skip to Main Content

Træningsvideoer og øvelsesark

Træningsvideoer og øvelsesark Nu kan du træne med Louise Fjendbo, når det passer dig. Derhjemme, på jobbet, i sommerhuset – eller på den anden side af kloden. Øvelserne er opdelt efter de områder i kroppen, du træner.

Altid grundig og sikker instruktion

Alle øvelserne i videoer og på træningsarkene instrueres grundigt og sikkert af Louise Fjendbo. Alle niveauer kan være med.

Det skal du bruge

Langt de fleste af øvelserne kan udføres uden specielt udstyr. Langt de fleste af de hjælpemidler, du skal bruge, kan du finde derhjemme: Et tæppe, en stol, en tyk bog, et langt bælte.

Sådan køber du

Øvelserne sælges i tre udgaver:

  • Video
  • Træningsark
  • Video + træningsark.

Du kan altså vælge at købe enten et træningsark, hvor øvelserne beskrives grundigt og billeder guider dig til korrekt udførelse, eller en video, hvor Louise viser og instruerer dig i øvelserne med levende billeder.

Endelig kan træningsark og video købes samlet. Så sparer du 15% på den samlede pris.

Træningsarket kan ses på din computer, tablet eller telefon – eller du kan printe det ud, lige så mange gange, som du ønsker.

Videoerne kan ses på din computer eller tablet. Eller på dit TV, hvis du har et smart-TV.

Back To Top
×Close search
Search

Coronaen hærger - Vi rykker udenfor!

Yogaliving følger myndigheders anvisninger. Derfor er al undervisning i studiet aflyst indtil den 31. marts 2020. 

Til gengæld har vi fra myndighedernes Corona-hotline fået lov til at undervise udenfor - så længe vi ikke er flere end 10 personer samlet.

Læs mere her >