Enetimer

Enetimer er den ultimative måde at få undervisning på! Du mærker hurtig fremgang, fordi der er fuld koncentration om netop din udvikling.

Hos Louise Fjendbo kan du komme med hvilket som helst fysisk problem i bevægeapparatet. Har du ondt i knæet, ryggen eller skulderen. Har du lige født? Har du piskesmæld, en sportsskade eller er du lige blevet opereret – eller vil du gerne undgå en ryg eller hofteoperation?

Louise arbejder ud fra en dyb forståelse for kroppens funktion, anatomi og biomekaniske sammenhæng. Gennem effektive og hensigts- mæssige yogaøvelser og træningsteknikker afhjælpes din krops skavanker og udfordringer.

Du får også vejledning til at inkorporere mere hensigtsmæssig bevægelse i din dagligdag, så du fremover undgår at overbelaste kroppen.

Enetime med Louise Fjendbo

Billeder fra enetimer i Yogaliving

Book enetime

Hos Louise kan du komme med hvilket som helst fysisk problem i bevægeapparatet. Har du ondt i knæet, ryggen eller skulderen. Har du lige født? Har du piskesmæld, en sportsskade eller er du lige blevet opereret – eller vil du gerne undgå en ryg eller hofteoperation?

Du får analyseret din bevægelighed og hvad der skal gøres. Og du får råd og vejledning til hensigtsmæssig træning, der balancerer din krop. Enetimer kan også have et mentalt fokus i form af reducering af stress eller et andet personligt, livsstilsmæssigt fokus.

Book din enetime hos Louise Fjendbo i holdplanen >

Pris

850,- kr for 1 gang (60 min.)
3.550,- kr. 5 gange

Du er velkommen til at kontakte Louise direkte om enetimer på mail info@yogaliving.dk eller telefon + 45 22 74 60 54.

Disse enetimer er for dig med kontorskader og stress. Ønsker du at rette op på kontorlivets skader på krop og sind, så er disse enetimer noget for dig. Vi arbejder med din ryg, skuldre, mavemuskler, ben og hofter. Og du får teknikker til at afspænde kroppen og meditere på en enkelt måde, til gavn for din nattesøvn og hjerne.

Du kan tilkøbe enkle, korte og effektive programmer, som du kan lave derhjemme. Og som du kan supplere med konsultationerne.

Book din enetime hos Louise Fjendbo i holdplanen >

Pris

850,- kr for 1 gang (60 min.)
3.550,- kr. 5 gange

Du er velkommen til at kontakte Louise direkte om enetimer på mail info@yogaliving.dk eller telefon + 45 22 74 60 54.

Disse konsultationer er til dig, der gerne vil reparere eller forebygge sportsskader. De fleste sportsgrene træner kroppen uhensigtsmæssigt og i begrænsede bevægeretninger, og de vaner giver skader i kroppen i det lange løb.

Til denne enetime får du mere viden om, hvad din sport gør ved din krop ud fra en biomekanisk og alignment-mæssig vinkel. Du bliver trænet i at lave mere alsidige bevægelser, så du får en sundere balance mellem styrke og smidighed. Træningen forebygger skader og forbedre din sportspræstation.

Du kan få enkeltstående konsultationer eller følge et forløb.

Book din konsultation i holdplanen >  Vælg “Enetime med Louise Fjendbo”.

Pris

850,- kr for 1 gang (60 min.)
3.550,- kr. 5 gange

Du er velkommen til at kontakte Louise direkte om enetimer på mail info@yogaliving.dk eller telefon + 45 22 74 60 54

Disse enetimer er for dig der er oppe i alderen og som måske ikke har mod på at gå til holdundervisning. Måske har du gigt, hofteproblemer, skulderproblemer, osteroperose, rygproblemer, diskusprolaps eller bare ondt pga. stivhed og svage muskler.

Jeg analyserer mig frem til hvad din krop har brug for, for at få rettet op på problemerne (i forhold til at få opbygget styrke og mobilitet) og jeg laver hensigtsmæssige og overskuelige øvelser sammen med dig. Du kan tilkøbe korte og enkle programmer, som du nemt kan træne derhjemme. Vi ses ca. en gang om ugen, hvor vi bygger nye ting på, efterhånden som du bliver stærkere og mere mobil.

Book din enetime hos Louise Fjendbo i holdplanen >

Pris

Som senior kan du få 15% rabat, dermed er priserne:

722,5 kr for 1 gang (60 min.) 
3.017,- kr. 5 gange

Du er velkommen til at kontakte Louise direkte om enetimer på mail info@yogaliving.dk eller telefon + 45 22 74 60 54.

Kunderne siger

Jeg har siden 2009 fået enetimer hos Louise. Sport har altid fyldt rigtig meget, men inden mødet med Yoga, og i særdeleshed Louise, var skaderne desværre også begyndt at fylde mere og mere.

Skadesproblemerne fik Louise dog hurtigt styr på, og i dag nyder jeg, at jeg igen kan dyrke alt det sport jeg elsker, så længe jeg bare husker at passe min Yoga.

Louise er meget direkte og ærlig i sin kommunikation. Hun tager fat i rodens kerne, og er meget konkret i sin vejledning, hvilket passer perfekt til mig.

Louise får de varmeste anbefalinger herfra

– Thomas Holm

Du er velkommen til at kontakte Louise via kontaktformularen her

    Back To Top
    Search