Yogaliving KLUB

Yogaliving KLUB giver dig adgang til frit at deltage i yoga og træning i studiet på Frederiksberg, udendørs og online.

Prisen for et KLUB abonnement er 475,- kr.

Ønsker du kun at træne med os online – så læs mere om vores online abonnement her

Medlemsfordele

Fri adgang til:

  • Alle hold i studiet på Frederiksberg
  • Udendørs, funktionel træning i Søndermarken
  • Yogaliving LIVE – online undervisning
  • Hele arkivet af Yogaliving LIVE-optagelser

Du får også:

  • 15% rabat i hele webshoppen
  • 15% rabat på retreats med Louise Fjendbo
  • 15% rabat på udvalgte workshops
  • 15% rabat på enetimer.

Alt sammen for kun

kr 475,-
pr. måned

Medlemskabet af Yogaliving KLUB har 3 måneders binding og 1 måneds opsigelse.

Yogaliving har været et fantastisk bekendtskab for mig! Da jeg for et par år siden opsøgte en alternativ behandlingsform til fysioterapi, osteopati, kiropraktik samt body-sds, var jeg ret sikker på at jeg var uhelbredelig rusten de sædvanlige steder…dvs. i nakken, lænden, hofterne og fødderne.

I modsætning til de føromtalte behandlingsformer, er yoga en træningsform hvor man selv er nødt til at yde en fysisk indsats for at få noget retur. Jeg går til eneundervisning hos Louise 3-4 gange om måneden, og det har givet mig den velvære tilbage, som jeg ellers ikke troede fandtes! Louise besidder et højt fagligt niveau, men er også en inspiration i form af sit søde, naturlige væsen.

Jeg kan ikke anbefale Louise og Yogaliving nok!

– Peter Solberg
Selvstændig erhvervsdrivende, 46 år

Et professionelt og nyskabende yogastudie. Stedet, hvor der bliver ladet op og skabt fokus i en ellers hektisk hverdag. Jeg sætter stor pris på den fine balance mellem træning af styrke og fleksibilitet. En yogatime med Louise er aldrig ligegyldig!

– Dorte Justesen

MEDLEMSFORDEL:
Fri adgang til alle hold i studiet

Som medlem af Yogaliving KLUB har du fri adgang til al holdtræning i studiet.

Vi har med få undtagelser åbent alle dage, året rundt. Se holdplanen her >

HOLDTYPER

Alignment-yoga: Er for dig der gerne vil være både stærk og bevægelig – uden skader og med masser af velvære. Undervisningen er rolig og instrueres grundigt og sikkert. Du bliver hurtigt stærk og smertefri med Alignment-yoga. Øvelserne virker både styrkende, mobiliserende og smidiggørende. Alle hold afsluttes med massage på foamroller og massagebolde.

Soft-flow: En flydende yogasession der kombinerer fokus på åndedrættet med bevægelse, dybe stræk og afspænding. Øvelserne er kreative Vinyasa-flows som både giver energi og afspænding. Der er fokus på intuitive bevægelser og på at finde ro og give dig selv en stressfri pause.

Seniortræning +60: Alsidig og hensigtsmæssig bevægelse, der giver styrke og smidighed samt forebygger og reparerer skavanker.

Udendørstræning: Funktionel træning, der foregår udendørs. Øvelserne forbedrer din krops funktionalitet på alle planer med effektiv grundtræning. Fokus er på styrke og mobilitetstræning. Der vil også være elementer af kardiotræning og vi afslutter med stræk fra yogaen.

Restorativ yoga: Handler om at afspænde og masserer ømme muskler og opnå en dybere afslapning af kroppen. Der er fokus på langsommelighed, flow, dybe vejrtrækninger, meditation og afspænding.

Holdundervisning i Yogaliving
Seniortræning hos Yogaliving
Funktionel træning i Søndermarken

MEDLEMSFORDEL:
Fri adgang til udendørs, funktionel træning i Søndermarken

Som medlem af Yogaliving KLUB har du fri adgang til vores udendørs træning i Søndermarken – og i godt vejr indimellem på Kalvebod Brygge, hvor der er havdyp til de friske efter træningen.

Udendørstræningen fokuserer på styrke og mobilitetstræning. Du får det vildeste endorfin-sus! Vi mødes ved Cisternerne i Søndermarken eller ved Bølgen på Kalvebod Brygge og træningen tager ca. 75 min.

Der er udendørs træning 2-3 gange om ugen.

Se tiderne og meld dig til i holdplanen her >

Hvad er funktionel træning?

Funktionel træning bliver i disse år mere og mere populært, men i virkeligheden er det den ældste form for træning, der findes: Et liv med en krop i varieret bevægelse.

Funktionel træning er bevægelser udført ved en relativt høj intensitet, og er baseret på de funktionelle bevægelser i livet – løb, hop, løft, skub, træk og kast.

Udendørs, funktionel træning med Yogaliving forbedrer din krops funktionalitet på alle planer med effektiv grundtræning. Fokus er på styrke og mobilitetstræning og vi kommer gennem hele kroppen: Hofter/ben, arme/skuldre, mave/ryg.

Træningen indeholder elementer fra kardiotræning og vi afslutter med stræk fra yogaen.

MEDLEMSFORDEL:
Timevis af online yogahold

Som medlem har du fri adgang til at streame yogahold fra vores store videoarkiv med yogahold, som du kan streame direkte til din computer, telefon eller tablet.

Du kan deltage i online yoga, når du vil – mens vi sender direkte eller senere, hvis det passer dig bedre. Så kan du lave yoga og træne med os nårsomhelst og hvorsomhelst. Og du er sikker på at få undervisning er af den høje kvalitet, der kendetegner Yogaliving: Grundig og sikker instruktion, som gør dig både stærkere og klogere på din krop.

Online yoga er yogatimer af ca. 75 minutters varighed . Timerne har forskellige temaer og fokusområder. Vi sender direkte fra studiet – og nogle gange fra underviserens stue.

Kæmpe arkiv af yogaklasser

Som medlem af Yogaliving KLUB får du adgang til hele arkivet af online yogahold. Det vokser hver uge!

I arkivet kan du finde lige den yogaklasse, du har lyst til.

Se arkivet her >

Yogaliving LIVE
Yogaliving LIVE

MEDLEMSFORDEL:
15% rabat på næsten alt

RABAT I YOGALIVINGS WEBSHOP

Klubmedlemmer får 15% rabat i vores webshop med yogaudstyr, kropspleje og lækre ting til din bolig. Alle varerne er håndplukket af os. OBS! Gælder ikke i forbindelse med andre tilbud og rabatter i webshoppen.

RABAT PÅ ENETIMER

Klubmedlemmer får 15% rabat på enetimer med Louise Fjendbo. Timerne bookes i holdplanen.

RABAT PÅ RETREATS

Klubmedlemmer får 15% rabat på Yogalivings retreats. Vi afholder retreats 2-3 gange om året. Altid max et par timer fra København og altid i rolige, grønne omgivelser og med lækker, antiinflammatorisk mad.

RABAT PÅ UDVALGTE WORKSHOPS

Klubmedlemmer får 15% rabat på udvalgte workshops i Yogaliving. Der vil som udgangspunkt være rabat på alle workshops med Louise Fjendbo, men ikke på workshops med eksterne instruktører.

Yogaudstyr - Yogaliving webshop
Enetime hos Yogaliving
Back To Top
Search