Nednfor finder du en uddybende beskrivelse af de forskelliger yogaformer vi tilbyder hos Yogaliving.

Alignment yoga er for dig der gerne vil være både stærk og bevægelig – uden skader og med masser af velvære. Undervisningen er rolig og instrueres grundigt og sikkert. Du bliver hurtigt stærk og smertefri med Alignment-yoga.

Alignment-yoga er en unik, livsforlængende træningsform, der kultiverer hele grundlaget for livskvalitet. Den:

– Gør din krop funktionel og intelligent med optimal balance mellem styrke og mobilitet.
– Giver dig mere energi; fysisk, mentalt og spirituelt
– Træner skavanker væk og forebygger kontor- og sportskader
– Giver sundt bindevæv
– Beroliger nervesystemet og forbedrer nattesøvnen
– Virker hormonbalancerende

Alignment-yoga er relevant både for, den aktive sportsudøver, som har brug for bedre balance mellem styrke og mobilitet og skadesforebyggende træning.

Træningen er også relevant for den inaktive, som ønsker at tilegne sig glæden ved bevægelse, komme i form og få en sundere livsstil uden kontorskader og stress.

Undervisningen guides grundigt, roligt og sikkert med effektive Alignment-teknikker- Den bygger på biomekaniske/videnskabelige principper om optimal bevægelse. Det er intens og koncentreret træning, men den udøves i en rummelig og uhøjtidelig stemning. Alle kan være med.

Hvert hold gennem ugen har hver sit fokusområde/tema. Så hele din krop bliver bygget op. Det er hårdt i starten, men du bliver hurtigt bygget op.

Tilmeld dig her: https://yogaliving.dk/holdplan/

En flydende yogasession der kombinerer fokus på åndedrættet med bevægelse, dybe stræk og afspænding.
Øvelserne er kreative Vinyasa-flows som både giver energi og afspænding. Det er en åben yogatime, hvor du kan komme som du er, uden erfaring med yoga. Der er mere fokus på intuitive bevægelser og på at finde ro og give dig selv en stressfri pause.

Hold specielt designet til seniorer (+60)

På dette hold fokuseres der på alsidig og hensigtsmæssig bevægelse, der bygger kroppen op i styrke og smidighed. Du vil indøve og lære gode bevægelsesvaner, der forbygger og reparerer skavanker. Her fokuseres på at få liv og bevægelighed tilbage i fingre, tæer, hofteled og skuldre, at opbygge styrke i arme, ryg og mave, samt træne og styrke balanceevnen og åndedrættet. Øvelserne instrueres grundigt, roligt og hensigtsmæssigt, og der anvendes hjælpemidler, hvis det er nødvendigt, for at udføre øvelserne skånsomt og korrekt.

Sådan tilmelder du dig:

Vi har et fleksibelt klippekortsystem. Med klippekortet kan du via vores holdplan tilmelde dig de datoer, du ønsker.

Du kan starte lige når det passer dig og komme de dage, der passer ind i din kalender. Du kan tilmelde dig hold fra dag til dag eller flere måneder frem via holdplanen.

Klippekortet ligger online i vores bookingsystem, og der trækkes automatisk et klip, hver gange du deltager på et hold. Klippekortet gælder også på alle andre hold hos Yogaliving.

Tilmelding og køb af klippekort eller prøvetime sker nemmest ved at gå direkte ind i holdplanen her og trykke tilmeld på det ønskede hold. Herfra vil du trin for trin, blive guidet igennem oprettelse af profil samt købsprocessen.

Priser:

Prøvetime: 95,- kr. (kan kun købes en gang og første gang du deltager på et hold).

Klippekort senior (+60)  5 klip 540,- kr.

Klippekort senior (+ 60) 10 klip 890,- kr.

Skulle du være forhindret i at møde på et tilmeldt hold, kan du afmelde dig igen, uden betaling, det skal dog ske senest 2 timer før holdstart.

Du afmelder dig hold i din profil i vores bookingsystem.

Har du spørgsmål vedr. træningen eller tilmelding, så kontakt os på mail: yoga@yogaliving.dk eller tlf. 22746054

Tilmeld dig her: https://yogaliving.dk/holdplan/

Udendørstræning er funktionel træning, der foregår udendørs. Enten i Søndermarken eller ved havnen. Øvelserne forbedrer din krops funktionalitet på alle planer med effektiv grundtræning. Fokus er på styrke og mobilitetstræning. Vi kommer gennem hele kroppen: Hofter/ben, arme/skuldre, mave/ryg. Der vil også være elementer af kardiotræning og vi afslutter med stræk fra yogaen. Undervisningen vil varierer lidt bl.a. afhængig af vejret. Holdet aflyses ved dårligt vejr senest en time før holdstart. Vi mødes ved springvandet i Søndermarken og går derfra til et egnet sted. Hvis undervisningen flyttes til havnen får man besked, hvis man er tilmeldt i holdplanen. Tilmeld dig i god tid, så du får besked, hvis vi aflyser eller flytter sted.

Kom i tøj der passer til vejret og som du kan bevæge dig i. Hav evt hue og vanter og en ekstra jakke med når det er koldt. Tag også gerne en gammel yogamåtte eller liggeunderlag med.

Tilmeld dig her: https://yogaliving.dk/holdplan/

Restorativ yoga handler om at afspænde og masserer ømme muskler og opnå en dybere afslapning af kroppen. Disse hold er oplagte til dig der styrketræner og har ømme muskler efter træning (eller efter styrkende alignmenttræning fra de andre hold).

Vi har mere fokus på mobilitet end styrke og vi bruger massagebolde for at restituere og cirkulere ømme muskler og bindevæv. Der er fokus på langsommelighed, flow, dybe vejrtrækninger, meditation og afspænding.

Tilmeld dig her: https://yogaliving.dk/holdplan/

Få din krop tilbage. Få løsnet alle spændinger. Få styrken tilbage. Få trukket vejret dybere. Få hvilet og få masseret kroppen igennem med bolde og foamrollers.

Dette hold er for alle nybagte mødre på barsel. Træningen har fokus på at bygge styrke, få mobilitet og smidighed. Yogaformen er funktionel og med fokus på alignment. Det betyder at bevægelserne er rolige, grundigt instrueret, så du bliver hurtigt bygget op og ikke får skader.

Yogaliving ligger i baghuset på Thorvaldsensvej 3 i stueetagen. Det betyder, at vi har masser af plads til barnevogne, og du kan nemt komme ud og ind, hvis baby sover lige uden for vinduet.

Vi ligger tæt på Forum metro kun 5 minutters gang fra metroen.

Glæd dig til dit livs bedste træning her i Yogalivings hyggelige studie, hvor vi er eksperter ikke kun i yoga, men i effektiv funktionel træning, der fjerner skavanker og skader.

Tilmeld dig her: https://yogaliving.dk/holdplan/

På dette hold lægger vi ekstern vægt på alignmentøvelserne – med kettlebells. Træningen optimerer kroppens funktionalitet, og du vil opleve, at både led og muskler bliver styrket effektivt.
Du lærer at løfte med alignment, så du undgår kompensation og overbelastning og dermed også opnår større effekt pr løft (mikrotræning). Der er ikke fokus på tempo, men derimod kvalitet i bevægelserne. Træningen er intens men på en rolig måde, hvor åndedræt, teknik og hjernetræning er en del af bevægelsen.
Undervisningen indeholder også cirkulerende opvarmning, mobiliserende øvelser samt bindevævs- og led mobiliserende massage med massagebolde og foamroller. Så alle kroppens behov for bevægelse opfyldes.
For optimal effekt anbefales det, at du træner 3-4 gange om ugen. Det kan være kombineret med andre alignmenthold eller de samme klasser evt. fra onlinearkivet.

Hvis du deltager på Livestream, kan du købe kettlebells i Yogalivings webshop (de leveres til din adresse). Husk at bruge din rabatkode, hvis du er abonnent, så får du 15% rabat.

Hvor tunge kettlebells du skal bruge er individuelt. Men typisk vil man løfte 4, 6 eller 8 kg til arme/skulderøvelser. Og 8, 10 eller 12 kg til underkropsløft. Så en let og en tung vægt er typisk det, man skal bruge.
Vi ses!

Tilmeld dig her: https://yogaliving.dk/holdplan/

Back To Top
Search