Kom op og ned fra gulvet

45,00 kr.99,00 kr.

Vil du slippe for en kunstig hofte? Disse øvelser kan du lave hver dag for at genoptræne og vedligeholde god hoftemobilitet.

Vælg mellem:

  • Træningsark
  • Video
  • Træningsark + video.

Ved køb får du med det samme tilsendt links til at downloade træningsarket og/eller se filmen.

Filmen varer 13:58 min.

Denne video findes også i Yogalivings store arkiv med online yogatimer, som du får adgang til, hvis du er abonnent hos Yogaliving. Læs mere om vores abonnementer her https://yogaliving.dk/abonnement/

Varenummer (SKU): YL-090 Kategori:

Beskrivelse

Når man kommer op i årene og næsten ikke kan rejse sig fra stolen og det begynder at gøre ondt i hoften, når man går, er tendensen ofte, at man bevæger sig endnu mindre og til sidst overvejer, om man skal have en kunstig hofte. Det var tilfældet med min far, da jeg besøgte ham sidste sommer. Efter 10 min. med de her øvelser, havde han ikke længere ondt og den følgende uge lavede vi øvelserne ca. hver dag. Og inden jeg tog hjem, gik han igen normalt og uden smerter og kunne rejse sig og sætte sig uden problemer.

Han skal selvfølgelig blive ved med at lave øvelserne for at vedligeholde sin hoftemobilitet. Og han skal selvfølgelig blive ved med at kombinere det med at gå sine 10.000 skridt hver dag. Hans læge var heldigvis enig i, at det er vejen frem. Slidgigt kan kun mærkes, hvis man ikke har god bevægelighed.

Disse øvelser kan du lave hver dag for at genoptræne og vedligeholde god hoftemobilitet.

Det skal du bruge: En yogamåtte, en stol og en yogasele.
Måtte og sele kan erstattes af et tæppe og et langt bælte.

Filmen varer 13:58 min.

Yderligere information

Format

Video, Ark, Video og ark

Back To Top
Search