Om Louise og yogaliving

Yogaliving er min lille, fredfyldte oase midt på Frederiksberg,
som jeg har drevet og plejet som mit lille barn siden 2006.

Yogaliving er med årene blevet kendt for at være et sted, man går hen for at få repareret kropen med intelligent træning. De klienter, der kommer hos mig, er alle typer mennesker. Lige fra sportsfolk med skader til ældre mennesker og kontorfolk.

Det, jeg tilbyder mine klienter, er langt mere end blot en yogatime. Det er – ud over en helt unik træning af krop og sind – en større viden om kroppen: Hvorfor vi får ondt af vores vaner og hvad man kan gøre ved dem. Det er ikke nok for mig, at folk har det fantastisk, når de går ud af rummet efter en yogatime. Man skal vide hvorfor og hvordan man kan hjælpe sig selv til at få det bedre.

Mit mål med Yogaliving er at øge vidensniveauet om bevægelse hos almindelige mennesker. Så vi ikke bliver afhængige af hverken behandlersystemet eller sundhedssystemet. Med mere kvalitetstræning får vi det så meget bedre. Det er livskvalitetstræning.

Mine elever er blevet min yoga-famile, som jeg ser næsten dagligt og deler glæder og sorger med – med yogaen som omdrejningspunkt. Mit studie ligger tilbagetrukket i baghuset på Thorvaldsensvej 3. Her underviser jeg og mine håndplukkede undervisere i både styrkende og afspændende yoga af høj kvalitet.

Hver dag hele ugen er det vores mål, at du efter en yogatime hos os går ud med ro, glæde, frihed og styrke i krop og sind. Og at du hver gang mærker fysiske fremskridt.

Hos os er alle velkomne uanset alder og fysisk formåen.

Vi underviser både topatleter, kontorkroppe og børn på daglige hold og i privattimer. Og Louise holder løbende retreats og uddanner yogalærere.

Vi glæder os til at se dig hos Yogaliving.

Back To Top
Search