Kunderne siger

“Det er en fornøjelse hver gang at komme til yoga hos Louise i Yogalivings hyggelige lokaler på Thorvalsensvej på Frederiksberg. Her er atmosfæren varm og hyggelig og jeg føler mig altid velkommen.”

Hos Louise Fjendbo i Yogaliving møder du en forståelse for kroppen, skademekanismer og forebyggelse heraf på yderst højt niveau. Louise har endvidere et sjældent nærvær og engagement. Hun formår at favne hver enkelt på sine hold, og arbejder altid mod at lære klienter at kunne hjælpe sig selv.

– Julie Jacobsen, Kiropraktor

Efter utallige skader vendte jeg for et års tid siden tilbage til Louises træning efter nogle års pause. Da jeg startede igen, var jeg temmelig smadret og følte mig svag, men med det samme kunne jeg mærke, hvordan det hurtigt gik fremad, og jeg blev stærkere. Nu har jeg genoptaget min tennis, mit løb og de lange vandreture med stor glæde og uden skader. Jeg ved, at det skyldes Louises intelligente og grundige træningsform, at jeg har fået mine kræfter, styrke og smidighed igen på en funktionel måde. Det er altid en fornøjelse at træne hos Louise, og jeg glæder mig hver gang til hendes gode og kloge selskab.

– Ulla, Investor (56 år)

Jeg kan kun anbefale Louises Alignment yogauddannelse. Mit syn på yoga er fundamentalt blevet ændret med denne uddannelse. Jeg har fået en meget større bevidsthed om intentionen bag stillingerne, hvordan yoga kan understøtte kroppens hensigtsmæssige bevægemønstre, og hvordan alignment yoga kan reparere og forebygge skader.

Jeg har kæmpe respekt for Louises viden og erfaring. Hun er super skarp og dygtig, grundig, to-the-point – kombineret med en dejlig positiv energi og humor.

– Malene

Louises retreats er bare next level. En weekend fuld af bevægelse og nørderi, der i den grad giver fornyet styrke, både fysisk og mentalt. Min krop takker mig stadig, fordi flere af øvelserne var nemme at tage med hjem i hverdagen – jeg skal helt sikkert med igen til næste år!

– Edyta

Jeg har gået til yoga hos Louise i et lille års tid og det har været en åbenbaring. Jeg er blevet meget stærkere og smidigere og har ikke længere ondt i lænden. Der er en fantastisk positiv atmosfære i studiet og alle føler sig velkomne, uanset om de er erfarne eller nybegyndere. Louise er også meget inspirerende online, så når jeg skal ud at rejse her til efteråret, tager jeg bare min rejsemåtte med og deltager virtuelt.

– Anne

Jeg blev uddannet yogalærer i 2010 hos Louise Fjendbo i Yogaliving. Der er sket meget siden da, så da uddannelsen som bevægelseskonsulent kom, blev jeg vildt nysgerrig på den, og ingen tvivl, efter info-mødet, måtte jeg bare have denne uddannelse.

Jeg er virkelig blevet meget klogere på kroppen og overrasket over, at jeg troede, at min krop var super stærk, men det var den ikke…. Jeg har virkelig fået lært, hvor vigtigt det er at bygge kroppen op med styrkende øvelser, så den holder sig stærk hele livet. Det er et intenst forløb både i teori og praksis, hvor jeg nu har lært en masse gode øvelser, hvor man bygger kroppen op, og hvordan man kan træne sig ud af skader.
Jeg bruger det dagligt i egen praksis, og når jeg underviser. Jeg ville virkelig ikke være denne viden foruden, og Louise er virkelig en kompetent underviser og super dygtig til sit fag. Jeg kan kun varmt anbefale den.

– Jane Ravn Hansen
Yogalærer, bevægelseskonsulent, zoneterapeut og kostvejleder.

Jeg prøver altid at komme forbi Yogaliving og tage en klasse hos Louise Fjendbo, når jeg er i København. Jeg elsker den ro, der falder over mig når jeg træder ind i gården, og den varme, der møder en, så snart man træder ind i studiet. Det er et åndehul midt i al virvaret i København. Og jeg bliver altid udfordret, når jeg tager en time hos Louise. Og så kan hendes undervisning mærkes flere dage efter – når man har ondt steder, man ikke vidste, man havde.

– Louise Wang Nielsen
CEO & Creative Director – Moonchild Yoga Wear

Jeg har i 2021 afsluttet min Bevægelseskonsulentuddannelse hos Yogaliving. BK-uddannelsen har på flere måder været en fantastisk overbygning på min meget brede bevægelsesmæssige baggrund og min yogalæreruddannelse – ikke mindst.

Den røde tråd i min yogaundervisning på hold er nu meget tydeligere samtidig med, at fokus og progression er helt bevidst valgt og forsøgt knivskarpt formuleret til den aktuelle målgruppe.

BK-uddannelsen har også klædt mig på til at kunne stå for og designe individuelle bevægelses- og træningsforløb. Gennem styrkende og mobiliserende øvelser, kan jeg vejlede den enkelte i, hvordan uhensigtsmæssige bevægelsesmønstre kan ændres, og overbelastninger samt skader kan forebygges.

Derudover har BK-uddannelsen for mig også været en ’personlig gave’ i den forstand, at træningen og øvelserne samt den megen opmærksomhed på alignment (hvor er det, jeg skal være med min krop) har gjort både mig – med alle mine tanker – og min krop så modstandsdygtig, vedholdende og meget klogere.

– Helle Rønsov

Yogaliving’s teacher training provides a really solid foundation, whether your aim is to teach others or deepen your own yoga practice.

The training gave fundamental knowledge especially of the physical aspect of yoga, as well as movement in general, combined with understanding on how to apply this knowledge in practice. I appreciated Louise’s inquiring approach – understanding on why we do these poses, and how to adapt them to suit the needs of a modern human body and lifestyle.

What I have learned in the training will continue guiding my personal yoga practice. I’m inspired to keep on learning on the path of yoga, and happy that I can also help others to practice in a safe and meaningful way.

– Jenni

Jeg har haft et Onlinemedlemskab hos Yogaliving i det sidste år, og har vaeret fantastisk glad for det. Jeg er selv yogalaerer med 25 års traening bag mig på måtten, og er ret kraesen omkring hvad jeg bliver inspireret af – samtidig som jeg osse döjer med langvarige smerter i kroppen.

Louise kan virkelig noget helt saerligt. Måden hun saetter kant på sine klasser ved at rette dem ind imod at styrke en specifik del af kroppen eller en bestemt problematik, giver mig så meget – både inspiration som laerer og smertelindring til min egen krop.

Louise flattererer ikke deltagerne ved at byde på kringlede positioner der ser avancerede ud, men fokuserer i stedet på at bygge styrke og kropsbevidsthed op i dybden. Hendes yoga er mere funktionel end den er klassisk. Jeg saetter stort pris på at Louise er meget “nede på jorden” og ikke fylder mine örer med andet end det, jeg har brug for for at få en god traening.

Med adgang til onlineklasserne kan jeg uanset hvor jeg end er, gentage de klasser der giver det min krop best har brug for lige nu. En af fordelene med onlinemedlemskabet er at jeg kan gentager den samme video mange gange over en laengere periode og virkelig få effekt. En af mine favoritter er fx “Drej den ryg”, som har hjupet mig af med smerter i brystryggen, hvor få andre ting har hjulpet – bestemt heller ikke klassisk yoga.

– Sandra Grundstoff
Yogalærer, NatureWise Yoga & More

Retreatet er et inspirerende ophold, hvor der kan lades op, og det giver samtidig stor inspiration til træning og øvelser, som man kan tage med hjem. Og så er der fokus på træning i en god afslappet atmosfære. Louise har en stor viden om bevægelighed og yoga og hun sikrer, at der er en balance mellem styrke og fleksibilitet i undervisningen.

– Maria

Et professionelt og nyskabende yogastudie. Stedet, hvor der bliver ladet op og skabt fokus i en ellers hektisk hverdag. Jeg sætter stor pris på den fine balance mellem træning af styrke og fleksibilitet. En yogatime med Louise er aldrig ligegyldig!

– Dorte Justesen

I have been going to Yogaliving since January last year and wanted to say a few words about the impact it’s had on my life.

I’ve been to yoga before, for the first time in around 2001, and occasionally I have managed to find a class that I liked, however, it has only been in Yogaliving that I have found a combination of everything I look for in yoga, with some extras that I have never experienced before.

The atmosphere at Yoga Living is very soothing. The music that the instructors use create a feeling of coming to a special place of relaxation the moment you arrive. This is coupled with a small, friendly atmosphere and décor, soft lighting. There has been special attention paid to detail, like fresh flowers, which give you the feeling that you have arrived, not at a place of exercise but a place where you of relaxation and healing. 

Aside from the ambiance, another thing that makes Yogaliving special is the educational background of Louise and how she passes this knowledge on to her other instructors. She’s a yoga teacher but understands the body and the unnecessary strains that we put on it due to having bad habits or weak muscles. It’s hard work, but we do things at our own rate. Louise knows exactly when and how to encourage you to extend your capabilities, when your body is capable of more than you think. With every yoga pose or exercise she explains precisely why and how to use our bodies and, importantly, how to avoid damaging, the often overused, parts of our bodies, for example the lower back. I find that while I am concentrating on what the different parts of my body should be doing during poses, it works as a type of mediation, whereby, I am unable to think about anything other than my body. 

Louise on a personal level is friendly, funny and always willing to advise us on our own personal physical problems, should we have them. She speaks clearly, which as a non-dane is very important for me and she has a calming voice which doesn’t detract from the yoga. 

Since I started at Yogaliving, many things have changed in my life. It seems strange that improving your physical strength can have such an impact on other areas of your life, but I think that making my body stronger has somehow shown me in a very concrete way that I am capable of more than I thought. This has led me to begin to take myself more seriously, both my capabilities but also my needs. I have been out of permanent work and looking after my son with special needs for the past 11-12 years, so putting myself second has become a bad habit. This has changed since starting at Yogaliving. I do more things now that I enjoy, but things that I also know are good for me and create a healthy direction in my life. People close to me have noticed a change in me physically but also in my mindset. I know this all sounds too good to be true, and of course there have been simultaneous changes in my life, but for me, the journey started with Yogaliving and making that time for myself, prioritizing my own needs.

The physical changes in me are a bonus to this. I look younger and fitter than I have been for about 12 years, I can do things now that I haven’t been able to do since before I was pregnant 12 years ago. My core muscles are strong enough that my back supported.

No matter how down or stressed I’m feeling, I come out of a session at yogaliving feeling reenergized and in balance.

– Sarah

Det er en fornøjelse hver gang at komme til yoga hos Louise i Yogalivings hyggelige lokaler på Thorvalsensvej på Frederiksberg. Her er atmosfæren varm og hyggelig og jeg føler mig altid velkommen.

Jeg bliver udfordret både fysisk og mentalt og får altid noget visdom om kroppen med hjem,som giver stof til eftertanke og noget at arbejde videre med.

Louise arbejder meget med alignment i sin yogapraksis og guider mig trygt gennem hver asanas, så jeg lærer at stabilisere og styrke min krop inden jeg mobiliserer og på den måde undgår jeg at overbelaste mine led.
Jeg bliver hvergang overrasket over hvor hurtigt tiden flyver afsted, og hvor meget jeg nyder træningen.

Når jeg går hjem har jeg altid en følelse af, at jeg gjort noget godt for min krop, og mit sind er fyldt med taknemmlighed.

– Susanne Henriques Busk

Det var en tilfældighed der gjorde at jeg startede til yoga hos Louise i hendes Yogaliving studio. Men det var en meget positiv oplevelse at møde en lærer der har så meget indsigt i hvordan kroppen fungerer hensigtsmæssigt. Louise har en fantastisk og uhøjtidelig måde at formidle sin viden på. Jeg har fulgt Louises timer i snart et år og kan virkelig både mærke og se at min krop er blevet stærkere og mere smidig end nogensinde før. Yoga hos Louise gør en forskel!

– Zemira

Som længe lovet kommer her en update på, hvad 6 måneders træning hos Louise har betydet – indtil videre.

Jeg har i mange år trænet stabilt og meget for at få det bedre. Det har været forskellig slags træning i kombination; reformer, spinning, yoga og diverse styrkehold. Uanset hvordan jeg kombinerede det, trænede på hold med fysioterapeuter som undervisere og fik faste fys-behandlinger, så havde jeg altid en eller anden form for smerter i min krop. En tidligere alvorlig nakkeskade og en del andre skavanker fik mig til at tro, at smerter var uundgåeligt.
Da jeg startede træning hos dig besluttede jeg, at jeg nok stadig ikke kunne blive smertefri, ikke kunne tabe mig, måske heller ikke blive stærkere, men måske kunne jeg blive venner med min krop.
Efter jeg er begyndt at træne på dine hold er der sket så meget. Jeg har minimale smerter, og har lagt mine faste to gange fys om måneden på hylden. Jeg er blevet stærkere, gladere, roligere, slankere(!), og frem for alt er jeg ved at blive venner med min krop.
Din undervisning er ENESTÅENDE, og jeg elsker at komme i dit yogastudie. Du er den dygtigste underviser, og stemningen på holdene er så behagelig. Jeg håber, at jeg kan træne hos dig de næste mange år, og måske blive lige så stærk og sej som mange af dine mangeårige medlemmer.

– Rikke

Jeg valgte at tage min yogalæreruddannelse hos Louise fra Yogaliving, og jeg har aldrig fortrudt. Louise har en viden og forståelse for bevægelser og sammenhæng mellem alle kroppens led. I sin undervisning og guidning ved alignment yoga sikrer hun kvalitet og træning, der genoptræner og forebygger skader. Louises undervisning er altid med et stort nærvær og et glimt i øjet.

– Rikke Walsøe, Fysioterapeut

Jeg har været med på Louises udendørstræning fra den første dag. I starten var det hårdt og koldt, men virkningen har været tydelig. Pludselig havde jeg ikke længere problemer med min balancenerve, som ellers har generet mig gennem de sidste 6 år.

Så “opdagede” jeg, at jeg heller ikke havde haft spændingshovedpiner, som ellers plejer at plage mig flere gange om måneden.) En efter en forsvandt gamle skader. Og så er min yoga oveni købet blevet endnu bedre.

Den funktionelle træning med Louise har gjort, at jeg nu kan ting i min yoga, der før ikke har været muligt. Derudover så har det været fantastisk at mødes udenfor og opleve, hvordan træning i den friske luft har påvirket mit humør i den positive retning i en ellers uvant og mærkelig tid.

– Louise

Jeg har længe ville skrive til dig og fortælle dig hvad din træning gør/har gjort ved min krop. Jeg har trænet hos dig siden 2016. Da jeg startede havde jeg meget ondt. Jeg var helt låst i bækkenet, kunne ikke få kontakt til de nederste mavemuskler og havde ondt i SI leddet. Det at gå en lang tur var virkelig ubehageligt, fordi jeg fik ondt og tænkte konstant på min holdning og endte med at gå og spænde.

Allerede efter kort tid hos dig kunne jeg mærke en forskel. Jeg har gået hos dig ca. 2 gange om ugen siden 2016, men har sideløbende gået hos en fysioterapeut 1 gang om måneden for at få løsnet op for spændinger.

Og nu til min pointe. Da første nedlukning kom, og du startede med at undervise Online live, har jeg deltaget på dine hold 5-7 gange om ugen. I perioden mellem første og anden nedlukning var der ikke så mange hold, og det kunne jeg mærke på min krop. Siden anden nedlukning og til nu har jeg fortsat med at træne 5 gange om ugen uden undtagelse, og det har gjort en verden til forskel. Jeg vågner op om morgenen uden at have ondt, og jeg har ikke været til fysioterapeut siden første nedlukning.

Jeg bor et stykke fra dit dejlige yogastudie, så jeg vil på ingen måde have mulighed for at træne så mange gange om ugen, hvis jeg skulle møde op fysisk. Det at undervisningen er live, og at jeg skal være klar på et bestemt tidspunkt, betyder alt for min motivation. Her i sommerferien har jeg prøvet at sætte en video på fra arkivet, men det virker ikke for mig.

Jeg elsker din træning og jeg sætter stor pris på at du samtidig underviser os i, hvordan vores krop hænger sammen. Jeg ville ønske, at jeg havde haft den viden for 20 år siden, men bedre sent end aldrig. Nogen gange skal der en smerte til før motivationen for viden og træning er der.
Jeg håber meget at du bliver ved med at undervise online live hold.

Marie-Louise Dahl Jentzsch

Jeg er utrolig glad for din online yogaundervisning. Jeg er ikke en af dem, der er kommet en hel masse i dit yogastudie – måske et par gange i alt over flere år. Men fordi du har online undervisning, og fordi alle mine almindelige fysiske aktiviteter er lukket ned, laver jeg nu yoga med dig tre gange om ugen. Min krop er SÅ glad.

Jeg har bøvlet med min lænd on and off, siden jeg var i starten af 20erne (nu er jeg 54) og opsøgt mange slags behandling, øvelser og træning. Først med din træning og ikke mindst med hele den forståelsesmæssige overbygning ift biomekanikken, som du giver, ved jeg nu, hvad jeg skal gøre, som helt sikkert hjælper. Udfordringen er, at det skal jeg så gøre altid, resten af livet, og sådan er det så. Derfor er det også afgørende, at det kan integreres i min hverdag.

Derfor tusind, tusind tak for at stille din viden og træning til rådighed også i live online format. Jeg får ikke brugt videoarkivet ret meget, men må erkende, at jeg har brug for det fællesskab og den forpligtigelse, der ligger i at tilmelde mig et bestemt tidspunkt, og at jeg står på din liste.

Jeg håber inderligt, at du vil fastholde at sende online fra nogle af dine hold, også når tingene bliver mere normale igen. Jeg vil aldrig kunne komme afsted til dit yogastudie flere gange ugentligt med alle de andre ting, jeg laver. Men at invitere dig ind på min stuegulv med alt mit skønne træningsudstyr, det tror jeg på som er en bæredygtig løsning, jeg kan holde fast i.

– Maj

Sikke en dejlig positiv oplevelse. Vejret spillede ingen rolle. Jeg havde det så godt bagefter. Mærkede meget mere mobilitet og en helt anden smerte bagefter – mere henad den gode ømhedssmerte, når man har trænet meget. I går havde jeg det også bedre – ømhed på den gode måde!

– Christina

Jeg har gået til yoga hos Louise siden 2008. Louise forstår på sin egen magiske måde at balancere styrke og smidighed, krop og sind og det alvorlige med en masse humor. Det gør yoga med Louise til en hel særlig oplevelse hver eneste gang. Hun ved mere om, hvordan vores krop fungerer end nogen andre jeg kender, og det giver hun videre på en måde, hvor man tydeligt mærker hendes passion og kærlighed til yogaen.

– Tina Kaare

Louise/ Yoga Living har været et fantastisk bekendtskab for mig! Da jeg for et par år siden opsøgte en alternativ behandlingsform til fysioterapi, osteopati, kiropraktik samt body-sds, var jeg ret sikker på at jeg var uhelbredelig rusten de sædvanlige steder…dvs. i nakken, lænden, hofterne og fødderne.

I modsætning til de føromtalte behandlingsformer, er yoga en træningsform hvor man selv er nødt til at yde en fysisk indsats for at få noget retur. Jeg går til eneundervisning hos Louise 3-4 gange om måneden, og det har givet mig den velvære tilbage, som jeg ellers ikke troede fandtes! Louise besidder et højt fagligt niveau, men er også en inspiration i form af sit søde, naturlige væsen.

Jeg kan ikke anbefale Louise/ Yoga Living nok!

– Peter Solberg
Selvstændig erhvervsdrivende, 46 år

Jeg har været på flere meget vellykkede yoga retreats i udlandet, hvor virkelig dygtige yogalærere har stået for undervisningen.

Hver eneste gang kommer jeg hjem og konstaterer, at Louise rager op over dem alle.

Jeg har fulgt Louise siden hun etablerede sig som yogalærer i 2004. Jeg bliver stadig smittet af hendes engagement, og jeg bliver stadig imponeret over hendes lyst til at lære og vide mere både teoretisk og praktisk.

Når vi har ondt i krop eller sjæl i min familie hedder det ikke: ”Gå til lægen”, men ”Gå til Louise”. Og det virker hver gang.

– Trine Sick

Jeg har siden 2009 fået enetimer hos Louise. Sport har altid fyldt rigtig meget, men inden mødet med Yoga, og i særdeleshed Louise, var skaderne desværre også begyndt at fylde mere og mere.

Skadesproblemerne fik Louise dog hurtigt styr på, og i dag nyder jeg, at jeg igen kan dyrke alt det sport jeg elsker, så længe jeg bare husker at passe min Yoga. Louise er meget direkte og ærlig i sin kommunikation. Hun tager fat i rodens kerne, og er meget konkret i sin vejledning, hvilket passer perfekt til mig.

Louise får de varmeste anbefalinger herfra.

– Thomas Holm

At træne med dig har ændret hele min måde at træne på, – ja faktisk mit liv på så mange måder, – og den forståelse og indsigt i kroppen, som jeg har fået ved at træne med dig, og ved at tage alle de workshop’s som du har udbudt, det formår jeg ikke at beskrive med få ord. Det er så udviklende, helende og givende det du og Yogaliving står for og giver videre, og jeg takker så meget for al det du har hjulpet mig med og alt det jeg har lært af dig. Uden Yogaliving Klub var det slet ikke muligt at følge dig og dine klasser.

Da jeg begyndte at træne hos dig for 1 1/2 år siden, havde jeg så store problemer med begge mine knæ, – og havde haft det i 2 år, at de ikke mere kunne holde til de helt almindelige bevægelser, som hører til et almindeligt aktivt liv. De hævede konstant op, og jeg havde en brændende fornemmelse hele vejen op af begge lår, uanset om jeg trænede eller ej. Jeg kunne stort set ikke gå op af bakker eller på trapper, – og da jeg ringede til dig, var begge mine knæ så meget spændt op, at jeg fik mere ondt bare ved at stå i mit køkken og lave mad med de få bevægelser det indebærer.

Efter min første private time med dig forstod jeg, at jeg desværre passede perfekt ind i den kategori, som du så præcis beskriver på din blog “Hvordan reparerer vi kroppen med bevægelse – uden at skade den yderligere”. Det blev begyndelsen til en hel ny træningsform, og for første gang i mit liv, en træningasform som er opbyggende og helende i stedet for at være nedbrydende og skadelig. Med din hjælp fungerer mine knæ nu normalt igen, og med kendskab til og viden om alignment-træning og funktionel træning har hele min krop fået det bedre som aldrig før, er blevet stærkere, mere mobil… de rigtige steder… og jeg er i fuld gang med at minimere alle de skadelige kompensationsmønstre, som jeg har opbygget gennem meget lang tid.

Jeg har nu så stor kendskab til alignment træning, at jeg selv kan mærke og føle hvad min krop har brug for, og selv kan være med til at styrke og hele den. Jeg nyder så meget at tage dine klasser, og træning er blevet sjovt og hård på den “gode måde”. Tusind tak til dig, kære Louise, og vi “ses” til træning i morgen tidlig.

– Joan

Jeg er Louises elev i Argentina (og Italien) og har på det sidste været daglig bruger af hendes online videoer. De er fantastiske.
På seks uger er jeg gået fra at have en kraftløs slap overkrop til at kunne holde en L-stilling (håndstand op ad væg) et kort øjeblik.

Jeg fik konstateret Meniers sygdom for et år siden og holdt helt op med at lave yoga, fordi jeg troede, at det gjorde mig mere svimmel og gav mig mere tryk i ørerne.

Nu er det gået op for mig, at det er helt omvendt – og jeg tvivler nu på, om Meniers virkelig er en sygdom, eller om det mon snarere er et resultat af manglende styrke og bevægelighed i nakke og skuldre.

Mange hilsner og et kæmpe tak!

– Camilla

Back To Top
Search