skip to Main Content

Kunderne siger

“Det er en fornøjelse hver gang at komme til yoga hos Louise i Yogalivings hyggelige lokaler på Thorvalsensvej på Frederiksberg. Her er atmosfæren varm og hyggelig og jeg føler mig altid velkommen.”

Det er en fornøjelse hver gang at komme til yoga hos Louise i Yogalivings hyggelige lokaler på Thorvalsensvej på Frederiksberg. Her er atmosfæren varm og hyggelig og jeg føler mig altid velkommen.

Jeg bliver udfordret både fysisk og mentalt og får altid noget visdom om kroppen med hjem,som giver stof til eftertanke og noget at arbejde videre med.

Louise arbejder meget med alignment i sin yogapraksis og guider mig trygt gennem hver asanas, så jeg lærer at stabilisere og styrke min krop inden jeg mobiliserer og på den måde undgår jeg at overbelaste mine led.
Jeg bliver hvergang overrasket over hvor hurtigt tiden flyver afsted, og hvor meget jeg nyder træningen.

Når jeg går hjem har jeg altid en følelse af, at jeg gjort noget godt for min krop, og mit sind er fyldt med taknemmlighed.

– Susanne Henriques Busk

Jeg har siden 2009 fået enetimer hos Louise. Sport har altid fyldt rigtig meget, men inden mødet med Yoga, og i særdeleshed Louise, var skaderne desværre også begyndt at fylde mere og mere.

Skadesproblemerne fik Louise dog hurtigt styr på, og i dag nyder jeg, at jeg igen kan dyrke alt det sport jeg elsker, så længe jeg bare husker at passe min Yoga. Louise er meget direkte og ærlig i sin kommunikation. Hun tager fat i rodens kerne, og er meget konkret i sin vejledning, hvilket passer perfekt til mig.

Louise får de varmeste anbefalinger herfra.

– Thomas Holm

“Det var en tilfældighed der gjorde at jeg startede til yoga hos Louise i hendes Yogaliving studio. Men det var en meget positiv oplevelse at møde en lærer der har så meget indsigt i hvordan kroppen fungerer hensigtsmæssigt. Louise har en fantastisk og uhøjtidelig måde at formidle sin viden på. Jeg har fulgt Louises timer i snart et år og kan virkelig både mærke og se at min krop er blevet stærkere og mere smidig end nogensinde før. Yoga hos Louise gør en forskel!”

– Zemira

Jeg har gået til yoga hos Louise siden 2008. Louise forstår på sin egen magiske måde at balancere styrke og smidighed, krop og sind og det alvorlige med en masse humor. Det gør yoga med Louise til en hel særlig oplevelse hver eneste gang. Hun ved mere om, hvordan vores krop fungerer end nogen andre jeg kender, og det giver hun videre på en måde, hvor man tydeligt mærker hendes passion og kærlighed til yogaen.

– Tina Kaare

Et professionelt og nyskabende yogastudie. Stedet, hvor der bliver ladet op og skabt fokus i en ellers hektisk hverdag. Jeg sætter stor pris på den fine balance mellem træning af styrke og fleksibilitet. En yogatime med Louise er aldrig ligegyldig!

– Dorte Justesen

Louise/ Yoga Living har været et fantastisk bekendtskab for mig! Da jeg for et par år siden opsøgte en alternativ behandlingsform til fysioterapi, osteopati, kiropraktik samt body-sds, var jeg ret sikker på at jeg var uhelbredelig rusten de sædvanlige steder…dvs. i nakken, lænden, hofterne og fødderne.

I modsætning til de føromtalte behandlingsformer, er yoga en træningsform hvor man selv er nødt til at yde en fysisk indsats for at få noget retur. Jeg går til eneundervisning hos Louise 3-4 gange om måneden, og det har givet mig den velvære tilbage, som jeg ellers ikke troede fandtes! Louise besidder et højt fagligt niveau, men er også en inspiration i form af sit søde, naturlige væsen.

Jeg kan ikke anbefale Louise/ Yoga Living nok!

– Peter Solberg
Selvstændig erhvervsdrivende, 46 år

Jeg har været på flere meget vellykkede yoga retreats i udlandet, hvor virkelig dygtige yogalærere har stået for undervisningen.

Hver eneste gang kommer jeg hjem og konstaterer, at Louise rager op over dem alle.

Jeg har fulgt Louise siden hun etablerede sig som yogalærer i 2004. Jeg bliver stadig smittet af hendes engagement, og jeg bliver stadig imponeret over hendes lyst til at lære og vide mere både
teoretisk og praktisk.

Når vi har ondt i krop eller sjæl i min familie hedder det ikke: ”Gå til lægen”, men ”Gå til Louise”. Og det virker hver gang.

– Trine Sick