skip to Main Content

Skab et arbejdsliv uden kontorskader

Lyder det for godt til at være sandt?

Det vil jeg gerne bevise, at det ikke er. Jeg har udviklet en unik træningsform, som sikkert og effektivt fjerner de skavanker, som man får af et arbejdsliv på kontorstolen.

Og jeg har udviklet en online platform, hvor du og dine kolleger bliver guidet sikkert og trygt gennem opbyggelige, effektive programmer. Det vil jeg gerne tilbyde dig og din arbejdsplads.

For tænk hvis dit arbejdsliv var der, hvor du blev bygget op og ikke slidt ned! Tænk hvis din arbejdsdag ikke kun handlede om at præstere og give. Men også var der, du blev ladet op og fik ny energi.

I gamle dage blev man nedslidt, fordi man havde et fysisk, krævende arbejde. I dag er stolen vores farligste arbejdsredskab. At sidde stille i 8 timer gør os ikke bare syge, men også deprimerede og ineffektive. Så har du lyst til at skabe en sund arbejdsplads, så skal dine medarbejdere prøve Alignment-træning.

Alignment-træning er en unik, livsforlængende træningsform, der kultiverer grundlaget for livskvalitet. 

Den giver:

En funktionel og intelligent krop med optimal balance mellem styrke og mobilitet

Færre skader og smerter – Mere velvære

Mentalt overskud og bedre koncentration

Et balanceret nervesystem

Sundt bindevæv og bedre restituering

Det er på tide, at vi ændrer vores syn på, hvad et arbejdsliv skal indeholde.

En bæredygtig virksomhed tager ansvar for at passe på medarbejdernes fysiske og mentale helbred, ved at give dem værktøjer der virker.

Jeg vil gerne udvikle arbejdspladser, som tager ansvar for, at medarbejderne ikke slides op. Jeg vil gerne være med til at skabe arbejdspladser, som gør medarbejderne sunde, stærke og smertefri. Som giver deres ansatte et arbejdsliv med øget velvære og energi.

Så vi holder længere og ikke brænder ud.

Forudsætningen for at det kan lade sig gøre er: At bevægelse ikke længere er noget, vi kun gør UDEN for arbejdstiden.

Bedre og mere bevægelse skal integreres i arbejdslivet.

Hvad er Alignment-træning?

Min træningsform er en grundig, rolig og effektiv træningsform, som sørger for, at alle bevægelser laves uden overbelastning og med alignment, dvs. uden kompensation men derimod med korrekt muskelaktivering.

Alle kan være med og alle vil blive udfordret på hver deres niveau.

Det er en effektiv og enkel træningsform, som lægger vægt på, at succes og effektivitet ikke handler om, at vi skal løbe hurtigere og træne hårdere. Det handler i stedet om at arbejde mere intelligent, hensigtsmæssigt og balanceret.

Alignment-træning bygger på videnskabelig viden om, hvad kroppen har brug for, for at kunne præstere bedre og fungere optimalt. Og ikke hvad vi ultimativt kan presse den til.

Træningen er relevant for, den aktive sportsudøver, som har brug for bedre balance mellem styrke og mobilitet og skadesforebyggende træning.

Træningen er også relevant for den inaktive, som ønsker at tilegne sig glæden ved bevægelse og en sundere livsstil uden kontorskader og stress.

Her kan du se et eksempel på træningsformen

Videoerne er også en del af Yogalivings store online arkiv med trænings-videoer, som din virksomhed kan få adgang til.

divider-lotus

Underviser – Louise Fjendbo Jørgensen

Louise FjendboJeg har gennem de sidste 20 år som yogalærer og alignment-træner udviklet en træningsform, som er målrettet alle de skavanker medarbejdere udvikler gennem livet på en stol og ved en computer.

De mennesker der kommer til mig, er slidt op efter et liv på en stol. De har skavanker, smerter og måske også sportsskader. De har brug for, at få styrket helt specifikke muskelgrupper, at få bedre bevægelighed og bedre restituering.

Mange af dem har prøvet træningsformer, som ikke har virket. De har brug fort at blive guidet med høj kvalitet, så de ikke kompenserer og får skader af træningen.

Min træning kan ikke sammenlignes med almindelig yoga eller styrketræning. Den skal prøves og mærkes! Det er en træningsform der giver en mærkbar effekt på kort tid.

Min træningsform anbefales af kiropraktorer og fysioterapeuter.

Jeg kan tilbyde din virksomhed følgende pakker, som I kan plukke fra:

Et stort videoarkiv med grundigt instruerede videoer for alle niveauer, som reparerer ryg, skuldre, museskader, stive hofter, knæskader osv. Medarbejderne kan tilgå arkivet hjemmefra på dage, hvor de arbejder hjemme. Eller de kan deltage på Livestreaming på hold i vores holdplan hele ugen.

Pris

Kontakt mig på mail info@yogaliving.dk eller telefon + 45 22 74 60 54.

Med enetimer kan medarbejderne booke alignment-konsultationer med individuel træning og afspænding.

 

Pris

Du er velkommen til at kontakte mig på mail info@yogaliving.dk eller telefon + 45 22 74 60 54.

Fysisk træning med Louise på arbejdspladsen eller i yogastudiet på Frederiksberg kan foregå ved:

1. Træning med Louise på arbejdspladsen: Louise underviser på arbejdspladsen som supplement til onlinetræningen en gang om ugen eller på månedsbasis. Her er det muligt for medarbejderne at stille spørgsmål, få “hands-on-vejledning” og blive bedre indført i alignment-træningens teknikker.

2. Fri adgang til træning i Louises yogastudie på Frederiksberg: Medarbejderne kan booke og træne i Louises hyggelige yogastudie på Frederiksberg, Yogaliving på alle hold, hele ugen. Her får medarbejderne den fulde opmærksomhed og effekt. Louise kan justere og hjælpe den enkelte til at lave øvelserne korrekt.

 

Enten på ugentlig eller månedsbasis,

Pris

Kontakt mig på mail info@yogaliving.dk eller telefon + 45 22 74 60 54

Ønsker I at jeg skal hjælpe med udvikling af medarbejdernes velfærd på strategisk niveau i din virksomhed kan jeg også hjælpe med at designe den.

Pris

Du er velkommen til at kontakte mig på mail info@yogaliving.dk eller telefon + 45 22 74 60 54.

Du er velkommen til at kontakte mig og få et tilbud via kontaktformularen her
  Kunderne siger

  Jeg har taget uddannelsen hos Yogaliving på grund af fokuset på alignment. Jeg synes at det gør en kæmpe forskel at dyrke yoga med fokus på alignment.

  Det har givet mig en kæmpe udvikling både fysisk og mentalt at tage uddannelsen. Jeg føler simpelthen, at jeg er kommet hjem til mig selv og har fundet en ny ro indeni.

  Hvis man overvejer at blive yogalærer, så synes jeg klart at man skal tage uddannelsen hos Yogaliving. Louise har en kæmpe viden og underviser med stor generøsitet. Og så har både Charlotte og Simon givet mig et virkelig godt fundament i forhold til anatomi og til filosofien bag yoga.

  – Susanne, uddannet 2017

  Jeg har taget uddannelsen hos Yogaliving fordi jeg kunne mærke, at Louise havde et rigtig godt kendskab til alle typer kroppe. Selv hos sådan en som mig, der har dyrket kampsport i rigtig mange år og er meget smidig, kunne hun finde nogle blinde pletter, som jeg ikke vidste, at jeg havde. Og det ville jeg rigtig kunne give videre til mine egne elever – både i kampsport og altså nu også som yogainstruktør.

  Uddannelsen har givet mig et stort indblik i biomekanik og bevægelse. Hvordan det hele hænger sammen. Når man bøjer ét sted, strækker det et andet. Og det kan jeg bruge både i arbejdet med mig selv, men også med andre mennesker. Jeg kan se, hvad de har brug for.

  Den viden jeg har fået på uddannelsen, kan jeg også bruge i mit arbejde som kampsportsinstruktør. Der er faktisk mange ligheder med yogaen, både i filosofien og i stillingerne. På yogauddannelsen har jeg også fået et kæmpe indblik i anatomi og biomekanik, som jeg kan bruge i kampsporten.

  – Sam, uddannet 2017

  Jeg har siden 2009 fået enetimer hos Louise. Sport har altid fyldt rigtig meget, men inden mødet med Yoga, og i særdeleshed Louise, var skaderne desværre også begyndt at fylde mere og mere.

  Skadesproblemerne fik Louise dog hurtigt styr på, og i dag nyder jeg, at jeg igen kan dyrke alt det sport jeg elsker, så længe jeg bare husker at passe min Yoga.

  Louise er meget direkte og ærlig i sin kommunikation. Hun tager fat i rodens kerne, og er meget konkret i sin vejledning, hvilket passer perfekt til mig.

  Louise får de varmeste anbefalinger herfra

  – Thomas Holm

  Back To Top
  Search

  Må jeg skrive til dig? Få dyrebar viden om bevægelse og biomekanik, gode tilbud og nyheder fra studiet - direkte i din indbakke. 

  Nyhedsbrev