fbpx
skip to Main Content

Workshops

På vores workshops kan du fordybe dig i yogaens forskellige temaer. Hvad enten det er filosofien, alignment, anatomi, dybere viden om hensigtsmæssig bevægelse eller bare lækker, feel-good yoga. Vi inviterer også jævnligt vores yndlingsundervisere fra udlandet, så både elever og yogalærere får ny inspiration og viden.

Du kan deltage på vores workshops fysisk i studiet eller online hjemme  i din stue.

Workshop for knæ og hofter

Hvorfor får vi skader? Hvad er kompensation? Hvordan kan vi ændre skadelige bevægelsesvaner? Hvilke øvelser kan vi lave for at få mere hensigtsmæssige bevægelsesmønstre, både i det daglige og i den træning, vi praktiserer?

Det er nogle af de spørgsmål, jeg vil forsøge at besvare på denne workshop.

De led, vi skal arbejde med, er primært hofter, knæ og ankler.

I en stillesiddende kultur får hofteleddene ikke den alsidige bevægelse, de har brug for. Og balderne – som er de muskler, vi primært skal bruge, når vi bevæger hofterne – er 100% passive, når vi sidder på en stol. Det har store konsekvenser – ikke kun for hofterne, men også for fødder, knæ og lænd.

Kom og lær, hvordan skader opstår, og hvordan vi kan undgå dem. Med mere funktionel mobilitet. Det vil sige træning, som opbygger styrke og mobilitet på samme tid.

Øvelserne vil primært være yogaøvelser, men med fokus på mere styrke, end du er vant til i traditionel yoga. Andre øvelser vil være funktionel træning og styrke-grundtræning.

Workshoppen afsluttes med afspændende strækøvelser, boldmassage og dybdeafspænding.

Du kan deltage i workshoppen på to måder: Fysisk tilstedeværende i studiet og via livestreaming på din computer eller tablet.

Dato: Søndag d. 1. november kl. 13-15.30.

Pris fysisk deltagelse: Kr. 550,-
Pris online livestreaming: Kr. 300,-

Underviser: Louise Fjendbo

Tilmelding til Yogalivings workshops er bindende og betalingen kan ikke refunderes. Skulle du blive forhindret i at deltage, er du velkommen til at give din plads til en anden. Er dette tilfældet skal du kontakte os på mail: yoga@yogaliving.dk.

Aflyser Yogaliving arrangementet, får du det fulde beløb tilbage.

Ansigtsyoga workshop

Ansigtsyoga workshop med Cecilie SebastianAnsigtsyoga er en unik og effektiv metode til at holde dit ansigt smukt og vitalt på en naturlig måde.

Ansigtsyoga styrker og afspænder dit ansigt, og kan forebygge og reducere fine linjer og rynker.

Ansigtsyoga er en anti-age metode, der giver dig kontrollen over dit ansigts fremtidige ældningsproces. Metoden tager udgangspunkt i øvelser og teknikker fra Hatha Yoga, samt træning og afspænding af ansigtets muskler.

På denne workshop er der fokus på:

  • Udglatningen af panderynke og bekymringsrynker
  • Løft at tunge øjenlåg, drænage af poser/væske under øjenene
  • Løft og fasthed til kinderne
  • Fugt, fylde og farve til læberne
  • Udglatning at lodrette linjer omkring munden
  • Løft af nedadgående mundvigene
  • Fasthed til og makering af kæbelinjen
  • Opstramning af huden under hagen og på halsen
  • Skabe symmetri i ansigtet
  • Glød til ansigtet.

På workshoppen arbejdes der samtidig med kroppens holdning, hvilket er essentielt for et vitalt ansigt og en krop i balance.

Der indgår yogaøvelser for kroppen og åndedrætstræning.

Der vil også inspireres til brugen af æteriske olier som velvære og naturlig skønhedspleje.

På dagen vil der være 15% rabat på hudplejeprodukter fra Mirins Copenhagen.

Virkelig skønhed er, når et menneske hviler i sig selv og stråler indefra og ud. Ansigtsyoga går dybere end blot udglatning af linjer og rynker. Det er en bæredygtig og opbyggende metode, der får dig til at smile til dig selv i spejlet om morgenen. Du opnår en særlig glød og bliver mere glad og tilfreds.

Dato: Søndag d. 22. november kl. 14.00- 16.30.

Pris fysisk deltagelse: Kr. 450,-
Pris online livestreaming: Kr. 300,-

Underviser: Cecilie Sebastian

Tilmelding til Yogalivings workshops er bindende og betalingen kan ikke refunderes. Skulle du blive forhindret i at deltage, er du velkommen til at give din plads til en anden. Er dette tilfældet skal du kontakte os på mail: yoga@yogaliving.dk.

Aflyser Yogaliving arrangementet, får du det fulde beløb tilbage.

Workshop for skuldrene

Kroppen er altid mest funktionel, når der er balance mellem styrke og smidighed. Og vi får det altid bedre, når den balance etableres. Uanset om vi har skader, slid og inflammation med i bagagen.

Det gælder også skulderleddet. For optimal bevægelighed og samtidig sund stabilitet i skuldrene, er der visse spilleregler, man skal overholde, når man træner sine arme, skuldre, nakke og øvre ryg.

På denne workshop vil jeg undervise i, hvordan man mest hensigtsmæssigt skaber både styrke og mobilitet i skuldrene. Og hvordan man dermed kan helbrede skulderskader eller/og undgå dem.

Vi vil også lave øvelser for arme, nakke, ryg og mave, da disse områder er relateret til skuldrene. Nogle øvelser vil være klassiske yogaøvelser, andre øvelser i funktionel træning.

Workshoppen afsluttes med afspænding samt boldmassage i skuldre, nakke og ryg.

Du kan deltage i workshoppen på to måder: Fysisk tilstedeværende i studiet og via livestreaming på din computer eller tablet.

Tid: Søndag den 29. november  kl. 13.00-16.00.

Pris fysisk deltagelse: Kr. 550,-
Pris online livestreaming: Kr. 300,-

Underviser: Louise Fjendbo

Tilmelding til Yogalivings workshops er bindende og betalingen kan ikke refunderes. Skulle du blive forhindret i at deltage, er du velkommen til at give din plads til en anden. Er dette tilfældet skal du kontakte os på mail: yoga@yogaliving.dk.

Aflyser Yogaliving arrangementet, får du det fulde beløb tilbage.

Yoga Nidra workshop – hvil dig sund, stærk og glad

Yoga NidraYoga Nidra – også kaldet dybdeafspænding eller psykisk søvn,
er en teknik til dyb hvile og afspænding.

Yoga Nidra anvendes i traditionel Hatha Yoga som en essentiel praksis til selvhealing og giver et godt grundlag for en sund og veludhvilet krop og et sind i balance. Yoga Nidra fjerner gammel træthed og kan forløse fysiske, mentale og følelsesmæssige spændinger.

Yoga Nidra har, ligesom når vi sover, en gavnlig effekt på hjernen.
Hjernen får en hovedrengøring, der fjerner stress og unødvendig stimuli. Koncentrationsevnen og hukommelsen forbedres. Ny viden og information lagres bedre. Du bliver mere kreativ, fokuseret og effektiv, når du skal løse opgaver.

Kroppens celler regenereres, de vitale organer udrenses, huden genopgygges og forynges, det parasympatiske nervesystem aktivere og bl.a. fordøjelsen forbedres. Yoga Nidra reducerer stress og er god træning til en bedre nattesøvn.

Yoga Nidra giver dig en oplevelse af klarhed og overskud og efterlader dig afslappet, energifyldt og veludhvilet. Workshoppen indledes med med 60 min. yogastillinger og herefter 50 min. Yoga Nidra dybdeafspænding.

Du får viden og inspiration til gode sovevaner, der hjælper dig til en god og dyb nattesøvn.

Tid: Søndag d. 6. december kl. 14.00 – 16.30.
Pris: 450,- kr.

Underviser: Cecilie Sebastian.

 

(Du har mulighed for at deltage ONLINE på workshoppen til reduceret pris: Book din plads her)

Tilmelding til Yogalivings workshops er bindende og betalingen kan ikke refunderes. Skulle du blive forhindret i at deltage, er du velkommen til
at give din plads til en anden. Er dette tilfældet skal du kontakte os på mail: yoga@yogaliving.dk
Aflyser Yogaliving arrangementet, får du det fulde beløb tilbage.

Tarmen – din 2. hjerne

Dette foredrag er til dig, som gerne vil forstå, hvorfor din fordøjelse spiller så stor en rolle for din sundhed, og hvordan du kan opnå et sundere mave-tarm-system.

Vores mave-tarm system spiller nemlig en helt afgørende rolle for vores generelle sundhed. Uden balance i vores fordøjelse kan vi også forvente ubalancer andre steder i kroppen.

Til foredraget kommer Tine Jørgensen bl.a. med sit bud på:
· Hvordan og hvorfor er tarmen og fordøjelsen helt central i udvikling, forebyggelse og sommetider i behandling af forskellige sygdomme, f.eks. autoimmune sygdomme som gigt, inflammatoriske tarmsygdomme, stofskifte- eller hudlidelser m.m.?
· Hvad vil det sige at have ”ubalance i tarmfloraen”?
· Hvordan fungerer en rask og sund fordøjelse egentlig?
· Hvordan kan vi se nærmere på sundheden af vores mave-tarm system, så vi kan få en sundere fordøjelse – og måske dén vej igennem opnå et bedre helbred?

For at kunne opretholde alle funktioner i kroppen, skal vi kunne fordøje og optage næring gennem vores tarmsystem. Vores tarm skal også kunne kontrollere, hvad der absorberes ud til resten af kroppen, så vi ikke tillader adgang for “problematiske” stoffer. Og så er tarmen vært for størstedelen af de bakterier og andre mikroorganismer, vi bærer rundt på, og som faktisk i antal gør os til mere bakterie end menneske.

Om foredragsholderen:
Tine er kandidat (cand.scient.) i Klinisk Ernæring fra Københavns Universitet. Hun har fokuseret sit arbejde primært omkring sundheden af vores mave-tarm system i relation til livsstil, kost og ernæring. Som led i sin kandidatafhandling har hun, i samarbejde med Rigshospitalet, forsket i mave-tarm sundhed hos kræftpatienter.

Tine har over en længere årrække arbejdet og uddannet sig inden for Functional Medicine hos Institute for Functional Medicine i USA, som er en evidensbaseret tilgang til forebyggelse og behandling af kroniske sygdomme med livsstilsmedicin. Det tager sit udgangspunkt i identificering og behandling af årsager til sygdomme – fremfor blot at behandle symptomerne.

Tine er overbevist om at kost, målrettet ernæring, miljø og andre livsstilsfaktorer er afgørende elementer for optimal sundhed. Disse principper arbejder hun med i sin kliniske praksis i København, hvor hun tilbyder 1:1 konsultationer og forløb til klienter. Hendes mission er at hjælpe den enkelte med at navigere på vejen til sit individuelle, største sundhedspotentiale.

Dato: 8. oktober 2020 (eventet er flyttet fra d. 23.4. til denne dato).
Tidspunkt: Kl. 19.15 – 21.15
Pris: 200,- kr.

Vi gør opmærksom på at der er begrænset antal stole, man skal være indstillet på evt. at sidde på gulvet på puder og yogamåtter under foredraget.

Tilmelding til Yogalivings workshops er bindende og betalingen kan ikke refunderes. Skulle du blive forhindret i at deltage, er du velkommen til
at give din plads til en anden. Er dette tilfældet skal du kontakte os på mail: yoga@yogaliving.dk
Aflyser Yogaliving arrangementet, får du det fulde beløb tilbage.
Køber du mere end en billet til arrangementet, skal du sørge for at alle personer du køber billet til er oprettet i vores booking system.
Hvis dette ikke sker købes der blot en billet, men der reserveres ikke en plads.
Oprettelse i systemet kræver i dette tilfælde blot et navn og en email adresse.
Kontakt os hvis du har spørgsmål.

 

 

Back To Top
×Close search
Search