skip to Main Content

Workshops

På vores workshops kan du fordybe dig i yogaens forskellige temaer. Hvad enten det er filosofien, alignment, anatomi, dybere viden om hensigtsmæssig bevægelse eller bare lækker, feel-good yoga. Vi inviterer også jævnligt vores yndlings undervisere fra udlandet, så både elever og yogalærere får ny inspiration og viden.

Workshop med Louise Fjendbo – Mave og ryg

Søndag d. 8. Oktober 2017
kl. 13-15.30

Lændens sundhedstilstand afhænger af en sund balance mellem på den ene side af kroppen: styrke i mavemusklerne og på den anden side: mobilitet i bindevævet i lændeområdet.

Kom og lær hvorfor og ikke mindst hvordan du effektivt får fat i de dybeste, stabiliserende mavemusker – især dem du ikke plejer at bruge. Og samtidig får strakt lænden ud, så bindevævet i lændeområdet bliver mere elastisk og giver dine lændehvirvler frihed til at kunne bevæge sig hensigtsmæssigt med støtte fra mavemusklerne.

På workshoppen får du øvelser, som du kan lave derhjemme for at bygge mave og talje musklerne op gradvist i kombination med mobilisering af ryggen. Vi afslutter med massage for mave og ryg med bolde og foam-roller.

Workshoppen er for alle niveauer. Der vil være lidt teori/anatomi i starten og derefter øvelser hver for sig og også to og to.

Dato og tid: Den 8. oktober 2017 kl. 13-15.30
Pris: 450,- kr.

Underviser: Yogalærer, bevægelseskonsulent og ejer af Yogaliving, Louise Fjendbo

Tilmeld dig her

Lydmeditation

Fredag d. 13. Oktober 2017
kl. 18.30 – 20.30

Lyden af stilhed
En aften med lydmeditation og musikalsk drømmerejse

Ved hjælp af tibetanske syngeskåle, krystalskåle, gong og andre meditative instrumenter skaber Mayaya Louise Schubert og Gert Bach et rum, hvor du tages ind i en afspændende og meditativ tilstand.

Vibrationerne fra syngeskålene skaber en naturlig afspændthed i kroppen og nervesystemet, som er en væsentlig faktor for at kunne meditere. Når vi er afspændte er vores sanser mere åbne, og vi er i stand til at være opmærksomme og nærværende på en helt anden måde, end når vi er forkrampede og anspændte.

Klangene fra skålene skaber også et neutralt fokuspunkt til at stilne tankerne. Der igennem kan vi opnå indre ro, give slip på stress og få kontakt til et dybere sted i os, hvorfra vi kan respondere mere åbent og sandt.

Alle kan deltage, såvel erfarne som uerfarne i meditation.

Aftenen vil blive delt op i to afdelinger med en kort pause i mellem.

  1. afdeling baserer sig på en regulær lydmeditation, hvor man sidder op – f.eks. på en stol, en meditationspude eller lign.
  2. afdeling er mere bygget op som en musikalsk drømmerejse, hvor man har mulighed for at ligge ned på et underlag (yogamåtte) evt. med et tæppe over sig.

Lyden af Stilhed er:

Gert Bach: komponist, musiker, lydterapeut og lydkunstner
Mayaya Louise Schubert: psykoterapeut, klangmassage-terapeut, coach, meditationsmentor og lydkunstner

Læs mere på www.lydenafstilhed.dk

Dato og tidspunkt: Den 13. oktober kl. 18.30 – 20.30
Pris: 250,- kr

Underviser: Mayaya Louise Schubert

Tilmeld dig her

Vær mindful med dit barn

Torsdag d. 19. Oktober 2017
kl. 13 – 16.00

Åben jeres sanser sammen ved hjælp af syngeskåle og meditative instrumenter.  

Sammen vil vi skabe en stille stund, hvor I får mulighed for at stoppe op i hverdagens stress og vante rammer og opleve nye måder at være sammen på.

Vi vil gennem sanserne styrke vores evne til at være mindful – særligt gennem høre- og følesansen ved hjælp af lyde og vibrationer fra tibetanske syngeskåle og andre meditative instrumenter, som også vil guide jer gennem en musikalsk fantasirejse.

Du vil sammen med dit barn give og evt. modtage klangmassage, hvor syngeskåle bliver placeret på kroppen. Klangmassage har en afspændende effekt, beroliger nervesystemet og inviterer til at mærke den mere subtile krop.

En stille stund, hvor der skabes rum til nærvær og dermed grobund for at styrke tilknytningen og samhørigheden i mellem jer

Dato og tidspunkt: Den 19. oktober kl. 13 – 16.00

For de 7 -10 år: kl. 13.00-14.00
For de 4-6 år: kl. 15.00-16.00

Pris: 200,- kr.

Underviser: Mayaya Louise Schubert

Underviser er Mayaya Louise Schubert. Hun er uddannet pædagog, psykoterapeut, meditationsmentor, coach og klangmassør. Hun har gennem mange år brugt mindfulness og afspænding i sit pædagogiske arbejde som bl.a. støttepædagog. Gennem sit firma ”Kunsten at leve” tilbyder hun klangmassage, mindfulness, mindful yoga og psykoterapi og har flere års erfaring med at lave meditative lydkoncerter i bl.a. kirker og yogacentre. www.kunstenatleve.net

Tilmeld dig her

Meditativ yoga workshop med livemusik

Søndag d. 5. November 2017
kl. 13 – 15.30

Kom og oplev en meditativ yogasession akkompagneret af healende lyde fra gong, synge- og krystalskåle samt andre meditative instrumenter

Du vil blive guidet ind i langsomme, mindfulde bevægelser med fokus på åndedræt og rolige stræk, som sammen med livemusik fra syngeskåle vil bringe dig i en dyb afspændende og meditativ tilstand. Åndedrætsøvelser og meditation vil være integreret i øvelserne. Og dele af workshoppen vil foregå med lukkede øjne. Workshoppen afsluttes med dybdeafspænding, hvor musikken vil tage dig med på en drømmerejse, hvor du også får mulighed for at mærke syngeskålenes vibrationer direkte på kroppen.

Workshoppen er åben for alle niveauer.

Dato og tidspunkt: Den 5. november kl. 13 – 15.30

Pris: 475,- kr.

Undervisere: Louise Fjendbo og Mayaya Louise Schubert

Om Mayaya

Mayaya er uddannet pædagog, psykoterapeut, meditationsmentor, coach og klangmassør. Hun har gennem mange år brugt mindfulness og afspænding i sit arbejde som pædagog og i sit firma “Kunsten at leve”. Her tilbyder hun klangmassage, mindfulness, mindful yoga og psykoterapi og har flere års erfaring med at lave meditative lydkoncerter i bl.a. kirker og yogacentre.www.kunstenatleve.net

Om Louise

Louise har undervist i yoga i 16 år. Hendes undervisning tager udgangspunkt i en dyb viden om alignment kombineret med spirituel praksis. Kroppen og følelser forløses på en unik måde via opmærksom bevægelse.

Tilmeld dig her

Workshop med Louise Fjendbo – Styrk dine skuldre og undgå yogaens mobilitets-skader

Søndag d. 19. November 2017
kl. 13-15.30

Jeg har undervist i yoga i snart 20 år og ser stadig elever, der kommer med ødelagte skuldre fra dårlig (yoga)træning, hvor mobilitet kommer før stabilitet. Jeg synes ikke, at det er i orden, at folk får skader af yoga. Yoga burde være opbyggende ikke nedbrydende. Det vil jeg gerne give mit bud på.

Mobilitet skal – mener jeg altid følges af styrke. De to ting hænger sammen, hvis kroppen skal være modstandsdygtig over for skader. På denne workshop vil jeg undervise elever, trænere, undervisere i, hvordan man stabiliserer/styrker skulderleddet inden man mobiliserer leddet. Så vi kan få vendt denne usunde tendens og istedet får styrket skulderleddet.

På workshoppen får du øvelser, som du kan lave derhjemme for at styrke dit skulderled og mobilisere det hensigtsmæssigt. Workshoppen afsluttes med afspænding samt boldemassage i skuldre, nakke og ryg.

Workshoppen er for alle niveauer. Behandlere er også velkomne. Der vil være lidt teori/anatomi i starten og derefter øvelser hver for sig og også to og to.

Dato og tid: Den 19. november 2017 kl. 13-15.30
Pris: 450,-

Underviser: Yogalærer, bevægelseskonsulent og ejer af Yogaliving, Louise Fjendbo

Tilmeld dig her

Workshop med Louise Fjendbo – Mobilisering af hofter, styrke i benene

Søndag d. 14. Januar 2018
kl. 13-15.30

Min yogaundervisning er i stigende grad fokuseret på at skabe en sund balance mellem styrke og smidighed. Når det kommer til hofte mobiliteten er vi ofte begrænsede pga. manglende styrke i musklerne i lår og baller i bestemte bevægeretninger, som er uvante for os. For mig skal mobilitet og styrke altid følges ad, hvis kroppen skal være modstandskraftig overfor skader og hverdagens uhensigtsmæssige bevægelser.

På denne workshop vil jeg forklare hvorfor og hvordan vi effektivt kan træne styrke og mobilitet på samme tid. Du vil få en større forståelse af hvorfor passiv mobilitet – som yogaen har rigtig meget af – ikke er så hensigtsmæssig. Og hvordan du med træning, af det der hedder full-range-of-motion, kan gøre din yogatræning mere styrkende, så din mobilitet bliver bedre og din krop mere langtidsholdbar.

På workshoppen får du enkle øvelser, som du kan lave derhjemme for at styrke dine ben og baller og mobilisere hofteleddet. Workshoppen afsluttes med afspænding samt boldemassage i ben og hofter.

Workshoppen er for alle niveauer. Behandlere er også velkomne. Der vil være lidt teori/anatomi i starten og derefter øvelser hver for sig og også to og to.

Dato og tid: Den 14. januar 2018 kl. 13-15.30
Pris: 450,-

Underviser: Yogalærer, bevægelseskonsulent og ejer af Yogaliving, Louise Fjendbo

Tilmeld dig her

Massagebolde Workshop

– med Liselotte Frandsen

Søndag d. 25. Februar, 2018
kl 13.00 – 15.00

Trænger du til at få løsnet op for muskelsmerter og spændinger i din nakke, kæbe, skuldre, ryg, hofter, ben og fødder?

Så tilmeld dig workshoppen her, hvor vi helliger 2 timer til ren wellness for dine muskler og dit bindevæv.

Med massageboldene lærer du teknikker og let tilgængelige øvelser – både liggende og stående, som vil gøre underværker for dit velbefindende.
Øvelserne kan du derefter integrere i din hverdag; på kontoret, i hjemmet eller som et supplement til din træning for at forebygge, smidiggøre og lindre eventuelle smerter.

Workshoppen kræver ikke, at du er en større yogaentusiast – så endelig inviter din partner, søster, nabo el. lignende med.
– Hvis du oplever almindelig massage som meget smertefuldt, så anbefales workshoppen dog ikke.

Dato: Søndag d. 25 februar, 2018
Tidspunkt: 13.00-15.00
Pris: 250,- kr.
Underviser: Liselotte Frandsen

Liselotte Frandsen er uddannet yogalærer hos Yogaliving. Derudover har Liselotte mere end 100 timers uddannelse ved bevægelsesekspert Jordan Bloom, 300 timers uddannelse i anatomi, fysiologi og sygdomslære, og senest en certificering i The Roll Model Method v. Jill Miller grundlæggeren af bl.a. Yoga tune up.

Tilmeld dig her

Ansigstyoga
– med Cecilie Sebastian

Søndag d. 18. Marts, 2018
kl 13.00 – 15.30

På denne workshop kommer du til at lære dit ansigt bedre at kende. Ved at styrke og afspænde ansigtets muskler, skaber du en større bevidsthed om dit ansigt og dine vanemæssige spændinger, der bl.a. giver rynker og linier i dit ansigt.

Workshoppen er gavnlig for dig hvis du døjer med kæbespændinger og hovedpine. Eller hvis du blot savner glød og et mere vågent og vitalt udseende.

Du vil bl.a. få øvelser og teknikker til:
Et mere åbent og imødekommende ansigtsudtryk.
Løft og fylde til ansigtsmuskulaturen og dermed huden
Løft af tunge øjenlåg
Fastere kæbelinie
Reducering af bl.a. bekymringsrynker
Glattere og stærkere hals
Fylde til læberne og frihed omkring munden
Afhjælpning af kæbespændinger.

Øvelserne bidrager til at afspænde hovedet, give mere symmetri i ansigtet samt øget fokus og indre ro. Udover ansigtsøvelser arbejder vi med foryngende yogastillinger, åndedrætøvelser og meditation.

Kom gerne med renset og makeup-frit ansigt til workshoppen. Hvis du ikke er komfortabel med dette, får du en renseserviet, når du ankommer. Medbring gerne et spejl.

Dato: Søndag d. 18 marts, 2018
Tidspunkt: 13.00-15.30
Pris: 350,- kr.
Underviser: Cecilie Sebastian

Om Cecilie:
Cecilie Bastian er uddannet yogalærer i 2007 fra Guni Martin og Kirsten Breland. Cecilie underviser i dag i yoga med speciale i Hatha Yoga, anti-age metoder, ansigtsyoga og meditation.

Tilmeld dig her