skip to Main Content

Workshops

På vores workshops kan du fordybe dig i yogaens forskellige temaer. Hvad enten det er filosofien, alignment, anatomi, dybere viden om hensigtsmæssig bevægelse eller bare lækker, feel-good yoga. Vi inviterer også jævnligt vores yndlings undervisere fra udlandet, så både elever og yogalærere får ny inspiration og viden.

At gå er din mest naturlige bevægelse.

Din puddelhund eller et egern vil til hver en tid kunne løbe fra dig. Men du kan gå til Afrika, hvis det skulle være. Mennesket har klaret sig og overlevet som art, fordi vi kan gå. At gå er det, din krop er designet til. At gå holder et utal af dine kropsfunktioner ved lige. Og forebygger de største sygdomme.

At gå er din vigtigste og mest tilgængelige træningsform. Og du vil kunne fortsætte med den hele
resten af dit liv, uden at blive skadet.

På denne workshop går vi en lang tur, mens Louise fortæller om alle de fantastiske træningsmæssige og fysiologiske fordele, der er ved at gå. Hun vil også undervise i, hvordan du lærer at gå med bedre kvalitet, så du undgår at slide på knæ, hofter, albuer, skuldre og ryg. Du vil lære at ændre din gang fra slid til opbygning.

Lære at gå på en hensigtsmæssig måde, der effektivt træner armmuskler, baller, fodmuskler og mave. Og du vil lære hvordan gang kan mobilisere og langtidssikre dine skuldre og hofter.

Sted: Vi mødes ved indgangen ved Søndermarken på hjørnet af Pile Alle og Roskildevej.

Gåturen varer ca 90 min. og slutter samme sted. Alle kan være med.

Dato: 9. september
Tidspunkt: 13.00- 14.30
Pris: 350,- kr.
Sted: Søndermarken
Underviser: Louise Fjendbo

Mød op i tøj der passer til vejret og godt fodtøj. Undgå at medbringe tasker.

Antiinflammatorisk levevis er det helt store inden for sundhed, sygdomsbekæmpelse og bedre livskvalitet. Inflammation er betændelse i kroppen udløst af vores livsstil. Antiinflammation er modgiften. Læge Jerk W. Langer fortæller os om den seneste forskning i antiinflammatorisk mad, bevægelse, motion, søvn og stress på underholdende, spændende og lærerig vis.
Ingen tomme løfter eller snik-snak, men reel viden og konkrete løsninger. God lejlighed til at stille alle de spørgsmål du vil.

– Jerk W. Langer er læge og en af Danmarks førende eksperter i, hvad vi selv kan gøre for at holde os raske og forbedre livskvaliteten. Jerk opfandt udtrykket ‘KRAM’ for de livsstilsfaktorer (kost, rygning, alkohol, motion), der kan forlænge vores liv med 15 år.
– Jerk har skrevet bestsellerbogen ’21 Helbredende Dage med Anti-inflammatorisk Kost’ og er vært i TV2-serien ‘En kur der dur’.

Pris: 250,- kr.

Videreuddannelse for yogalærere.
Hands-on justerings workshop med Louise Fjendbo.
Er du yogalærer og ønsker at vide mere om dine øvelser? Så er denne workshop noget for dig.

I 3 timer skal vi nørde os ind i, hvad meningen egentlig er, med de øvelser vi underviser i.

At justere sine elever er ikke nødvendigvis noget man skal gøre hver gang og hele tiden. Men at lære at justere i en yogaøvelse er en kilde til mere viden om bevægelse og alignment samt hvordan man hjælper sine elever til en bedre kropsforståelse. At lære at justere er for mange undervisere – og dermed også deres elever en kæmpe aha-oplevelse i kroppen.

På denne workshop lærer du teknikker til, hvordan du giver din elev følelsen af at blive klogere på kroppen og at blive guidet sikkert og trygt. Vi tager udgangspunkt i øvelser, som du selv gerne vil blive bedre til at justere i. Og Louise tager en række øvelser med, som vi skal gennemgå. Men workshoppen lægger også op til dialog og spørgsmål til teorien bag.

Kom og bliv klogere på dit fag sammen med andre yogalærere. Det bliver sjovt og mega lækkert! Du får prøvet en masse justeringer af og bliver selv justeret ind i stillinger, som bare gør din krop SÅ glad.

Alle yogalærere er velkommen uanset uddannelsesbaggrund. Og alle spørgsmål er velkomne!
Husk at medbring ca. 5 øvelser, som du gerne vil lære mere om.

Dato: 2. december
Tidspunkt: Kl. 13.00 – 16.00
Pris: 550,- kr.
Underviser: Louise Fjendbo