skip to Main Content

Workshops

På vores workshops kan du fordybe dig i yogaens forskellige temaer. Hvad enten det er filosofien, alignment, anatomi, dybere viden om hensigtsmæssig bevægelse eller bare lækker, feel-good yoga. Vi inviterer også jævnligt vores yndlings undervisere fra udlandet, så både elever og yogalærere får ny inspiration og viden.

candles-939237_1920

Julefrokost hos Yogaliving

Fredag den 29. december kl. 15-19.

Hos Yogaliving har vi de sødeste yoga-elever i verden. Vi er så vilde med jer, at vi gerne vil invitere jer med til vores julefrokost. Så undervisere og elever kan hygge sig sammen. Vi starter med små to timers yoga med plads til leg, grin, massagebolde, parøvelser og selvfølgelig afspænding. Derefter spiser vi sammen i studiet. Vi sørger for lækker, sund og vegetarisk mad og friskpresset juice. Hele arrangementet tager ca. 4 timer, alt efter hvor længe I har lyst til at hænge ud sammen med os. Tag endelig venner og familie med. Alle kan være med uanset alder og erfaring med yoga. Børn er også velkomne.
Underviser: Louise Fjendbo

Dato: Fredag den 29. december kl. 15-19.
Pris: Voksne 550,- kr. Børn 100,- kr.

Tilmelding voksen Tilmelding barn
wellness

Workshop med Louise Fjendbo – Mobilisering af hofter, styrke i benene

Søndag den 14. januar 2018
kl. 13-15.30

Min yogaundervisning er i stigende grad fokuseret på at skabe en sund balance mellem styrke og smidighed. Når det kommer til hofte mobiliteten er vi ofte begrænsede pga. manglende styrke i musklerne i lår og baller i bestemte bevægeretninger, som er uvante for os. For mig skal mobilitet og styrke altid følges ad, hvis kroppen skal være modstandskraftig overfor skader og hverdagens uhensigtsmæssige bevægelser.

På denne workshop vil jeg forklare hvorfor og hvordan vi effektivt kan træne styrke og mobilitet på samme tid. Du vil få en større forståelse af hvorfor passiv mobilitet – som yogaen har rigtig meget af – ikke er så hensigtsmæssig. Og hvordan du med træning, af det der hedder full-range-of-motion, kan gøre din yogatræning mere styrkende, så din mobilitet bliver bedre og din krop mere langtidsholdbar.

På workshoppen får du enkle øvelser, som du kan lave derhjemme for at styrke dine ben og baller og mobilisere hofteleddet. Workshoppen afsluttes med afspænding samt boldemassage i ben og hofter.

Workshoppen er for alle niveauer. Behandlere er også velkomne. Der vil være lidt teori/anatomi i starten og derefter øvelser hver for sig og også to og to.

Dato og tid: Søndag den 14. januar 2018 kl. 13-15.30
Pris: 450,-

Underviser: Yogalærer, bevægelseskonsulent og ejer af Yogaliving, Louise Fjendbo

Tilmeld dig her
yoganidra

Yoga Nidra, ned ultimative dybe hvile – Workshop med Cecilie Sebastian

Søndag den 21. januar 2018
kl. 13-15.30

Yoga Nidra også kaldet Dybde Afspænding eller Psykisk Søvn, er fantastisk effektiv til at heale og nære krop og sind. Yoga Nidra fjerner gammel træthed, er yderst gavnlig ved fysisk-, mental- og følelsesmæssig spænding og stress samt til at hele skader og opløse mentale blokeringer.
Den anvendes i traditionel Hatha Yoga som en essentiel praksis til selvhealing og giver et godt grundlag for en sund og veludhvilet krop i balance, samt til at ændre dybe uhensigtsmæssige indgroede vaner og handlemønstre. Yoga nidra er let og kræver ingen forudsætninger overhovedet.
Den forgår liggende og den vigtigste instruktion i Yoga Nidra er “hold dig vågen”. Yoga Nidra efterlader dig med en følelse at være afslappet, energifyldt og veludhvilet. Oplevelsen af klarhed og overskud.

Workshoppen indledes med 30 min. blide yogastillinger og herefter 120 min. Yoga Nidra, dybde afspænding.

Dato og tid: Søndag den 21. januar 2018 kl. 13-15.30
Pris: 350,-

Underviser: Cecilie Sebastian

Tilmeld dig her

Massagebolde Workshop

– med Liselotte Frandsen

Søndag d. 25. Februar, 2018
kl 13.00 – 15.00

Trænger du til at få løsnet op for muskelsmerter og spændinger i din nakke, kæbe, skuldre, ryg, hofter, ben og fødder?

Så tilmeld dig workshoppen her, hvor vi helliger 2 timer til ren wellness for dine muskler og dit bindevæv.

Med massageboldene lærer du teknikker og let tilgængelige øvelser – både liggende og stående, som vil gøre underværker for dit velbefindende.
Øvelserne kan du derefter integrere i din hverdag; på kontoret, i hjemmet eller som et supplement til din træning for at forebygge, smidiggøre og lindre eventuelle smerter.

Workshoppen kræver ikke, at du er en større yogaentusiast – så endelig inviter din partner, søster, nabo el. lignende med.
– Hvis du oplever almindelig massage som meget smertefuldt, så anbefales workshoppen dog ikke.

Dato: Søndag d. 25 februar, 2018
Tidspunkt: 13.00-15.00
Pris: 250,- kr.
Underviser: Liselotte Frandsen

Liselotte Frandsen er uddannet yogalærer hos Yogaliving. Derudover har Liselotte mere end 100 timers uddannelse ved bevægelsesekspert Jordan Bloom, 300 timers uddannelse i anatomi, fysiologi og sygdomslære, og senest en certificering i The Roll Model Method v. Jill Miller grundlæggeren af bl.a. Yoga tune up.

Tilmeld dig her

Ansigstyoga
– med Cecilie Sebastian

Søndag d. 18. Marts, 2018
kl 13.00 – 15.30

På denne workshop kommer du til at lære dit ansigt bedre at kende. Ved at styrke og afspænde ansigtets muskler, skaber du en større bevidsthed om dit ansigt og dine vanemæssige spændinger, der bl.a. giver rynker og linier i dit ansigt.

Workshoppen er gavnlig for dig hvis du døjer med kæbespændinger og hovedpine. Eller hvis du blot savner glød og et mere vågent og vitalt udseende.

Du vil bl.a. få øvelser og teknikker til:
Et mere åbent og imødekommende ansigtsudtryk.
Løft og fylde til ansigtsmuskulaturen og dermed huden
Løft af tunge øjenlåg
Fastere kæbelinie
Reducering af bl.a. bekymringsrynker
Glattere og stærkere hals
Fylde til læberne og frihed omkring munden
Afhjælpning af kæbespændinger.

Øvelserne bidrager til at afspænde hovedet, give mere symmetri i ansigtet samt øget fokus og indre ro. Udover ansigtsøvelser arbejder vi med foryngende yogastillinger, åndedrætøvelser og meditation.

Kom gerne med renset og makeup-frit ansigt til workshoppen. Hvis du ikke er komfortabel med dette, får du en renseserviet, når du ankommer. Medbring gerne et spejl.

Dato: Søndag d. 18 marts, 2018
Tidspunkt: 13.00-15.30
Pris: 350,- kr.
Underviser: Cecilie Sebastian

Om Cecilie:
Cecilie Bastian er uddannet yogalærer i 2007 fra Guni Martin og Kirsten Breland. Cecilie underviser i dag i yoga med speciale i Hatha Yoga, anti-age metoder, ansigtsyoga og meditation.

Tilmeld dig her

Deeper than Sleep
– with Sandy Leung

Søndag d. 8. april, 2018
kl 13.00 – 15.30

Deeper than sleep – Restorative yoga workshop

Restorative Yoga is a beautiful practice. It is a mini vacation from the busy life and the ever-fidgeting mind.

The purpose for restorative yoga is to slow down, to open, to feel supported and to being present to the moment. In our restorative yoga practice we activate our parasympathetic – rest and digest nervous system, and allow our bodies and minds to come into a deeply relaxed and rejuvenating state.

You will leave this workshop feeling deeply rested, centered and free of fatigue.

*This workshop is held in English.

Date: 8. October, 2017
Time: kl13.00 – 15.30
Price: 350, kr-
Instructor: Sandy Leung

About Sandy:
Sandy is a self-declared geek, there are very few things Sandy enjoys as much as being defined as a geek. From couch potato to yoga teacher, it was a spark of passion, a journey begins from trying to get a smaller waistline and moves onto discovering peace and learning to enjoy and love her own being.

Like inhales and exhales, yin and yang, Sandy believes working hard is equally important as relaxing hard. She believes that with breathe lies the magic of the moments, and with breathe lies the magic of yoga.

Tilmeld dig her

Save