skip to Main Content

Workshops

På vores workshops kan du fordybe dig i yogaens forskellige temaer. Hvad enten det er filosofien, alignment, anatomi, dybere viden om hensigtsmæssig bevægelse eller bare lækker, feel-good yoga. Vi inviterer også jævnligt vores yndlings undervisere fra udlandet, så både elever og yogalærere får ny inspiration og viden.

Gør-det-selv-massage
Workshop med boldemassage for hele kroppen

De færreste af os har hverken tid eller råd til at få massage flere gange om ugen. Og de få gange om året vi måske får det, oplever vi måske at kroppen er lige så øm, som sidst vi fik massage. Massagen har ikke gjort en mærkbar, blivende forskel. Det er som regel en her og nu forløsning, som holder højst et par dage.
Hvis du gerne vil opnå en blivende effekt af at få massage, så skal massagen gentages. Gerne flere gange om ugen. Og den sikre vej til det er at kunne give dig selv massage. Det er både billigt, lækkert og super effektfuldt.
På denne workshop bruger vi Jill Millers effektive massagebolde, som bruges over hele verden af topatleter og kontormus til at forebygge og fjerne skader. Boldene har både en dyb cirkulerende effekt på bindevævet/muskler og en mobiliserende effekt på leddene.
Workshoppens første halvdel vil indeholde opvarmning, styrkende- og mobiliserende øvelser for hele kroppen. I anden halvdel vil vi massere kroppen igennem med Jill MIllers Therapy Balls.

Workshoppen afsluttes med afspænding og guidet ansigtsmassage.

Du kan medbringe dine egne Jill Miller-bolde eller låne i studiet. Det er også muligt at købe boldene i studiet før eller efter workshoppen.

Dato: Søndag den 8. marts 2020 kl. 13-15.30
Pris: 450,-
Underviser: Louise Fjendbo

Få hemmeligheden bag dine lændesmerter – og gør noget ved dem.

En workshop for alle der har ondt i lænden – og deres undervisere.

Måske er du en af dem, der har ondt i lænden en gang imellem.
Måske har du næsten altid ondt i lænden.

At have ondt i ryggen tærer og trækker humøret og livsglæden ned.

Måske har du også – som så mange andre – forsøgt at gøre noget ved det og trænet lidt i øst og vest og ikke oplevet en varig forandring. Ofte hører jeg, at folk har fortsat med at gå til træning selv om undervisningen har givet dem ondt i lænden. Simpelthen fordi de troede at ondt i lænden var det samme som træningsømhed! Det er ikke meningen at man skal få ondt i lænden af sin træning. Slet ikke! Tværtimod.

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, så skal du komme med på denne workshop. Her får du hemmeligheden bag dine smerter og overkommelige redskaber til, hvad der kan gøre en kæmpe forskel for din ryg nu og i fremtiden. Du får ny og unik viden om sikker og tryg træning, der gavner og ikke belaster din lænd.

Hvis jeg ser tilbage på de snart 20 år jeg har trænet og undervist folk i bedre bevægelse, så tror jeg, at der hvor jeg har gjort den største forskel er, når jeg har hjulpet folk ud af rygsmerter. Der er helt utroligt hvor meget overskud og livsglæde vi får, når vi ikke længere har ondt i ryggen.

Den viden vil jeg gerne give videre til alle, der har ondt i ryggen eller underviser i bevægelse.

På denne workshop vil du få indgående men let forståelig biomekanisk undervisning i, hvad der giver lændesmerter og hvad der fjerner dem.
Øvelserne er unikke ved at styrke helt afgørende muskler og mobilisere andre steder. Og du vil – uanset niveau – få øvelser der passer lige præcist til dig.
Undervisningen vil også indeholde brug af massagebolde og afspænding.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig til større livsglæde og overskud med en sund og smertefri lænd.

Alle niveauer er velkomne på denne workshop. Undervisningen er også relevant som efteruddannelse for yogalærere eller behandlere.

Søndag den 22. marts 2020 kl 13-16
Pris: 550,- kr.
Underviser: Louise Fjendbo

 

Tarmen – din 2. hjerne

Dette foredrag er til dig, som gerne vil forstå, hvorfor din fordøjelse spiller så stor en rolle for din sundhed, og hvordan du kan opnå et sundere mave-tarm-system.

Vores mave-tarm system spiller nemlig en helt afgørende rolle for vores generelle sundhed. Uden balance i vores fordøjelse kan vi også forvente ubalancer andre steder i kroppen.

Til foredraget kommer Tine Jørgensen bl.a. med sit bud på:
· Hvordan og hvorfor er tarmen og fordøjelsen helt central i udvikling, forebyggelse og sommetider i behandling af forskellige sygdomme, f.eks. autoimmune sygdomme som gigt, inflammatoriske tarmsygdomme, stofskifte- eller hudlidelser m.m.?
· Hvad vil det sige at have ”ubalance i tarmfloraen”?
· Hvordan fungerer en rask og sund fordøjelse egentlig?
· Hvordan kan vi se nærmere på sundheden af vores mave-tarm system, så vi kan få en sundere fordøjelse – og måske dén vej igennem opnå et bedre helbred?

For at kunne opretholde alle funktioner i kroppen, skal vi kunne fordøje og optage næring gennem vores tarmsystem. Vores tarm skal også kunne kontrollere, hvad der absorberes ud til resten af kroppen, så vi ikke tillader adgang for “problematiske” stoffer. Og så er tarmen vært for størstedelen af de bakterier og andre mikroorganismer, vi bærer rundt på, og som faktisk i antal gør os til mere bakterie end menneske.

Om foredragsholderen:
Tine er kandidat (cand.scient.) i Klinisk Ernæring fra Københavns Universitet. Hun har fokuseret sit arbejde primært omkring sundheden af vores mave-tarm system i relation til livsstil, kost og ernæring. Som led i sin kandidatafhandling har hun, i samarbejde med Rigshospitalet, forsket i mave-tarm sundhed hos kræftpatienter.

Tine har over en længere årrække arbejdet og uddannet sig inden for Functional Medicine hos Institute for Functional Medicine i USA, som er en evidensbaseret tilgang til forebyggelse og behandling af kroniske sygdomme med livsstilsmedicin. Det tager sit udgangspunkt i identificering og behandling af årsager til sygdomme – fremfor blot at behandle symptomerne.

Tine er overbevist om at kost, målrettet ernæring, miljø og andre livsstilsfaktorer er afgørende elementer for optimal sundhed. Disse principper arbejder hun med i sin kliniske praksis i København, hvor hun tilbyder 1:1 konsultationer og forløb til klienter. Hendes mission er at hjælpe den enkelte med at navigere på vejen til sit individuelle, største sundhedspotentiale.

Dato: 23. april 2020
Tidspunkt: Kl. 19.15 – 21.15
Pris: 200,- kr.

Vi gør opmærksom på at der er begrænset antal stole, man skal være indstillet på evt. at sidde på gulvet på puder og yogamåtter under foredraget.

Tilmelding til Yogalivings workshops er bindende og betalingen kan ikke refunderes. Skulle du blive forhindret i at deltage, er du velkommen til
at give din plads til en anden. Er dette tilfældet skal du kontakte os på mail: yoga@yogaliving.dk
Aflyser Yogaliving arrangementet, får du det fulde beløb tilbage.
Køber du mere end en billet til arrangementet, skal du sørge for at alle personer du køber billet til er oprettet i vores booking system.
Hvis dette ikke sker købes der blot en billet, men der reserveres ikke en plads.
Oprettelse i systemet kræver i dette tilfælde blot et navn og en email adresse.
Kontakt os hvis du har spørgsmål.

 

 

Den internationale anerkende yogalærer og bevægelsesekspert Jordan Bloom gæster d. 24. – d. 26. april 2020 igen Yogaliving.

Mere information følger.

Her kan du lære om Jordan:

Head Shot - SarasotaJordan Bloom is a movement educator and yoga teacher, trained in biomechanics, posture, mobility and the treatment of movement dysfunction. Jordan has also studied extensively in philosophy, healthy living and wellness. Based in the US but originally from South Africa, movement has been been integral to Jordan’s life, whether through sports, yoga asana, gymnastics, weightlifting, hiking or cross country skiing.

Jordan is an internationally renowned teacher filled with a passion to share knowledge and information on how to reclaim and maintain our innate birthright of living fully, self empowered and pain free. He travels globally, educating a wide variety of students and professionals about movement, health and skillful living. For the last fifteen years, he has been teaching classes, workshops and trainings to students worldwide.

Jordan brings knowledge, vitality and experience to his trainings, drawing on his extensive and continuing education in yoga philosophy and asana, functional and evolutionary anatomy, biomechanics, mobility, strength training and healthy living. Jordan’s teaching has a two pronged approach: to learn from all the great traditions and knowledge of the past, while also embracing the opportunities of empowerment, self-reliance and self-care that are available to us in the 21st century, unlike any other time in human history.

Jordan is a Registered Yoga Teacher (E-RYT 500 and RYS 200 & 300) a CrossFit Level 1 Trainer, Crossfit Movement & Mobility Trainer, Crossfit Gymnastics Trainer, a Certified MovNat Level II Instructor and has trained in the Gokhale Method.

Workshop for ryggen.

Forstå dine rygsmerter – og gør noget ved dem.

En workshop for alle der har ondt i ryggen – og deres undervisere.

Måske er du en af dem, der har ondt i ryggen en gang imellem.
Måske har du næsten altid ondt i ryggen.

At have ondt i ryggen er en folkesygdom der tærer på humøret, livsglæden og velfærdssamfundets ressourcer.

Måske har du også – som så mange andre – forsøgt at gøre noget ved det og trænet lidt i øst og vest og ikke oplevet en varig forandring. Ofte hører jeg, at folk har fortsat med at gå til træning selv om undervisningen har givet dem ondt i fx lænden. Simpelthen fordi de troede at ondt i lænden var det samme som træningsømhed! Det er ikke meningen at man skal få ondt i lænden af sin træning. Slet ikke! Tværtimod.

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, så skal du komme med på denne workshop. Her får du hemmeligheden bag dine smerter og overkommelige redskaber til, hvad der kan gøre en kæmpe forskel for din ryg nu og i fremtiden. Du får ny og unik viden om sikker og tryg træning, der gavner og ikke belaster din ryg.

Hvis jeg ser tilbage på de snart 20 år jeg har trænet og undervist folk i bedre bevægelse, så tror jeg, at der hvor jeg har gjort den største forskel er, når jeg har hjulpet folk ud af rygsmerter. Der er helt utroligt hvor meget overskud og livsglæde vi får, når vi ikke længere har ondt i ryggen.

Den viden vil jeg gerne give videre til alle, der har ondt i ryggen eller underviser i bevægelse.

På denne workshop vil du få indgående men let forståelig biomekanisk undervisning i, hvad der kan give rygsmerter og hvad der fjerner dem.
Øvelserne er unikke ved at styrke helt afgørende muskler og mobilisere andre steder. Og du vil – uanset niveau – få øvelser der passer lige præcist til dig. Nogle øvelser vil være hver for sig, andre 2+2.

Undervisningen vil også indeholde brug af massagebolde og afspænding.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig til større livsglæde og overskud med en sund og smertefri ryg.

Alle niveauer er velkomne på denne workshop. Undervisningen er også relevant som efteruddannelse for yogalærere eller behandlere.

Søndag den 4. oktober 2020 kl 13-16
Pris: 550,- kr.
Underviser: Louise Fjendbo

Workshop for skuldrene.

Kroppen er altid mest funktionel, når der er balance mellem styrke og smidighed. Og vi får det altid bedre, når den balance etableres. Uanset om vi har skader, slid og inflammation med i bagagen.

Det gælder også skulderleddet. For at vores skuldre har optimal bevægelighed og samtidig sund stabilitet, er der visse spilleregler, man skal overholde, når man træner sine arme, skuldre, nakke og øvre ryg.

På denne workshop vil jeg undervise i, hvordan man mest hensigtsmæssigt skaber både styrke og mobilitet i skuldrene. Og hvordan man dermed kan helbrede skulderskader eller/og undgå dem.

Vi vil også lave øvelser for arme, nakke, ryg og mave, da disse områder er relateret til skuldrene. Nogle øvelser vil være klassiske yogaøvelser, andre øvelser funktionel træning.

Workshoppen afsluttes med afspænding samt boldemassage i skuldre, nakke og ryg.

Pris: 550,-

Dato og tid: Søndag den 30. november 2020 kl. 13-16

Underviser: Louise Fjendbo

 

Back To Top
×Close search
Search