skip to Main Content

Workshops

På vores workshops kan du fordybe dig i yogaens forskellige temaer. Hvad enten det er filosofien, alignment, anatomi, dybere viden om hensigtsmæssig bevægelse eller bare lækker, feel-good yoga. Vi inviterer også jævnligt vores yndlings undervisere fra udlandet, så både elever og yogalærere får ny inspiration og viden.

c5ocnvyoaw9wshbsah8sr4o0eslav2yddenfbctlmam

Workshop – hængebælteøvelser

Den 10. September 2017

Jeg kender ikke nogen, der har for meget tid.

Og giver vi os i kast med træning, er det for det meste fordi, vi gerne vil skabe en forandring fysisk eller mentalt. Eller måske reparere eller forebygge en skade. Og det skal virke!

Da jeg for nogle år siden blev enlig mor, blev jeg nød til at blive ekstremt disciplineret omkring min tid. Også min yogapraksis måtte også effektiviseres. Sådan var det bare. Jeg måtte skære ned men stadig forsøge at få det samme ud af min praksis, som jeg plejede.

Den skulle træne min mave op efter fødslen, reparere min stive amme-ryg og ødelagte skuldre. Den skulle strække og smidiggøre min ryg. Den skulle træne kroppens sider og strække mine låste hofter.Samtidig skulle jeg have masser af energiflow, cirkulation til hjernen, hjertet og indre organer og ikke mindst afspænding. Mit åndedræt skulle beroliges og åbnes. Jeg skulle finde mig selv og mærke min krop – bare 5 minutter om dagen.

Det yogaprogram som jeg stadig praktiserer næsten hver dag, vil jeg gerne give videre til jer på denne workshop, fordi det har været og stadig er så ufatteligt værdifuldt for mig.

Vi skal hænge med hovedet nedad meget af tiden og det foregår udenfor. Så tag tøj med til at være ude (i Yogalivings gård). Vi hjælper hinanden og skiftes til at lave øvelser i hængebælter. Efter øvelserne laver vi nogle stræk, restorative øvelser og boldemassage i salen og afslutter med en dybdeafspænding.

Alle er velkomne. Jeg glæder mig rigtig meget til at se jer.

Dato og tidspunkt: Den 10. sept kl. 13-15.30
Pris: 350,- kr

Underviser: Louise Fjendbo

Tilmeld dig her

Lydmeditation for voksne

Den 13. Oktober 2017

Lyden af stilhed
En aften med lydmeditation og musikalsk drømmerejse

Ved hjælp af tibetanske syngeskåle, krystalskåle, gong og andre meditative instrumenter skaber Mayaya Louise Schubert og Gert Bach et rum, hvor du tages ind i en afspændende og meditativ tilstand.

Vibrationerne fra syngeskålene skaber en naturlig afspændthed i kroppen og nervesystemet, som er en væsentlig faktor for at kunne meditere. Når vi er afspændte er vores sanser mere åbne, og vi er i stand til at være opmærksomme og nærværende på en helt anden måde, end når vi er forkrampede og anspændte.

Klangene fra skålene skaber også et neutralt fokuspunkt til at stilne tankerne. Der igennem kan vi opnå indre ro, give slip på stress og få kontakt til et dybere sted i os, hvorfra vi kan respondere mere åbent og sandt.

Alle kan deltage, såvel erfarne som uerfarne i meditation.

Aftenen vil blive delt op i to afdelinger med en kort pause i mellem.

  1. afdeling baserer sig på en regulær lydmeditation, hvor man sidder op – f.eks. på en stol, en meditationspude eller lign.
  2. afdeling er mere bygget op som en musikalsk drømmerejse, hvor man har mulighed for at ligge ned på et underlag (yogamåtte) evt. med et tæppe over sig.

Lyden af Stilhed er:

Gert Bach: komponist, musiker, lydterapeut og lydkunstner
Mayaya Louise Schubert: psykoterapeut, klangmassage-terapeut, coach, meditationsmentor og lydkunstner

Læs mere på www.lydenafstilhed.dk

Dato og tidspunkt: Den 13. oktober kl. 18.30 – 20.30
Pris: 250,- kr

Underviser: Mayaya Louise Schubert

Tilmeld dig her

Vær mindful med dit barn

Den 19. oktober 2017

Åben jeres sanser sammen ved hjælp af syngeskåle og meditative instrumenter.  

Sammen vil vi skabe en stille stund, hvor I får mulighed for at stoppe op i hverdagens stress og vante rammer og opleve nye måder at være sammen på.

Vi vil gennem sanserne styrke vores evne til at være mindful – særligt gennem høre- og følesansen ved hjælp af lyde og vibrationer fra tibetanske syngeskåle og andre meditative instrumenter, som også vil guide jer gennem en musikalsk fantasirejse.

Du vil sammen med dit barn give og evt. modtage klangmassage, hvor syngeskåle bliver placeret på kroppen. Klangmassage har en afspændende effekt, beroliger nervesystemet og inviterer til at mærke den mere subtile krop.

En stille stund, hvor der skabes rum til nærvær og dermed grobund for at styrke tilknytningen og samhørigheden i mellem jer

Dato og tidspunkt: Den 19. oktober kl. 13 – 15.30

For de 7 -10 år: kl. 13.00-14.00
For de 4-6 år: kl. 15.00-16.00

Pris: 200,- kr.

Underviser: Mayaya Louise Schubert

Underviser er Mayaya Louise Schubert. Hun er uddannet pædagog, psykoterapeut, meditationsmentor, coach og klangmassør. Hun har gennem mange år brugt mindfulness og afspænding i sit pædagogiske arbejde som bl.a. støttepædagog. Gennem sit firma ”Kunsten at leve” tilbyder hun klangmassage, mindfulness, mindful yoga og psykoterapi og har flere års erfaring med at lave meditative lydkoncerter i bl.a. kirker og yogacentre. www.kunstenatleve.net

Tilmeld dig her

Meditativ yoga workshop med livemusik

Den 5. nov 2017

Kom og oplev en meditativ yogasession akkompagneret af healende lyde fra gong, synge- og krystalskåle samt andre meditative instrumenter

Du vil blive guidet ind i langsomme, mindfulde bevægelser med fokus på åndedræt og rolige stræk, som sammen med livemusik fra syngeskåle vil bringe dig i en dyb afspændende og meditativ tilstand. Åndedrætsøvelser og meditation vil være integreret i øvelserne. Og dele af workshoppen vil foregå med lukkede øjne. Workshoppen afsluttes med dybdeafspænding, hvor musikken vil tage dig med på en drømmerejse, hvor du også får mulighed for at mærke syngeskålenes vibrationer direkte på kroppen.

Workshoppen er åben for alle niveauer.

Dato og tidspunkt: Den 5. november kl. 13 – 15.30

Pris: 475,- kr.

Undervisere: Louise Fjendbo og Mayaya Louise Schubert

Om Mayaya

Mayaya er uddannet pædagog, psykoterapeut, meditationsmentor, coach og klangmassør. Hun har gennem mange år brugt mindfulness og afspænding i sit arbejde som pædagog og i sit firma “Kunsten at leve”. Her tilbyder hun klangmassage, mindfulness, mindful yoga og psykoterapi og har flere års erfaring med at lave meditative lydkoncerter i bl.a. kirker og yogacentre.www.kunstenatleve.net

Om Louise

Louise har undervist i yoga i 16 år. Hendes undervisning tager udgangspunkt i en dyb viden om alignment kombineret med spirituel praksis. Kroppen og følelser forløses på en unik måde via opmærksom bevægelse.

Tilmeld dig her