fbpx
skip to Main Content

Workshops

På vores workshops kan du fordybe dig i yogaens forskellige temaer. Hvad enten det er filosofien, alignment, anatomi, dybere viden om hensigtsmæssig bevægelse eller bare lækker, feel-good yoga. Vi inviterer også jævnligt vores yndlingsundervisere fra udlandet, så både elever og yogalærere får ny inspiration og viden.

 

COVID-19 INFORMATION

Vi er endnu ikke klar over, hvornår vi må åbne studiet for undervisning igen. Vores workshops gennemføres udelukkende som online events, hvis vi stadig ikke må holde åbent for undervisning, når de finder sted.

Når du tilmelder dig, vælger du, om du vil booke en plads i studiet eller en plads til online deltagelse.

Alignmentworkshop med Louise Fjendbo

Videreuddannelse i alignment – for yogalærere

Det er et stort ansvar at undervise i bevægelse. Og det er vigtigt at vores elever bliver bygget op og ikke skadet.

Alignment og biomekanik er fundamentet for al hensigtsmæssig træning – også yogaøvelser. Og er derfor også en vigtig del af yogaundervisningen. Ved at lære mere om alignment kan vi hele tiden forbedre kvaliteten af vores undervisning og forbedre vores elevers bevægelighed og styrke.

Kom med og opgradér din viden om alignment. Lær om bevægeretninger og kompensationsfælder i yogaøvelserne. Få mere viden om, hvordan du stabiliserer et led inden du mobiliserer. Få løftet kvaliteten på de øvelser, som du underviser i som yogalærer. Og tag gerne en liste af øvelser med, som du kunne tænke dig at vi arbejder i dybden med. Det behøver ikke at være avancerede øvelser – tværtimod.

Du skal medbringe din egen yogamåtte og et tæppe.

Tid: Søndag den 31. januar 2021 kl. 13.00 – 17.00.
Pris for deltagelse i studiet: 675,- kr.
Pris for online deltagelse: 425,- kr.

Underviser: Louise Fjendbo

Tilmelding til Yogalivings workshops er bindende og betalingen kan ikke refunderes. Skulle du blive forhindret i at deltage, er du velkommen til at give din plads til en anden. Er dette tilfældet skal du kontakte os på mail: yoga@yogaliving.dk.
Hvis Yogaliving aflyser arrangementet, får du det fulde beløb tilbage.

Vejen til en sund og smertefri ryg

Forstå dine rygsmerter – og gør noget ved dem. En workshop for alle der har ondt i ryggen – og deres undervisere.

Måske er du en af dem, der har ondt i ryggen en gang imellem. Måske har du næsten altid ondt i ryggen?

At have ondt i ryggen er en folkesygdom, der tærer på humøret, livsglæden og velfærdssamfundets ressourcer.

Måske har du også – som så mange andre – forsøgt at gøre noget ved det og trænet lidt i øst og vest og ikke oplevet en varig forandring. Ofte hører jeg, at folk har fortsat med at gå til træning selv om undervisningen har givet dem ondt – fx i lænden. Simpelthen fordi de troede, at ondt i lænden var det samme som træningsømhed! Det er ikke meningen, at man skal få ondt i lænden af sin træning. Slet ikke! Tværtimod!

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, så skal du komme med på denne workshop. Her får du hemmeligheden bag dine smerter og overkommelige redskaber til, hvad der kan gøre en kæmpe forskel for din ryg nu og i fremtiden. Du får ny og unik viden om sikker og tryg træning, der gavner og ikke belaster din ryg.

Hvis jeg ser tilbage på de snart 20 år, jeg har trænet og undervist folk i bedre bevægelse, så tror jeg, at der, hvor jeg har gjort den største forskel er, når jeg har hjulpet folk ud af rygsmerter. Der er helt utroligt hvor meget overskud og livsglæde vi får, når vi ikke længere har ondt i ryggen.

Den viden vil jeg gerne give videre til alle, der har ondt i ryggen eller underviser i bevægelse.

På denne workshop vil du få indgående men let forståelig biomekanisk undervisning i, hvad der giver rygsmerter og hvad der fjerner dem.

Øvelserne er unikke ved at styrke helt afgørende muskler og mobilisere andre steder. Og du vil – uanset niveau – få øvelser der passer lige præcist til dig. 

Workshoppen indeholder træning, der giver sved på panden og kræver at du har træningstøj på. Husk at medbringe en yogamåtte og et tæppe.

Undervisningen vil også indeholde brug af massagebolde og afspænding.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig til større livsglæde og overskud med en sund og smertefri ryg.

Alle niveauer er velkomne på denne workshop. Undervisningen er også relevant som efteruddannelse for yogalærere eller behandlere.

Du skal medbringe din egen yogamåtte og et tæppe, hvis du deltager i studiet.

Tid: Søndag den 28. februar 2021 kl. 13.00 – 16.00.
Pris for deltagelse i studiet: 550,- kr.
Pris for deltagelse via livestreaming: 350,- kr.

Om underviseren:

Louise Fjendbo er yogalærer, bevægelseskonsulent og indehaver af Yogaliving. Hun har 16 års undervisningserfaring indenfor alignmentyoga.

Louises fokus er på hensigtsmæssig træning og at skabe balance mellem styrke og smidighed. Hun bruger sin dybe viden om biomekanik og bevægelse i sin undervisning i studiet, på uddannelser, retreats og enetimer

Tilmelding til Yogalivings workshops er bindende og betalingen kan ikke refunderes. Skulle du blive forhindret i at deltage, er du velkommen til at give din plads til en anden. Er dette tilfældet skal du kontakte os på mail: yoga@yogaliving.dk.
Hvis Yogaliving aflyser arrangementet, får du det fulde beløb tilbage.

Yoga Nidra workshop – hvil dig sund, stærk og glad

Yoga NidraYoga Nidra – også kaldet dybdeafspænding eller psykisk søvn,
er en teknik til dyb hvile og afspænding.

Yoga Nidra anvendes i traditionel Hatha Yoga som en essentiel praksis til selvhealing og giver et godt grundlag for en sund og veludhvilet krop og et sind i balance. Yoga Nidra fjerner gammel træthed og kan forløse fysiske, mentale og følelsesmæssige spændinger.

Yoga Nidra har, ligesom når vi sover, en gavnlig effekt på hjernen.
Hjernen får en hovedrengøring, der fjerner stress og unødvendig stimuli. Koncentrationsevnen og hukommelsen forbedres. Ny viden og information lagres bedre. Du bliver mere kreativ, fokuseret og effektiv, når du skal løse opgaver.

Kroppens celler regenereres, de vitale organer udrenses, huden genopgygges og forynges, det parasympatiske nervesystem aktivere og bl.a. fordøjelsen forbedres. Yoga Nidra reducerer stress og er god træning til en bedre nattesøvn.

Yoga Nidra giver dig en oplevelse af klarhed og overskud og efterlader dig afslappet, energifyldt og veludhvilet. Workshoppen indledes med med 60 min. yogastillinger og herefter 50 min. Yoga Nidra dybdeafspænding.

Du får viden og inspiration til gode sovevaner, der hjælper dig til en god og dyb nattesøvn.

Tid: Søndag d. 7. marts kl. 14.00 – 16.30.

Pris for deltagelse i studiet: Kr. 450,-
Pris for online deltagelse: Kr. 300,-

Underviser: Cecilie Sebastian.

 

(Du har mulighed for at deltage ONLINE på workshoppen til reduceret pris: Book din plads her)

Tilmelding til Yogalivings workshops er bindende og betalingen kan ikke refunderes. Skulle du blive forhindret i at deltage, er du velkommen til
at give din plads til en anden. Er dette tilfældet skal du kontakte os på mail: yoga@yogaliving.dk
Aflyser Yogaliving arrangementet, får du det fulde beløb tilbage.

Funktionelle hofter – din mest dyrebare livsforsikring

En god grund til at træne hofternes funktionalitet er, at de afgør, hvor længe vi lever. 

I en stillesiddende kultur får hofteleddene ikke den alsidige bevægelse, de har brug for. Og balderne – som primært er de muskler, som vi skal bruge, når vi bevæger hofterne – er 100% passive, når vi sidder på en stol. Det har store konsekvenser – ikke kun for hofterne men også for fødder, knæ og lænd.

Kom og lær, hvordan skader opstår og hvordan vi kan undgå dem. Med mere funktionel mobilitet. Der vil sige træning, som indeholder både styrke og mobilitet på samme tid.

Hvorfor får vi skader? Hvad er kompensation? Hvordan kan vi ændre skadelige bevægelsesvaner? Hvilke øvelser kan vi lave for at få mere hensigtsmæssige bevægelsesmønstre både i det daglige og i den træning vi praktiserer?

Det er nogle af disse spørgsmål jeg vil forsøge at besvare på denne workshop. De led vi skal arbejde med er primært hofter, knæ og ankler. 

Øvelserne vil primært være yogaøvelser, men med fokus på mere styrke end du er vant til i traditionel yoga. Andre øvelser vil være funktionel træning og styrke-grundtræning. 

Workshoppen afsluttes med afspændende strækøvelser, boldemassage og dybdeafspænding.

Man skal bruge massagebolde (stort sæt), som kan købes på yogalivings webshop, en pude, et tæppe og en elastik.

Pga restriktionerne omkring Covid-19, er der plads til max 9 deltagere i undervisningen i studiet.

Tid: Søndag den 28. februar 2021 kl 13-16

Sted: Yogalivings studie på Frederiksberg – eller hvorsomhelst via livestreaming.

Pris for deltagelse i studiet: Kr. 550,-
Pris for deltagelse via livestreaming: Kr. 350,-.

Underviser: Louise Fjendbo

Tilmelding til Yogalivings workshops er bindende og betalingen kan ikke refunderes. Skulle du blive forhindret i at deltage, er du velkommen til at give din plads til en anden. Er dette tilfældet skal du kontakte os på mail: yoga@yogaliving.dk.
Hvis Yogaliving aflyser arrangementet, får du det fulde beløb tilbage.

Workshop – Langtidssikring af dine skuldre, arme og øvre ryg

Kroppen er altid mest funktionel, når der er balance mellem styrke og smidighed. Og vi får det altid bedre, når den balance etableres. Uanset om vi har skader, slid eller inflammation med i bagagen. 

Det gælder også skulderleddet. For at vores skuldre har optimal bevægelighed og samtidig sund stabilitet, er der visse spilleregler, man skal overholde, når man træner sine arme, skuldre, nakke og øvre ryg. 

På denne workshop vil jeg undervise i, hvordan man mest hensigtsmæssigt skaber både styrke og mobilitet i skuldrene, og dermed kan helbrede skulderskader eller/og undgå dem.

Workshoppen afsluttes med afspænding samt boldemassage i skuldre, nakke og ryg.

Pga. restriktionerne omkring Covid-19, er der plads til max 9 deltagere i undervisningen i studiet.

Dato og tid: Søndag den 28. marts 2021 kl. 13-16

Sted: Yogalivings studie på Frederiksberg – eller hvorsomhelst via livestreaming.

Pris for deltagelse i studiet: Kr. 550,-
Pris for deltagelse via livestreaming: Kr. 350,-.

Underviser: Louise Fjendbo

Tilmelding til Yogalivings workshops er bindende og betalingen kan ikke refunderes. Skulle du blive forhindret i at deltage, er du velkommen til at give din plads til en anden. Er dette tilfældet skal du kontakte os på mail: yoga@yogaliving.dk.
Hvis Yogaliving aflyser arrangementet, får du det fulde beløb tilbage.

Ansigtsyoga workshop med Cecilie SebastianAnsigtsyoga er en unik og effektiv metode til at holde dit ansigt smukt og vitalt på en naturlig måde.

Ansigtsyoga styrker og afspænder dit ansigt og kan forebygge og reducere fine linjer og rynker.

Ansigtsyoga er en anti-age metode, der giver dig kontrollen over dit ansigts ældningsproces. Metoden tager udgangspunkt i øvelser og teknikker fra Hatha Yoga, samt træning og afspænding af ansigtets muskler.

På denne workshop er der fokus på:

  • Udglatning af panderynke og bekymringsrynker
  • Løft af tunge øjenlåg, drænage af poser/væske under øjenene
  • Løft og fasthed til kinderne
  • Fugt, fylde og farve til læberne
  • Udglatning at lodrette linjer omkring munden
  • Løft af nedadgående mundvige
  • Fasthed til og markering af kæbelinjen
  • Opstramning af huden under hagen og på halsen
  • Skabe symmetri i ansigtet
  • Glød til ansigtet.

På workshoppen arbejdes der samtidig med kroppens holdning, hvilket er essentielt for et vitalt ansigt og en krop i balance.

Der indgår yogaøvelser for kroppen og åndedrætstræning.

Der vil også inspireres til brugen af æteriske olier som velvære og naturlig skønhedspleje.

Virkelig skønhed er, når et menneske hviler i sig selv og stråler indefra og ud. Ansigtsyoga går dybere end blot udglatning af linjer og rynker. Det er en bæredygtig og opbyggende metode, der får dig til at smile til dig selv i spejlet om morgenen. Du opnår en særlig glød og bliver mere glad og tilfreds.

Tid: Søndag d. 2. maj kl. 14.00 – 16.30.

Pris for deltagelse i studiet: Kr. 450,-
Pris for online deltagelse: Kr. 300,-

Underviser: Cecilie Sebastian.

 

Du har mulighed for at deltage derhjemme via livestreaming på workshoppen til reduceret pris.

Tilmelding til Yogalivings workshops er bindende og betalingen kan ikke refunderes. Skulle du blive forhindret i at deltage, er du velkommen til
at give din plads til en anden. Er dette tilfældet skal du kontakte os på mail: yoga@yogaliving.dk
Aflyser Yogaliving arrangementet, får du det fulde beløb tilbage.
Tilmelding til Yogalivings workshops er bindende og betalingen kan ikke refunderes. Skulle du blive forhindret i at deltage, er du velkommen til at give din plads til en anden. Er dette tilfældet skal du kontakte os på mail: yoga@yogaliving.dk.
Hvis Yogaliving aflyser arrangementet, får du det fulde beløb tilbage.

Tarmen – din 2. hjerne

Dette foredrag er til dig, som gerne vil forstå, hvorfor din fordøjelse spiller så stor en rolle for din sundhed, og hvordan du kan opnå et sundere mave-tarm-system.

Vores mave-tarm system spiller nemlig en helt afgørende rolle for vores generelle sundhed. Uden balance i vores fordøjelse kan vi også forvente ubalancer andre steder i kroppen.

Til foredraget kommer Tine Jørgensen bl.a. med sit bud på:
· Hvordan og hvorfor er tarmen og fordøjelsen helt central i udvikling, forebyggelse og sommetider i behandling af forskellige sygdomme, f.eks. autoimmune sygdomme som gigt, inflammatoriske tarmsygdomme, stofskifte- eller hudlidelser m.m.?
· Hvad vil det sige at have ”ubalance i tarmfloraen”?
· Hvordan fungerer en rask og sund fordøjelse egentlig?
· Hvordan kan vi se nærmere på sundheden af vores mave-tarm system, så vi kan få en sundere fordøjelse – og måske dén vej igennem opnå et bedre helbred?

For at kunne opretholde alle funktioner i kroppen, skal vi kunne fordøje og optage næring gennem vores tarmsystem. Vores tarm skal også kunne kontrollere, hvad der absorberes ud til resten af kroppen, så vi ikke tillader adgang for “problematiske” stoffer. Og så er tarmen vært for størstedelen af de bakterier og andre mikroorganismer, vi bærer rundt på, og som faktisk i antal gør os til mere bakterie end menneske.

Om foredragsholderen:
Tine er kandidat (cand.scient.) i Klinisk Ernæring fra Københavns Universitet. Hun har fokuseret sit arbejde primært omkring sundheden af vores mave-tarm system i relation til livsstil, kost og ernæring. Som led i sin kandidatafhandling har hun, i samarbejde med Rigshospitalet, forsket i mave-tarm sundhed hos kræftpatienter.

Tine har over en længere årrække arbejdet og uddannet sig inden for Functional Medicine hos Institute for Functional Medicine i USA, som er en evidensbaseret tilgang til forebyggelse og behandling af kroniske sygdomme med livsstilsmedicin. Det tager sit udgangspunkt i identificering og behandling af årsager til sygdomme – fremfor blot at behandle symptomerne.

Tine er overbevist om at kost, målrettet ernæring, miljø og andre livsstilsfaktorer er afgørende elementer for optimal sundhed. Disse principper arbejder hun med i sin kliniske praksis i København, hvor hun tilbyder 1:1 konsultationer og forløb til klienter. Hendes mission er at hjælpe den enkelte med at navigere på vejen til sit individuelle, største sundhedspotentiale.

Dato: 8. oktober 2020 (eventet er flyttet fra d. 23.4. til denne dato).
Tidspunkt: Kl. 19.15 – 21.15
Pris: 200,- kr.

Vi gør opmærksom på at der er begrænset antal stole, man skal være indstillet på evt. at sidde på gulvet på puder og yogamåtter under foredraget.

Tilmelding til Yogalivings workshops er bindende og betalingen kan ikke refunderes. Skulle du blive forhindret i at deltage, er du velkommen til
at give din plads til en anden. Er dette tilfældet skal du kontakte os på mail: yoga@yogaliving.dk
Aflyser Yogaliving arrangementet, får du det fulde beløb tilbage.
Køber du mere end en billet til arrangementet, skal du sørge for at alle personer du køber billet til er oprettet i vores booking system.
Hvis dette ikke sker købes der blot en billet, men der reserveres ikke en plads.
Oprettelse i systemet kræver i dette tilfælde blot et navn og en email adresse.
Kontakt os hvis du har spørgsmål.

 

 

Back To Top
×Close search
Search