skip to Main Content

Alignmenttræning for kvinder

Mit kommende træningsforløb er for dig, der gerne vil fordybe dig i din egen krop og træning. Forløbet giver kvindekroppen den omsorg og styrke, den har brug for, for at falde på plads og stå stærkt i livet både fysisk og mentalt. Du får din power tilbage. Du lærer din krop bedre at kende. Og du lærer at passe på den med korte, enkle træningsprogrammer uden at skulle træne mange timer om ugen.

Vi starter i september 2023.

Yogalæreruddannelsen

Yogalivings yogalæreruddannelse er for alle, uanset hvad din erfaring er med yoga. Og uanset din fysiske form. Uddannelsen er for dig, der ønsker en solid uddannelse med høj faglighed. Og hvor fokus er på funktionel yoga og alignment.

Nyt hold starter efteråret 2024

Træningsterapeut-uddannelsen

Dette er en videreuddannelse for alle der gerne vil vide mere om hensigtsmæssig bevægelse og hvordan man med effektiv Alignment-træning træne sig ud af skavanker og smerter i bevægeapparatet.

Måske arbejder du professionelt med træning eller kropsbehandlinger. Du er fx. yogalærer, behandler, personlig træner, fysioterapeut eller sportstræner. Eller måske vil du bare gerne blive klogere på din egen krop og hvordan du kan vedligeholde den bedst muligt.

Nyt hold starter efteråret 2024

Back To Top
Search

Må jeg skrive til dig? Få dyrebar viden om bevægelse og biomekanik, gode tilbud og nyheder fra studiet - direkte i din indbakke. 

Nyhedsbrev