Louises udgivelser

Louise Fjendbo har udgivet ialt 3 bøger om yoga, 1 DVD samt 2 cder og en lang række artikler i livstilsmagasiner. Du kan købe Louises bøger, cder og DVD i  studiet på Thorvaldsensvej 3.

Du kan læse mere om Louises seneste udgivelse her: “Yoga – Øvelser i at leve livet” (Nyt Nordisk forlag – Schønberg, 2016).

Hvordan hænger krop og sind sammen? Hvad vil det sige at øge bevidstheden ved hjælp af fysiske øvelser? Det er nogle af de spørgsmål, Louise Fjendbo Jørgensen forsøger at besvare i sin nye bog, “Yoga – Øvelser i at leve livet”.

bog

Når vi bevæger os i Hatha-yoga, er det ikke med præstation eller konkurrence for øje. Bevægelserne er et redskab til at opnå bedre balance i både krop og sind. Med en undersøgende og kærlig tilgang, bevæger vi os ind i kroppens (og sindets) fastlåste mønstre og skyggesider. I de dybe stræk og spændte muskler konfronteres vi med os selv. Sådan som vi er, når alle lag er skrællet af. Og her giver kroppen os en indsigt og visdom, som kan brede sig som ringe i vandet ud i vores liv – også udenfor yogamåtten.

Ved hjælp af visuelle sanseindtryk og viden om kroppens universelle og mest hensigtsmæssige bevægelser, inspireres du her til at tage denne genvej ind i dit sind via kroppen.

“Yoga – Øvelser i at leve livet” er både en fysisk, filosofisk og æstetisk oplevelse. Du præsenteres for konkrete yogaøvelser, der kan give dig en mere smidig og stærk krop, og det fysiske kobles med Louises ord op på den udviklende og kærlige samtale, der foregår mellem krop og sind.

Det hele understøttes af Joachim Wichmanns sanselige og stemningsfulde billeder af kroppens og naturens former og farver.

Louise Fjendbo Jørgensen er yogalærer og indehaver af yogastudiet Yogaliving på Frederiksberg. Louise har tidligere udgivet ”Yoga på stuegulvet” (2013).

Læs mere om Louise og Hatha-yoga på www. yogaliving.dk, hvor du via bogen kan få gratis adgang til at blive instrueret i alle yogasekvenserne.

Bogen er lavet i tæt samarbejde med fotograf Joachim Wichmann. Og bogen er grafisk skabt og tilrettelagt af Elena Birner.

Bogen kan købes i boghandlen eller hos Yogaliving.

Pris: 299,- kr.

Back To Top
Search