fbpx
skip to Main Content

Retreats

På sine retreats giver Louise Fjendbo dig den højeste kvalitet inden for hensigtsmæssig træning og viden om bevægelse. Altid med lækker, antiinflammatorisk kost og i smukke, grønne rammer.

Weekenden den 21. – 23. maj 2021

8

Dette retreat er det sidste modul på Yogalivings yogalæreruddannelse. Her samles op, repeteres og forberedes til eksamen. Du får en unik mulighed for at fordybe dig i yogaen og din undervisning uden at blive distraheret af hverdagens gøremål. Det sker i de smukkeste rammer, med sund, lækker mad og i godt selskab.

Weekenden den 21. – 23. maj 2021

(Pga. coronanedlukningen er dette retreat flyttet til september retreatet den 10.-12. september)

Tisvildeleje strand

Giv dig selv en omsorgsfuld gave, fyldt med tid og ro. Kom ned i kroppen med afspændende og styrkende yoga. Få trukket vejret helt ned i maven. Giv dig selv tid til hvile, gåture, frisk luft og lækker, sund mad.

Weekenden den 10. – 12. september 2021

Efterårsretreat

Nyd efteråret i smuk natur og giv dig selv en genopladning på alle planer. Kom ned i kroppen med afspændende og styrkende yoga. Få trukket vejret helt ned i maven. Giv dig selv tid til hvile, gåture, frisk luft og lækker, antiinflammatorisk mad.

Back To Top
×Close search
Search

Må jeg skrive til dig? Få dyrebar viden om bevægelse og biomekanik, gode tilbud og nyheder fra studiet - direkte i din indbakke. 

Nyhedsbrev