Yoga hos YogalivingEn holdplan der bygger hele kroppen op

Alle er velkomne på alle vores hold uanset niveau. Undervisningen foregår med meget grundig og sikker instruktion, som gør træningen intens, opbyggelig og ekstremt effektiv.

Jo oftere du kommer på vores hold, jo hurtigere vil du opleve en mærkbar forandring. Læs her om hvad vores elever siger om os.

Vi giver 15% rabat på al undervisning til studerende og seniorer. Læs om abonnementer og priser her >

Livestream

Tilmelder du dig et livestream-hold, får du tilsendt et Zoom-link ca. 30 min før holdstart. Tryk på det tilsendte link og du vil blive lukket ind på holdet når holdet starter.

Ønsker du ikke at træne i studiet?

Så er der andre muligheder:

Udendørs træning i Søndermarken

Funktionel styrke- og mobilitetstræning for dig der vil være stærk, smidig og undgå skader. Vi mødes ved springvandet i Søndermarken. På varme dag træner vi på Kalvebod Bølgen med mulighed for en dukkert efter træningen. Du får besked på SMS, hvis du er tilmeldt holdet.

Online yogaundervisning – streamet live eller når du vil

Du kan tilmelde dig onlinehold i holdplanen, som du kan deltage på live. Hvis du har abonnement (Yogaliving KLUB og Yogaliving FRI online) har du adgang til disse og alle foregående onlinehold i vores videoarkiv, som du kan se, når det passer dig. Der ligger over 100 timers undervisning i vores arkiv og vi bliver ved med at lægge flere op.

Alle hold bookes i holdplanen!

Back To Top
Search