fbpx
skip to Main Content

Yoga hos YogalivingYogaliving åbner for indendørstræning torsdag den 6. maj

Hurra vi åbner studiet. Og vi glæder os til at se jer igen!:-)

Vi har opdateret holdplanen frem til den 1. juli. Men vi justerer løbende i holdplanen alt efter hvor meget interesse der viser sig at være for at komme i studiet og deltage online. Vi skalerer løbende op og ned, hvis det viser sig at tilslutningen på holdene ændrer sig. Vi holder også fast på udendørshold lørdage og onsdage, så længe der er høj tilslutning på holdene.

Husk at medbringe gyldigt coronapas.

Vi ses! 🙂

Læs om abonnementer og priser her >

Ønsker du ikke at træne i studiet?

Så er der andre muligheder:

Udendørs træning i Søndermarken

Funktionel styrke- og mobilitetstræning for dig der vil være stærk, smidig og undgå skader. Vi mødes ved springvandet i Søndermarken. På varme dag træner vi på Kalvebod Bølgen med mulighed for en dukkert efter træningen. Du får besked på SMS, hvis du er tilmeldt holdet.

Online yogaundervisning – streamet live eller når du vil

Du kan tilmelde dig onlinehold i holdplanen, som du kan deltage på live. Hvis du har abonnement (Yogaliving KLUB og Yogaliving FRI online) har du adgang til disse og alle foregående onlinehold i vores videoarkiv, som du kan se, når det passer dig. Der ligger over 50 timers undervisning i vores arkiv og vi bliver ved med at lægge flere op.

Alle hold bookes i holdplanen!

Back To Top
×Close search
Search

Må jeg skrive til dig? Få dyrebar viden om bevægelse og biomekanik, gode tilbud og nyheder fra studiet - direkte i din indbakke. 

Nyhedsbrev