skip to Main Content

Yoga hos YogalivingEn holdplan der bygger hele kroppen op

I vores holdplan har hver undervisningssession fokus på ét område af kroppen. Så når du træner med os gennem hele ugen, bliver hele din krop styrket, mobiliseret og bygget gradvist op. Du får også restitution, afspænding og massage med massagebolde og foamrollers.

Men du bestemmer selvfølgelig selv, hvor ofte du vil træne med os. Alle er velkomne på alle vores hold uanset niveau. Undervisningen foregår med meget grundig og sikker instruktion, som gør træningen intens, opbyggelig og ekstremt effektiv.

Du vil blive udfordret på styrke og kropsintelligens. Men du vil ikke komme til skade. Undervisningen er på ingen måde akrobatisk eller ekstrem. Tværtimod bliver du stærk på rekord tid, fordi du laver alle bevægelser med høj kvalitet og fokus på der, hvor du er og det din krop har brug for.

Jo oftere du kommer på vores hold, jo hurtigere vil du opleve en mærkbar forandring. Læs her om hvad vores elever siger om os.

Vi giver 15% rabat på al undervisning til studerende og seniorer. Læs om abonnementer og priser her >

Ønsker du ikke at træne i studiet?

Så er der andre muligheder:

Udendørs træning i Søndermarken

Funktionel styrke- og mobilitetstræning for dig der vil være stærk, smidig og undgå skader. Vi mødes ved springvandet i Søndermarken. På varme dag træner vi på Kalvebod Bølgen med mulighed for en dukkert efter træningen. Du får besked på SMS, hvis du er tilmeldt holdet.

Online yogaundervisning – streamet live eller når du vil

Du kan tilmelde dig onlinehold i holdplanen, som du kan deltage på live. Hvis du har abonnement (Yogaliving KLUB og Yogaliving FRI online) har du adgang til disse og alle foregående onlinehold i vores videoarkiv, som du kan se, når det passer dig. Der ligger over 50 timers undervisning i vores arkiv og vi bliver ved med at lægge flere op.

Alle hold bookes i holdplanen!

Back To Top
Search

Må jeg skrive til dig? Få dyrebar viden om bevægelse og biomekanik, gode tilbud og nyheder fra studiet - direkte i din indbakke. 

Nyhedsbrev