Levende, bevægelige tæer

45,00 kr.99,00 kr.

Dette lille program kan give dig mere bevægelighed og styrke i dine fødder. Og måske også lidt mere omtanke på, hvad du udsætter dine fødder for og hvilke konsekvenser, det har for resten af din krop, når du går for lidt og i dårligt fodtøj.

Vælg mellem:

  • Træningsark
  • Video
  • Træningsark + video.

Ved køb får du med det samme tilsendt links til at downloade træningsarket og/eller se filmen.

Filmen varer 6:45 min.

Denne video findes også i Yogalivings store arkiv med online yogatimer, som du får adgang til, hvis du er abonnent hos Yogaliving. Læs mere om vores abonnementer her https://yogaliving.dk/abonnement/

Varenummer (SKU): YL-095 Kategori:

Beskrivelse

Jeg har det selv sådan, at hvis mine fødder ikke kan bevæge sig, så er resten af min krop også fastlåst. Og det hænger nok sammen med, at 25% af antallet af vores muskler sidder i fødderne. Det vil sige, at når vi går i sko, bruger vi ikke en fjerdedel af kroppens muskler. Det har et utal af konsekvenser for resten af kroppen, fordi kroppen bevæger sig som et hele og ikke med én muskel isoleret af gangen.

Den bevægelighed, du mangler i dine fødder, når du bevæger dig, begrænser og belaster din krop videre op i ankler, knæ, hofter, lænd og nakke.

Dette lille program kan give dig mere bevægelighed og styrke i dine fødder. Og måske også lidt mere omtanke på hvad du udsætter dine fødder for og hvilke konsekvenser, det har for resten af din krop, når du går for lidt og i dårligt fodtøj.

Det skal du bruge: En yogamåtte.
Du kan også bruge et tæppe.

Filmen varer 6:45 min.

Yderligere information

Format

Video, Ark, Video og ark

Back To Top
Search