Eye serum – Yrolí Skincare

595,00 kr.

Hudtype: Moden og/eller tør hud

Funktion: Plejer og nærer huden / Opstrammer og udglatter / Udsætter hudens aldringsproces  

Størrelse: 15 ml

Eye Serum har en udpræget slow aging effekt. Den både opstrammer, udglatter og udsætter hudens ældningstegn samt minimerer de fine rynker og linjer, der allerede er opstået og skaber synlige forbedringer både på kort og lang sigt. Den mindsker ødemer/væskeophobninger under øjnene, udjævner hudtoner/reducerer mørke rander samt giver intens fugt, pleje og næring til den fine hud omkring øjnene.

De aktive stoffer igangsætter en mikrostimulering, hvorfor der kan opstå en forbigående let rødmen. Produktet er i kategorien cosmeceutical med sin potente effekt.

Serummet er uden parfume, silke-let i konsistensen og trænger hurtigt ind.

Naturlig, økologisk og bionedbrydelig. Er uden duft.

6 på lager

Varenummer (SKU): YL-421 Kategori:

Beskrivelse

EFFEKT

/ Reducerer rynker
/ Reducerer mørke rander og væskeopsamling
/ Plejer og nærer huden omkring øjnene
/ Udsætter hudens aldringsproces

Eye Serum er et effektivt rynkereducerende-serum baseret på nyudviklede naturlige ingredienser med klinisk dokumenteret effekt. De højpotente ingredienser forbedrer hudens barrierefunktion og sørger for at holde huden fugtet samtidig med, at overskydende væske absorberes og transporteres væk.

CERTIFICERING

Boosting Eye Serum er ECOCERT COSMOS organic og Vegan certificeret. 

ANVENDELSE

Brug Eye Serum morgen og aften for bedst mulig effekt. Kom en dråbe på en finger og dup forsigtigt serummet over og under øjet. Undgå at trække i huden. Serummet holder flot på make-up.

POTENTE INGREDIENSER

Boosting Eye Serum har et højt indhold af økologisk aloe vera og glycerin, som sammen med andelen af hvedeprotein bidrager til en særdeles fugtbevarende effekt. Indholdet af plantesilikone og abessinske strandkål har desuden et meget højt indhold af nærende steroler, der blødgør og stimulerer huden i øjenområdet.

Marulaolien er i stand til at penetrere gennem epidermis (yderste hudlag) og helt ned i dermis (midterste hudlag), hvor den er i stand til at nære og aktivere cellerne.

Indeholder også en særlig blåbærkerneolie, der er den reneste og mest aktive blåbærkerneolie. Blåbærrene er håndhøstet i den vilde natur i det arktiske område langt langt væk fra civilisationen og kilder til forurening. Olien er udvundet ved en unik ”solventfri ” ekstraktionsmetode.

Selve aktiverne er produceret ved hjælp af den nyeste mikroalge-teknologi. Fabrikken ved Middelhavet er den største af sin art i verden, fuldstændig Co2 neutral og med den patenterede procesteknologi i stand til at producere de reneste og mest aktive mikroalgeprodukter. Mikroalgerne i Eye Serum har et højt indhold af phytocholesterol (plantekolesterol), der modvirker atopisk hud, stimulerer hudens egen barrierefunktion, accelererer kollagensyntesen og modvirker sebum samt reducerer porestørrelsen, hvilket giver en mere jævn og ensartet hud.

INGREDIENSLISTE

Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate and Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Crambe Abyssinica Seed Oil Phytosterol Esters, Glycerin*, Sclerocarya Birrea Seed Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Nannochloropsis Oceanica Extract, Phytocholesterol, Water (aqua), Pseudoalteromonas Ferment Extract, Sodium Salicylate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Aqua, Vaccinium Myrtillus Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Citric Acid, Xanthan Gum, Tocopherol; Helianthus Annuus Seed Oil.

*Ingredients from organic farming. 99,4% natural origin of total. 87,1% of the total ingredients are from organic farming.

Du kunne også være interesseret i...

Back To Top
Search