Gua sha til kroppen – Naturligolie

225,00 kr.

Gua Sha, udskåret fra bjergkrystal, udformet til bindevævsmassage af appelsinhud, slap hud og ardannelser. Særlig velegnet til brug på lår, bagdel, underben, mave og overarme. Den glatte side er tiltænkt de yderste bindevævslag mens den takkede side stimulerer dybere.

2 på lager

Varenummer (SKU): YL-420 Kategori:

Beskrivelse

Denne Gua Sha er designet efter kroppens kurver og bevæger sig ubesværet over huden, hvor den stimulerer blodcirkulationen og fremmer lymfedræning. Ved regelmæssig brug bidrager Gua Sha massage til reducering af hævelser, fremme hudens elasticitet og skabe en mere tonet og glat hudoverflade.

ANVENDELSE

Denne Gua Sha er udformet til at ligge godt i hånden, og således indbyder til brug på selv de mest besværlige områder som baglår og bagdel.

Påfør en passende mængde af din yndlingsolie eller serum på det ønskede område af kroppen. Brug stenen til at udføre blide, men faste strøg i retning af hjertet for at optimere lymfedrænage og blodcirkulation.

VEDLIGEHOLDELSE

Din Gua Sha sten i bjergkrystal er nem at vedligeholde. Efter hver brug skal den vaskes i mild sæbevand og tørres af med en blød klud. Opbevar den på et sikkert sted, gerne i den medfølgende opbevaringspose, for at beskytte den mod skader.

Du kunne også være interesseret i...

Back To Top
Search