Hårserum 100 ml – Naturligolie

375,00 kr.

Resultatorienteret hårserum, der effektivt reducerer hårtab, stimulerer hårvækst og styrker håret. Samtidig bringes hovedbundens økosystem i balance, hvilket mindsker fedtet hår og skæl. Baseret på naturlige ingredienser og banebrydende bioteknologi. Parfumefri.

 • Stimulerer hårvækst og forebygger hårtab
 • 100% naturligt og vegansk indhold
 • 93,3% økologisk indhold

2 på lager

Varenummer (SKU): YL-414 Kategori:

Beskrivelse

BESKRIVELSE

Leder du efter et effektivt middel mod hårtab baseret på naturens bedste aktive ingredienser? Så er Økologisk Hårserum Boost produktet for dig.

Økologisk Hårserum Boost er et resultatorienteret hårserum baseret på bioteknologi. Produktet har en 4i1 funktion, der reducerer hårtab, stimulerer hårvækst og styrker håret. Samtidig bringes hovedbundens økosystem i balance, hvilket mindsker skæl og afhjælper fedtet hår. Økologisk Hårserum Boost består af 100% naturlige ingredienser, og formlen er naturligvis fri for parfume, alkohol og silikone.

FORDELE

 • Forebygger hårtab
 • Stimulerer hårvækst
 • Øger hårets tæthed, styrke og volumen
 • Mindsker skæl og fedtet hår

RESULTATER

Ved daglig brug kan du forvente sundere hovedbund allerede efter første anvendelse, og kliniske studier viser stimulering af hårvækst allerede efter 6 dage. Algeekstraktet SymHair® Force 1631 er klinisk dokumenteret til at give tættere, fyldigere og stærkere hår efter 3 måneders daglig brug. Vi anbefaler derfor, at du venter op til 3 måneder før du evaluerer det endelige resultat.

Tip: Tag gerne et billede før du begynder at anvende Økologisk Hårserum Boost og igen efter 3 måneders brug. På denne måde kan du følge udviklingen og sammenligne før og efter.

HVORDAN VIRKER ØKOLOGISK HÅRSERUM BOOST?

Økologisk Hårserum Boost har en simpel formel bestående af 6 ingredienser, der er nøje udvalgt for deres vækstfremmende og hovedbundsregulerende egenskaber.

Stjerneingrediensen er SymHair® Force 1631, en aktiv mikroalge, der er klinisk dokumenteret til at forebygge hårtab, virke stimulerende på hårvæksten og styrke hvert eneste hårstrå.

Derudover indeholder hårserummet den banebrydende ingrediens Defenscalp™, et patenteret ekstrakt fra planten gederams, der er designet til at regulere hovedbundens økosystem samt at mindske skæl og reducere talgproduktionen i hovedbunden.

Økologisk Hårserum Boost har en base af økologisk aloe vera, der virker lindrende, antiinflammatorisk og fugtgivende på både hår og hovedbund. Herudover indeholder serummet også lavmolekylær vegansk hyaluronsyre, der trænger dybt ned i hovedbunden og bidrager til en sund og fugtmættet hovedbund.

 • 100% naturlig og vegansk
 • 93,3% økologisk
 • Parfumefri
 • Uden alkohol
 • Baseret på bioteknologi

ANVENDELSE

Spray 5-10 pump hårserum direkte i hovedbunden, fokusér på områder, hvor du ønsker at booste hårvæksten. Massér serummet grundigt ind i hovedbunden. Anvendes én gang dagligt, ideelt ved sengetid, på tør eller fugtig hovedbund. Økologisk Hårserum er et leave-in produkt, og skal ikke skylles ud. Serummet har en ikke-fedtende konsistens, der trænger hurtigt ind.

Tip: Brug 30 sekunder på at massere ingredienserne ind med fingerspidserne. Hovedbundsmassage virker stimulerende på blodcirkulationen, og den øgede blodgennemstrømning i hårsækkene er med til at sende ilt og næringsstoffer til hårfolliklerne. Daglig brug af Økologisk Hårserum kombineret med hovedbundsmassage vil skabe et endnu bedre resultat.

INGREDIENSER

Økologisk Hårserum er vurderet til ’A – kolbe’ i Kemiluppen fra Forbrugerrådet Tænk.

Økologisk Aloe Vera 93,3%
SymHair Force 1631 4,0%
HYDROLITE 5 Green 1,0%
Sodium LAAS 1,0%
Defenscalp 0,5%
Sodium Hyaluronate 0,1%
Citric Acid 0,1%

 

Læs mere om produktet her

Du kunne også være interesseret i...

Back To Top
Search