fbpx
skip to Main Content

Uddannelse som bevægelseskonsulent
hos Louise Fjendbo

Denne uddannelse er til dig, der arbejder professionelt med træning eller kropsbehandlinger. Du er fx. yogalærer, behandler, personlig træner eller sportstræner.

På uddannelsen som bevægelseskonsulent lærer du at analysere problemer i bevægeapparatet. Du lærer, hvordan du med alignment og viden om biomekanik kan hjælpe dine klienter af med smerter, og hvordan de kan forbedre deres bevægelighed. Dette sker ved at opbygge mere hensigtsmæssige bevægelsesvaner og ved at træne funktionel mobilitet gennem alsidig bevægelse.

Hvad indeholder uddannelsen som bevægelseskonsulent?

Uddannelsen som bevægelseskonsulent er en mesterlæreuddannelse, hvor du dels følger Louise, mens hun underviser i en række klienter i 10 enetimer og dels deltager i 6 moduler med teoretisk undervisning.

Klienterne til enetimer kan være ældre med hofte-, skulder eller rygproblemer. Det kan også være yngre klienter der er stressramte, har sportsskader eller skader fra kontorarbejde.

Under enetimerne observerer du undervisningen samt noterer i en logbog, som du får på uddannelsen.

Efter enetimen (når klienten er gået) gennemgår vi konsultationen i ca. 10 min. Du har her mulighed for at stille uddybende spørgsmål. Og vi repeterer den teoretiske begrundelse for de øvelser klienten fik. Dermed får du en dybere forståelse af, hvorfor øvelserne virker på lige præcis denne konkrete, kropslige problemstilling.

Som supplement til enetimerne følger du 24 timers teoretisk holdundervisning  i alignment, biomekanik og træningsteori fordelt på 6 moduler. På disse moduler vil der udover teori også være gennemgange af øvelser fra undervisningsmaterialet.

Det sidste og 6. modul er et opsamlingsmodul, hvor din teoretiske og praktiske erfaring bindes sammen atter en gang.

Under forløbet anbefales det at du samtidig selv giver bevægelseskonsultationer, for at afprøve det du lærer under uddannelsen. Disse erfaringer gennemgår vi også på 6. modul.

Det forventes desuden at du under uddannelsen følger Louises undervisning i Yogaliving med minimum 30 sessions i løbet af et år, for at mærke teknikkernes effekt på egen krop og bedre kan videregive dem til andre. Disse 30 lektioner er ikke inkluderet i prisen på uddannelsen.

Næste infomøde om bevægelseskonsulentuddannelsen finder sted fredag den 4. juni 2021 kl. 15-16 hos Yogaliving.

Tilmeld dig infomødet ved at udfylde og indsende formularen
  Varighed og datoer på bevægelseskonsulent-uddannelsen

  Uddannelsen som bevægelseskonsulent hos Louise Fjendbo er en mesterlæreruddannelse, hvor du følger og iagttager 10 enetimer (a 50 min pr. enetime) med Louise som underviser, plus 10 minutters efterfølgende gennemgang og teoretisk overbygning. Derudover skal du deltage på 6 moduler af 4 timers teoretisk undervisning.

  Enetimerne ligger i tidsrummet mellem kl 11-14.30 på hverdage og aftales løbende hen over året.
  De 5 første teoretiske moduler skal tages inden enetimerne og det 6. efter enetimerne.

  Næste hold på bevægelseskonsulent-uddannelsen starter i efteråret 2021.

  • Modul 1: Dato følger
  • Modul 2: Dato følger
  • Modul 3: Dato følger
  • Modul 4: Dato følger
  • Modul 5: Dato følger
  • Modul 6: Dato følger

  Både de 10 enetimer og de 6 teoretiske moduler er obligatoriske. Er man forhindret i at deltage, på de teoretiske moduler tilkøbes ekstraundervisning i form af enetimer til 800,- kr./t.

  Udover enetimer og teori skal man deltage på minimum 30 undervisningshold hos Louise i Yogaliving fordelt hen over året. For at mærke på egen krop, hvordan Louises undervisningssystem bygger kroppen op. Disse 30 timer er ikke inkluderet i prisen på uddannelsen.

  Ønsker man at udvide sin uddannelse med flere “mesterlære”- enetimer kan de efterfølgende tilkøbes til 1.000,- kr./t.

  Der er ikke nogen eksamen på denne uddannelse. Og den er ikke certificeret. Du får et diplom som bevis på, at du har gennemført uddannelsen. Her vil der også vil stå beskrevet, hvad du har gennemgået på uddannelsen.

  Underviser på uddannelsen til bevægelseskonsulent

  Louise Fjendbo Jørgensen, Yogalærer og cand.mag

  Louise Fjendbo Jørgensen har undervist i yoga siden 2003. Ud over at undervise faste hold i Yogaliving på fuld tid og afholde yogaretreats driver hun også yogastudiet, Yogaliving. Hun skriver om yoga i bøger, artikler og blogs. Louise har desuden udannet yogalærere på sin 200-timers Yogalæreruddannelse siden 2010.

  Hun har selv flere yogalæreruddannelser bag sig og har de sidste 15 år primært videreuddannet sig i yoga-alignment, kroppens biomekanik og hensigtsmæssig bevægelse og funktionel mobilitet (primært hos Jordan Bloom og Katy Bowman). Hun bruger sin viden om bevægelse i sin undervisning på hold og enetimer (som bevægelseskonsulent) med især sportsfolk og folk med ryg-, nakke-, hofte- knæ- og skulderskader.

  Louise er desuden cand.mag. og har en baggrund i kommunikationsbranchen, men har undervist i yoga og som bevægelseskonsulent på fuld tid siden 2006.

  Tilmeld dig uddannelsen her

  Kontakt os direkte på:

  + 45 22 74 60 54

  Eller udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig og sender vores undervisningsplan med yderligere information om indholdet på vores uddannelse.

  Tilmeldingen til uddannelsen 2021/22 skal ske senest i august 2021.


   Hvorfor har vi brug for bevægelseskonsulenter?

   Vi lever i et stillesiddende samfund, hvor manglende bevægelse gør os invalide. Samtidig lever vi en bevægelseskultur, der opfatter nærmest hvilken som helst sport, høj puls og træning, som noget der gavner kroppen og som løsning på problemet med inaktivitet. Det er som om, at bevægelse i hvilken som helst form betragtes som sundt.

   Jeg mener, at viden om kvaliteten af vores bevægelser og effekten af dem – på godt og ondt – kan ligge på et meget lille sted.  Det gælder for både trænere, yogalærere, behandlere og læger såvel som hos den almindelige dansker, som er prisgivet et system, der ikke har kompetencer til at hjælpe, når det gælder viden om bevægelse.

   Fra yogalærer til bevægelseskonsulent

   Jeg er uddannet yogalærer fra 2003. Gennem de sidste 15 år har jeg videruddannet mig inden for kroppens biomekanik, alignment og hensigtsmæssig bevægelse – primært hos Jordan Bloom og Kathy Bowman. Jeg har undervist i alignmentyoga  siden 2013 og uddannet yogalærere siden 2010. Ud over undervisning på mine daglige hold, workshops, retreats og yogalæreruddannelser har jeg brugt min viden og erfaring til at hjælpe klienter på enetimer, med at lave øvelser, som reparerer skader i kroppen, bygger op og forebygger.

   Ud over undervisning på mine daglige hold, workshops, retreats og yogalæreruddannelser har jeg gennem enetimer brugt min viden og erfaring til at hjælpe klienter med øvelser, som reparerer skader i kroppen, bygger dem op og forebygger nye skader.

   Gennem årene er de enetimer, som jeg før kaldte “yogasessions”, blevet mere analyserende og mindre centrerede om yoga. Mit grundlag er i dag meget bredere end “bare” yogalærer.

   De klienter, der kommer hos mig, er alle typer af mennesker. Lige fra topatleter og sportsfolk til ældre mennesker og kontorfolk.

   Det, jeg tilbyder mine klienter i en bevægelseskonsultation, er langt mere end blot en yogatime. Det er en analyse af klientens bevægemønstre og vaner og personens mangel på bevægelse i bestemte retninger. Jeg finder frem til, hvor de mangler mobilitet og hvor de mangler styrke (som er årsagen til de fleste problemer i bevægeapparatet). Med udgangspunkt i min viden om biomekanik og alignment analyserer jeg mig frem til årsagen til problemet set ud fra biomekanikken og alignment. “Medicinen”, jeg giver mine klienter, er øvelser samt vigtig viden om årsagen til deres problemer.

   Når man går ud af døren hos mig, har man en bedre viden om, hvorfor man har ondt og hvad man skal gøre ved det. Man skal kunne mærke en forbedring ikke efter 10 gange, men efter 1. gang.

   Jeg leverer altid høj kvalitet og har en høj successrate med at hjælpe klienter, som fysioterapeuter, behandlere og trænere ikke har kunnet gøre noget for. Når man går ud af døren efter en bevægelseskonsultation hos mig skal man:

   1: Kende sin krop bedre. Dvs. forstå hvorfor man har ondt.

   2: Vide hvad man skal gøre ved det.

   3: Kunne mærke en forbedring, når man laver øvelserne.

   Dette er baggrunden for, at jeg i dag kalder mig bevægelseskonsulent.

   Den viden og erfaring  jeg har opnået og de resultater mine klienter og elever får fra min tilgang til bevægelse og træning, vil jeg gerne give videre til andre, så vi kan hjælpe så mange mennesker som muligt til at få et bedre liv og en sundere krop.

   Uddannelsen er baseret på både den teoretiske viden jeg har og på den erfaringsbaserede viden jeg har fået gennem flere år at afprøve teorien i praksis på mine klienter.

   Jeg glæder mig til at byde dig velkommen på min uddannelse – hvad enten du er kropsbehandler, yogalærer, fysioterapeut, kiropraktor, personlig træner eller noget helt sjette.

   Kærlig hilsen

   Louise Fjendbo - Ejer, yogalærer og bevægelseskonsulent

    

    

    

   PS! VIl du vide mere om, hvorfor jeg grundlagde uddannelsen til bevægelseskonsulent? Klik her og læs mit blogindlæg  >

   Back To Top
   ×Close search
   Search

   Må jeg skrive til dig? Få dyrebar viden om bevægelse og biomekanik, gode tilbud og nyheder fra studiet - direkte i din indbakke. 

   Nyhedsbrev