Body-sds

Body-SDS kropsbehandling er en fantastisk måde at løse mange problemer på. Det kan enten være fysiske eller psykiske problematikker.

body

En ubalance kan f.eks mærkes som ondt i et led, det kan være knæ, nakke, skulder, mave. Det kan måske mærkes som ingen energi, søvnløshed, ingen glæde, overspisning, tristhed.

Ofte møder jeg mennesker som går rundt med en masse symptomer, som de lever med, fordi de enten har vænnet sig til det, eller fordi der kender så mange som har det ligesådan. Men det er ikke meningen man f.eks skal være energiforladt, have ondt i maven i tide og utide, menstruationssmerter, have ondt i knæet, være stiv i kroppen, have spændte kæber.

I mine behandlinger går jeg altid efter årsagen til ubalancen, og det er fantastisk, når du mærker forskellen på bare at leve, og på at leve livet fuldt ud. Og det er det der sker, når du bruger kroppen som genvej til problemerne i dit liv, enten fysisk eller psykisk. Så lad være med at nøjes, lev livet, mærk din krop, mærk glæden.

Om Pia Maria Eckardt

Jeg er fra 1971, har 3 dejlige piger og 2 dejlige bonusbørn. Jeg elsker mit familieliv, med masser af mennesker og oplevelser. Kombinationen der hedder, at både arbejde i København og Svendborg er helt fantastisk og afvekslende.

Privat dyrker jeg karate, går i sauna og løber. Meget gerne med mine børn. Samtidig går vi meget op i vores kost, da jeg ved hvor vigtigt det er, både for mig og mine børn, at have overskud og energi til hverdagen. Det er skønt når livet bliver let og legende, og der er plads til at åbne op for hvad livet byder.

Mine største kompetencer er, at jeg har en stor indlevelses evne, en empatisk tilgang og god til at lytte. Samtidig kan jeg aflæse kroppen, og derigennem bruge kroppen som genvej, til at mine klienter mærker forandringer i krop og sind.

Bestil en tid hos mig på tlf.: 24 48 01 90 eller på mail: mail@piamaria.dk.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Back To Top
Search