Face Oil – Yrolí Skincare

295,00 kr.

Hudtype: Moden og/eller tør hud
Funktion: 
Fugter / Genopbygger smidighed / Reducerer nedbrydning af kollagen

Ansigtsolien er en revitaliserende gave til huden. Olien genopbygger smidighed og virker opstrammende. Giver huden glød, spændstighed og en silkeblød overflade. Udsætter hudens naturlige aldringsproces og har en umiddelbar udglattende effekt.

Ansigtsolien indeholder mikroalger og olier, der understøtter hudens molekylære opbygning. Olien arbejder ved at trænge dybt ind i huden, hvor den tilfører fugt, booster kollagenaktiviteten og genopbygger hudens elasticitet.

Olien er anti-clogging (ikke tilstoppende) og har anti-inflammatorisk effekt. Olien er derfor også velegnet, hvis man har uren hud, rosacea og hud i ubalance.

Den har en dejlig konsistens og trænger let ind i huden. Har en skøn duft af sandeltræ, lavendel og orange.

Naturlig, økologisk og let bionedbrydelig. 100% naturlig og 95,1% økologisk. 

3 på lager

Varenummer (SKU): YL-338 Kategori:

Beskrivelse

EFFEKT

/ Fugter, vitaliserer og balancerer
/ Øger spændstighed og genopbygger smidighed
/ Giver huden glød og en silkeblød overflade
/ Udjævner hudtoner og ensarter hudstruktur
/ Udsætter hudens aldringsproces

CERTIFICERING

Boosting Face Oil er Ecocert Cosmos Organic og Vegan certificeret. 

FÅ MERE UD AF DIN MAKE-UP

Olien får make-up til at lægge sig flottere på huden, fordi den får ansigtets teksturer til at synes mindre og giver ansigtet naturlig glød. 

ANVENDELSE

Ansigtsolien erstatter din dag- og/eller natcreme. Start med at tage nogle dråber i hånden. Fordel derefter olien på ansigt og hals. Masser olien blidt ind i huden ved lette cirkulære bevægelser. Brug gerne bevægelser, der går opad. Lad den trække ind i et par minutter, inden du kommer make-up på. Olien holder flot på make-up. Antal dråber kan variere efter årstid, cyklus og hvordan din hud har det. 

SKIN SUPERFOOD

Boosting Face Oil er en unik sammensætning af ingredienser med anti-oxidant effekt. Olien består af mikroalger og olier, der er sammensat nøje efter hudens molekylære opbygning. Den trænger dybt ind i hudens lag, hvor den virker i både overhuden, epidermis, og i det mellemste lag, dermis. Den tilfører masser af fugt, booster kollagenaktiviteten og genopbygger elasticitet i huden.

Den unikke sammensætning af mikroalger og olier reducerer de fine linjer og beskytter huden mod skadelige miljøpåvirkninger ved at danne en tynd åndbar film på huden. Olien beskytter både mod indendørs og udendørs forurening. Herudover reducerer olien markant mørke pletter og udjævner hudtoner, så huden fremstår ensartet og sund.

KERNEINGREDIENSER

Mikroalger
Små partikler med stort potentiale. Selv om de bittesmå mikroalger er usynlige for det blotte øje, har de en synlig anti-age-effekt på huden. I løbet af få måneder reducerer de linjer ved at øge kollagenaktiviteten signifikant og forbedre hudens elasticitet, blødhed og fugtbalance. Herudover beskytter de huden mod forurening ved at pakke huden nænsomt ind i et tyndt filter.

Blåbærkerneolie
Blåbærret er rigt på E-vitaminforbindelser, som effektivt beskytter huden mod aldring og derfor er olien en unik anti-age-ingrediens. Blåbærkerneolien er desuden meget rig på essentielle fedtsyrer og phytosteroler, der holder på fugtigheden i huden.

Baobab
Baobabolie er antiinflammatorisk og kan reducere rødme, kløe og tørhed. Olien trænger hurtigt ind i det øverste hudlag, hvor dens aktive stoffer arbejder og får huden til at blive ekstremt blød og med en strålende glød.

Marulaolie
Rig på aktive ingredienser. Marulaoliens små molekyler gør, at den trænger hurtigt og dybt ind i det øverste hudlag, hvor den store mængde af aktive ingredienser fugter og beriger huden. Olien virker som en carrier-olie, der trækker næringsstofferne, også fra andre ingredienser, dybt ned i huden.

INGREDIENSLISTE

Sclerocarya Birrea Seed Oil*, Adansonia Digitata Seed Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil, Vaccinium Myrtillus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Cylindrotheca Fusiformis Extract, Pavlova Lutheri Extract, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil Expressed, Lavandula Angustifolia Oil, Santalum Spicata Wood Oil, Tocopherol, Linalool, Limonene, Geraniol, Coumarin.

All fragrance are from essential oils.

*Ingredients from organic farming. 100% natural origin of total. 95,1% of the total ingredients are from organic farming.

Cosmos organic certified by Ecocert greenlife according to cosmos standard available at http://cosmos.ecocert.com

Du kunne også være interesseret i...

Back To Top
Search