Body Oil – Yrolí Skincare

465,00 kr.

Hudtype: Normal eller tør hud
Funktion: Fugter / Vitaliserer / Giver glød

Eksklusive kropsolie, der både fugter, plejer og beskytter. Indeholder slow aging ingredienser. Olien genopbygger hudens smidighed og virker opstrammende. Huden får en silkeblød overflade og smuk fornyet glød. Trænger dybt ind i huden og tilfører fugt og elasticitet.

Den unikke sammensætning af olier med det høje indhold af aktive vitaminer og stærke antioxidanter udsætter aldringsprocessen og beskytter huden mod skadelige miljøpåvirkninger.

Olien er lækker blød i konsistensen og har en vidunderlig og stimulerende duft af sandeltræ, lavendel og orange. Hurtigt absorberende.

Naturlig, økologisk og bionedbrydelig. 100% naturlig og 97,6% økologisk.

200 ml

2 på lager

Varenummer (SKU): YL-336 Kategori:

Beskrivelse

EFFEKT

/ Øger spændstighed og smidighed
/ Udskyder nedbrydning af kollagen
/ Vitaliserer og fugter
/ Giver huden glød og en silkeblød overflade
/ Udjævner hudtoner
/ Hurtigt absorberende

CERTIFICERING

Boosting Body Oil er Ecocert Cosmos Organic og Vegan certificeret. 

ANVENDELSE

Brug den på kroppen morgen og/eller aften og gerne lige efter badet på fugtig hud. Olien smøres ind i blide bevægelser.

Har du stadig olie på hænderne, efter du har smurt kroppen ind, så masser dine neglebånd på både hænder og fødder med resten af olien. Du kan også mætte tørre hårspidser med den resterende olie.

SKIN SUPERFOOD

Olien er ekstremt rig på essentielle fedtsyrer, der genopretter lipidbarrieren i huden og beskytter huden mod ydre skade samt medfører en øget hydrering, elasticitet, glathed og smidighed i huden.

A-vitamin arbejder aktivt i foryngelse og fornyelse af cellemembranen. B, C og E-vitamin er antioxidanter, der styrker huden og udligner fine linjer og pigmentforandringer, stimulerer dannelsen af kollagen og øger cellefornyelsen samt bidrager med beskyttelse af hudceller, der er beskadiget af ultraviolet lys, miljøforurenende stoffer og andre elementer, der producerer skadelige frie radikaler i cellerne.

KERNEINGREDIENSER 

Blåbærkerneolie
Blåbærret er rigt på E-vitaminforbindelser, som effektivt beskytter huden mod aldring og derfor er olien en unik anti-age-ingrediens. Blåbærkerneolien er desuden meget rig på essentielle fedtsyrer og phytosteroler, der holder på fugtigheden i huden.

Baobab
Baobabolie er antiinflammatorisk og kan reducere rødmen, kløe og tørhed. Olien trænger hurtigt ind i det øverste hudlag, hvor dens aktive stoffer arbejder og får huden til at blive ekstremt blød og med en strålende glød.

Marulaolie
Rig på aktive ingredienser. Marulaoliens små molekyler gør, at den trænger hurtigt og dybt ind i det øverste hudlag, hvor den store mængde af aktive ingredienser fugter og beriger huden. Olien virker som en carrier-olie, der trækker næringsstofferne, også fra andre ingredienser, dybt ned i huden.

INGREDIENSLISTE

Helianthus Annuus Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Adansonia Digitata Seed Oil*, Sclerocarya Birrea Seed Oil*, Vaccinium Myrtillus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil Expressed, Lavandula Angustifolia Oil, Santalum Spicata Wood Oil, Tocopherol, Linalool, Limonene, Geraniol, Coumarin.

All fragrance are from essential oils.

*Ingredients from organic farming.100% natural origin of total. 97,6% of the total ingredients are from organic farming.

Du kunne også være interesseret i...

Back To Top
Search