Moonchild Yogamåtte XL – Onyx Black

750,00 kr.

Flot design og en blød overflade, som giver dig et fast greb. Kan bruges til al slags træning, og er let at transportere trods ekstra længde og bredde.

1 på lager

Varenummer (SKU): YL-268 Kategori:

Beskrivelse

Moonchild Yogamåtte XL er ekstra lang og ekstra bred. Den er designet med den perfekte balance mellem at give dig et fast greb og yde blød støtte. Naturgummi blandet med vegansk venligt PU-læder og med en overfladestruktur, der understøtter din balance – selv i de mest svedige yogatimer.

Måtten vejer 2,6 kg, og den 5 mm tykke måtte giver dine hofter og led den støtte, du har brug for. Midterlinjen og ikoniske månefaser er indgraveret i overfladen for at hjælpe dig med alignment.

Fremstillet af naturgummi, fri for PVC eller andre skadelige stoffer.

Gummiyogamåtter er 99% latexfrie og sikre for de fleste mennesker med latexoverfølsomhed. I tilfælde af en meget alvorlig allergi frarådes kontakt med måtten.

Materiale: Naturlig gummi + PU-læder yogamåtte

Størrelse: 200 x 66 cm x 5 mm

Plejeinstruktioner

På grund af de absorberende (og hygiejniske) materialer, kan det forekomme, at hudens naturlige olier pletter overfladen på måtten. Prøv at undgå at bruge måtten, hvis du lige har smurt dig ind i creme eller olie. Dog falmer denne slags mærker ofte gradvist med tiden eller efter rengøring.

Om Moonchild Yoga Wear

Moonchild Yoga Wear er et eksklusivt dansk athleisure brand, som blev grundlagt i Aarhus i 2015. Moonchilds kollektioner af yogatøj og yogaudstyr inspireres af lyset og farverne i vores skandinaviske natur – blandet med smuk og feminin minimalisme.

Yogatøjet og yogaudstyret er designet af kvinder for kvinder og produceres etisk og ansvarligt med omhyggeligt udvalgte materialer for at skabe smukt yogatøj uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Moonchild Yoga Wear arbejder sammen med Women for Women International for at støtte kvindelige krigsofte og hjælper dem med at genopbygge deres liv gennem et 12-måneders træningsprogram, der gør dem i stand til at starte deres egen virksomhed.

Yderligere information

Vægt 2,6 kg
Størrelse 200 × 66 × 0,5 cm
Farve

Onyx Black

Du kunne også være interesseret i...

Back To Top
Search