Rosenvand 100ml – Naturligolie

145,00 kr.

Økologisk Rosenvand fra destillering af Damask Rose. Indeholder et højt niveau af antioxidanter og anti-inflammatoriske egenskaber, der plejer, nærer og beskytter huden. Anvendes som balancerende og fugtgivende mist til ansigtet, halsen og øvre del af brystet. Ideel til tør, sensitiv og stresset hud, olieret hud og moden hud.

3 på lager

Varenummer (SKU): YL-422 Kategori:

Beskrivelse

ROSENVAND: FUGTMIST MED MANGE MULIGHEDER

Rosenvand er et pragteksempel på at less is more. Det populære blomstervand gemmer nemlig på et hav af vidunderlige egenskaber, som kan gøre stor gavn for din hud. Herunder kan du læse mere om de mange fordele, som rosenvand byder på, og du kan også blive klogere på, hvordan du på forskellige måde kan anvende de velduftende dråber til at pleje dit ansigt.

HVAD ER ROSENVAND / ROSE WATER?

Rosenvand, på engelsk rose water, er blomstervand, som produceres ved destillering af rosenblade – i vores tilfælde blade fra Damask Rose, som gror på bulgarske rosenmarker. Rosenvand har en klar farve og en mild, parfumeret duft af rose. Naturligolies Økologiske Rosenvand kommer på en glasflaske med en praktisk spraydispenser, der forstøver væsken i helt fine partikler. Rosenvand har igennem århundrede været anvendt som helbredende middel inden for medicinen i bl.a. Iran og andre dele af Mellemøsten. Rosenvand besidder en masse vidunderlige egenskaber, som kan komme din hud til gode – læs videre og bliv klogere på hvilke.

DE MANGE FORDELE VED ROSENVAND

Der er mange forskellige fordele ved rosenvand. Det populære floralvand findes i et utal af produkter på tværs af hudplejeindustrien og elskes for sine fugtgivende, antiinflammatoriske og lindrende egenskaber. Her er nogle eksempler på hvorfor du skal inkorporere rosenvand i din hudplejetrutine.

Afbalancerer hudens olieproduktion
Rosenvand har evnen til at afbalancerer huden, så du opnår en klar og revitaliseret hudtone. Hvis du har tendens til fedtet hud eller din hud begynder at skinne i løbet af dagen, så er rosenvand et oplagt valg.

Mindsker rødme
Rammes du fra tid til anden af en opblussende rødme i ansigtet? Så kan du anvende rosenvand til at reducere rødmen og lindre huden.

Naturlig fugtgivning på farten
Med misten i tasken har du altid en fugtgiver lige ved hånden. Rosenvand giver din hud et øjeblikkeligt opfriskende fugtboost og er en god kilde til at opretholde fugtniveauet dagen lang.

Booster huden med antioxidanter
Rosenvand er rig på kraftfulde antioxidanter, som hjælper til at beskytte celler i din hud mod skader. Netop Damaskus Rose har i dette studium vist sig at modvirke nedbrydning af lipider, hvilket gør at huden er bedre beskyttet.

Lindrer irriteret hud
Har din hud tendens til at blive irriteret, så kan rosenvand bruges til at lindre irritationen. Rosenvand besidder nemlig antiinflammatoriske egenskaber, som beroliger inflammeret hud.

Opstrammer og mindsker fine linjer
Floralvandet byder også på tonende egenskaber, og har evnen til midlertidigt at opstramme hudens porer. Rosenvandet får således huden til at fremstå glattere og mere fyldig. Du kan derfor med fordel inddrage rosenvandet, når du gør dig klar til et festligt arrangement, hvor du ønsker at fremhæve din hud fra sin bedste side.

SÅDAN ANVENDER DU ROSENVAND I ANSIGTET

Anvendelsesmulighederne er mange, når det kommer til rosenvand. Fælles for alle de anvendelsesmuligheder vi foreslår er, at de er rettet mod anvendelse i ansigtet. Du kan nemlig trygt bruge rosenvand i dit ansigt til flere forskellige formål.

Som toner

Mangler du en naturlig toner, så kan du med fordel anvende rosenvand til formålet. I så fald skal du påføre rosenvandet umiddelbart efter afrensning af huden. Rosenvand har som nævnt astringerende egenskaber, der gør at huden bliver opstrammet og fremstår glattere. Rosenvandet hjælper også til at holde porerne rene. Spray lidt rosenvand på en rondel og dup det i dit ansigt eller spray rosenvandet direkte i ansigtet.

Til pleje af hævede øjne

Hvis du døjer med hævede øjne kan rosenvand afhjælpe problemet. I så fald anbefaler vi at du køler rosenvandet ned i køleskabet, så væsken er kold. Spray lidt rosenvand på en rondel eller vaskeklub og holde stoffet hen over øjnene. Du vil opleve at dine øjne fremstår mindre hævede og føles langt friskere efterfølgende.

Som fugtgiver

Rosenvand er en fantastisk fugtgiver og en af dem, som du nemt kan have med dig på farten. Du kan derfor både inkorporere rosenvand i din daglige hudplejerutine og have flasken med dig i din håndtaske – så kan du løbende give din hud lidt forfriskende og fugtgivende mist.

Som settingspray

Sidst, men ikke mindst, åbner rosenvand også op for flere anvendelsesmuligheder i forbindelse med makeuplægningen. Du kan nemlig bruge rosenvandet som en settingspray oven på pudder – misten får pudderet til at lægge sig og fremstå mere naturlig og mindre mat. Anvender du mineralsk pudder, så kan du også bruge rosenvand løbende under påføringen. Ved at spraye lidt mist på makeupbørste eller ved at fordele lette sprays henover huden kan du bedre arbejde det mineralske pudder ind i huden.

Du kunne også være interesseret i...

Back To Top
Search