Sovemaske 100% silke – Naturligolie

250,00 kr.

Sovemasken fra Naturligolie er lavet af 100% silke, der er naturligt blødt og skånsomt mod din hud og dit hår. Den silkebløde fornemmelse giver dig en behagelig følelse, til at hjælpe med at falde i søvn hurtigere og forhindre uønsket lys i at forstyrre din søvn.

6 på lager

Varenummer (SKU): YL-418 Kategorier: ,

Beskrivelse

BESKRIVELSE

Denne silke sovemaske er inspireret af japansk design og kommer i et blåt mønster, for komplimentere følelsen af et roligt og fredeligt zen. Udover det japanske udseende er denne maske designet med særlig fokus på komfort og funktion.
Sovemasken er lavet af 100% silke, der er naturligt blødt og skånsomt mod din hud og dit hår. Den silkebløde fornemmelse giver dig en behagelig følelse, til at hjælpe med at falde i søvn hurtigere og forhindre uønsket lys i at forstyrre din søvn.

Vi inkluderer også en praktisk pose til opbevaring af din sovemaske i, for at sikre dens holdbarhed og forhindre eventuelle skader eller skrammer. Den medfølgende zip bag er fremstillet af komposterbar plastik, brug den igen og igen. Du kan tage denne sovemaske med dig overalt og holde den ren og beskyttet, uanset hvor du er.

Du kunne også være interesseret i...

Back To Top
Search