Sheasmør 100 ml – Naturligolie

95,00 kr.

Økologisk Shea er blødgørende og fugtbevarende. Den indeholder A- og E-vitaminer samt omega-6 fedtsyre. Derfor virker den også beskyttende og beroligende. Vores Økologisk Shea har en naturligt fast og hård konsistens. Det gør den meget drøj i brug. Den smelter ved kontakt med huden.

  • Økologisk koldpresset smør
  • UV beskyttende glas med skruelåg

6 på lager

Varenummer (SKU): YL-415 Kategori:

Beskrivelse

BESKRIVELSE

Vores Økologiske Sheasmør er ubehandlet og koldpresset. Den kommer af nødder fra afrikanske sheafrugter. Økologisk Sheasmør er rig på stearinsyre og oliesyre (omega-3), der virker ekstra beskyttende og fugtbevarende på huden. Den er velegnet til alle hudtyper, men grundet dens fede konsistens er den særligt god til tørre områder og skadet hud. Du kan også bruge den som læbepomade eller mod strækmærker.

Sheasmør kan anvendes alene og i blandinger med olier og andre butters. En fed og fast konsistens, der absorberes langsomt og smelter ved berøring med huden eller temperaturer over 35 grader.

Hvis du har brug for lidt ekstra pleje i vintermånederne, er et godt tip at supplere din fortrukne olie med en lille klat Økologisk Shea. Det giver din hud lidt ekstra fedt og beskyttelse til at klare vind og vejr.

INGREDIENSER

Sheasmør / Butyrospermum parkii

Økologisk Shea er vurderet til ’A – kolbe’ i Kemiluppen fra Forbrugerrådet Tænk.

Du kunne også være interesseret i...

Back To Top
Search