Program mod iskiassmerter

45,00 kr.99,00 kr.

Dette program “her-og-nu løsner” iskias- nerven og får derfor smerten til at gå væk. Men jeg vil anbefale dig at kombinere disse stræk med nogle af mine hofte/balle- og rygtræningsprogrammer.

Vælg mellem:

  • Træningsark
  • Video
  • Træningsark + video.

Ved køb får du med det samme tilsendt links til at downloade træningsarket og/eller se filmen.

Filmen varer 9:27 min.

Denne video findes også i Yogalivings store arkiv med online yogatimer, som du får adgang til, hvis du er abonnent hos Yogaliving. Læs mere om vores abonnementer her https://yogaliving.dk/abonnement/

Varenummer (SKU): YL-065 Kategori:

Beskrivelse

At have ischiassmerter er desværre meget almindeligt. De opleves ofte hos gravide eller hos mennesker – både unge og ældre – som sidder for meget, enten på kontorstolen eller i bilen.

Smerter fra iskiasnerven mærkes som regel som en stikkende smerte i ballen, der stråler ned i benet eller i lænden. Ischiasnerven er kroppens længste nerve, som strækker sig fra din hæl til kraniekant. Men som regel mærkes smerten mest i ballen eller lænden, fordi det er her, nerven sidder i klemme pga. for lidt bevægelse. 

Det program, jeg har lavet her, er et program med stræk, der “her-og-nu løsner” nerven og som derfor får smerten til at gå væk. Men jeg vil anbefale dig at kombinere disse stræk med nogle af mine hofte/balle- og rygtræningsprogrammer. Og selvfølgelig at komme ud at gå ca. 10.000 skridt hver dag. 

Det skal du bruge: En yogamåtte, en stol, en yogasele.
Yogamåtte og sele kan erstattes med et tæppe og et langt bælte. 

Filmen varer 9:27 min.

Yderligere information

Format

Video, Ark, Video og ark

Back To Top
Search