Skab et arbejdsliv uden kontorskader

Tænk hvis dit arbejdsliv var der, hvor du blev bygget op og ikke slidt ned! Tænk hvis din arbejdsdag ikke kun handlede om at præstere og give. Men også var der, du blev ladet op og fik ny energi.

I gamle dage blev man nedslidt, fordi man havde et fysisk, krævende arbejde. I dag er stolen vores farligste arbejdsredskab. At sidde stille i 8 timer gør os ikke bare syge, men også deprimerede og ineffektive. Vi ved at kontoarbejde er ekstremt skadeligt for kroppen – hjernen, kredsløb, muskler, led osv.

Det er på tide at vi ændrer vores syn på, hvad et arbejdsliv skal indeholde.

En bæredygtig virksomhed tager ansvar for at passe på medarbejdernes fysiske og mentale helbred, ved at give dem værktøjer der virker.

Jeg vil gerne udvikle arbejdspladser, som tager ansvar for, at medarbejderne ikke slides op. Jeg vil gerne være med til at skabe arbejdspladser, som gør medarbejderne sunde, stærke og smertefri. Som giver deres ansatte et arbejdsliv med øget velvære og energi. Så vi holder længere og ikke brænder ud.

Forudsætningen for at det kan lade sig gøre er: At bevægelse ikke længere er noget, vi kun gør UDEN for arbejdstiden. Bedre og mere bevægelse skal integreres i arbejdslivet.

Jeg har gennem de sidste 20 år som yogalærer og Alignment-træner udviklet en træningsform, som er målrettet alle de skavanker medarbejdere udvikler gennem livet på en stol og ved en computer. De mennesker der kommer til mig, er slidt op efter et liv på en stol. De har skavanker, smerter og måske også sportsskader. De har brug for at få styrket helt specifikke muskelgrupper, at få bedre bevægelighed og bedre restituering. De har brug for at kunne mærke kroppen og få bedre livskvalitet for at få et bedre arbejdsliv. Det kan jeg hjælpe dem med og har gjort det i 20 år.

Hvad er Alignment-træning?

Min træningsform er en grundig, rolig og effektiv træningsform, som sørger for, at alle bevægelser laves uden overbelastning og med alignment, dvs. uden kompensation men derimod med korrekt muskelaktivering. Alle kan være med og alle vil blive udfordret på hver deres niveau.

Det er en effektiv og enkel træningsform, som lægger vægt på, at succes og effektivitet ikke handler om, at vi skal løbe hurtigere og træne hårdere. Det handler i stedet om at arbejde mere intelligent, hensigtsmæssigt og balanceret.

Alignment-træning bygger på videnskabelig viden om, hvad kroppen har brug for, for at kunne præstere bedre og fungere optimalt. Og ikke hvad vi ultimativt kan presse den til.

Helt overordnet er Alignment-træning en unik, livsforlængende træningsform, der kultiverer grundlaget for livskvalitet.

 Den giver:

  • En funktionel og intelligent krop med optimal balance mellem styrke og mobilitet.
  • Færre skader og smerter. Mere velvære.
  • Mentalt overskud og bedre koncentration.
  • Et balanceret nervesystem.
  • Sundt bindevæv og bedre restituering.

Træningen er relevant for, den aktive sportsudøver, som har brug for bedre balance mellem styrke og mobilitet og skadesforebyggende træning.

Træningen er også relevant for den inaktive, som ønsker at tilegne sig glæden ved bevægelse og en sundere livsstil uden kontorskader og stress.

 

Så har du lyst til at skabe en sund arbejdsplads, så skal dine medarbejdere prøve Alignment træning. Jeg garanterer mærkbare resultater.

Læs mere om Alignment-træning for virksomheder, og hvilke muligheder jeg tilbyder her.
Eller kontakt mig på info@yogaliving.dk så vi kan lave en aftale.

Bedste hilsner, Louise

User Avatar
Back To Top
Search