Ingefær

Sådan dæmper du inflammation i kroppen

Her får du mit ultimative kostråd mod slidgigt og andre inflammationer i kroppen.

Symptomer på inflammation

Nu kommer den kolde tid og kroppen har brug for et ekstra antiinflammatorisk boost hen over vinteren. Har du slidgigt eller bare ømme, stive led, så har du inflammation i kroppen. Har du andre symptomer på inflammation kan det fx. være: Fedt omkring maven, eksem, tør hud/hovedbund, allergier eller problemer med fordøjelsen. Inflammation i kroppen er en vestlig lidelse de fleste lider af og som fører til alle de kendte vestlige livsstilssygdomme såsom demens, kræft, knogleskørhed, slidgigt, for højt blodtryk, hjertekarsygdomme, sukkersyge, overvægt og meget andet.

Ud over at du skal spise flere grøntsager, mere fisk og mindre sukker, alkohol, transfedt og hvidt mel – alt det du helt sikkert godt ved – så har jeg en cocktail, du kan supplere din sunde livsstil og lige give dit helbred et nøk opad med.

Denne cocktail gavner dine led, din hjerne, dine cellemembraner, din hud, dit immunforsvar – og sænker din risiko for at få virus og livsstilssygdomme og øger din generelle sundhed og velvære.

Antiinflammatorisk cocktail

Min metode til at dæmpe inflammation

  1. Drik et ingefærshot hver dag (du kan selv lave det eller købe det i de fleste butikker (også i Yogaliving). Du kan blande med rødbede, citron, æble, gulerod eller hvad du kan lide. Tilsæt frisk gurkemeje eller:

  2. Spis 10 stk Kin Ukon Gurkemeje-piller. Kin Ukon er en nøje sammensat blanding af tre forskellige sorter gurkemeje. En metode fra den traditionelle japanske naturmedicin (Kampo) – og resultatet er en synergetisk virkning. Det vil sige, at gurkemejens aktive indholdsstoffer komplimenterer og forstærker hinanden optimalt – både i forhold til virkning og biotilgængelighed, altså i hvor høj grad kroppen kan optage og udnytte den.
    Køb Kin Ukon i vores webshop lige her >

  3. Tag 1-2 spsk. fiskeolie (Vælg en olie af god kvalitet. Kun omega 3. Det kan fx. være Eqology, som du kan købe på abonnement hos os i Yogaliving eller du kan købe en lignende kvalitet i helsekosten. Husk at det skal være flydende, KUN omega 3, IKKE vegetabilsk olie og IKKE smage af gammel fisk). Du kan drikke olien i lidt juice eller i din ingefærshot.

De tre komponenter kan tages sammen eller hver for sig. Prøv det i et halvt år og mærk forskellen! HUSK at de skal tages HVER dag.

User Avatar

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
Search