fbpx
skip to Main Content

Jeg har en dyb interesse for træning og bevægelse, der virker livsforlængende, og det er altid målet med min undervisning. Træning hos mig – uanset om det er yoga eller funktionel træning – skal være enkel og effektiv. Så flest muligt får det bedre af min undervisning. Det er mit mål.

Louise Fjendbo

Jeg arbejder med målrettet med at genopbygge den funktionalitet, som vores stillesiddende kultur ødelægger. En yogatime med mig er derfor ikke bare en yogatime, men en dyb opmærksomhed på alle kroppens forsømte muskler og led. Kroppen bliver arbejdet intenst igennem, både for styrke og smidighed, men altid med hensyntagen til den enkeltes niveau og med grundige, sikre instruktioner.

Skavanker og skader forsvinder og man indføres i den nyeste viden om, hvad der holder kroppen væk fra sygedage, kiropraktorer, operationer og gangstativer.

Jeg har to yogalæreruddannelser og 18 års undervisningserfaring bag mig. Jeg har arbejdet på fuld tid som yogalærer og drevet mit yogastudie, Yogaliving, siden 2006.

Jeg har de seneste 13 år specialiseret mig indenfor alignment og kroppens biomekanik, som er en videnskabelig tilgang til bevægelse. Min undervisning har derfor altid fokus på hensigtsmæssig, intelligent træning, som bygger kroppen op og fjerner skader.

Ud over at undervise i yoga og afholde workshops, arbejder jeg dagligt som bevægelseskonsulent i yogastudiet, hvor jeg træner mennesker, der har rygproblemer, sportsskader, slidgigt og meget andet. Derudover uddanner jeg hvert år et nyt hold yogalærere. Og så afholder jeg yogaretreats og workshops.

Jeg er forfatter til flere bøger om yoga og alignment.

Du kan købe mine bøger i vores webshop her >

Back To Top
×Close search
Search

Må jeg skrive til dig? Få dyrebar viden om bevægelse og biomekanik, gode tilbud og nyheder fra studiet - direkte i din indbakke. 

Nyhedsbrev