Julie Vogelsberger

Som en dedikeret entusiast inden for yoga, bevægelse og mobilitet blander jeg forskellige bevægelser og tilgange for ikke kun at undervise, men også for at optimere, forbedre og antænde en følelse af velvære gennem den dybe forbindelse mellem bevægelse og åndedræt.

Min undervisningsmetode fungerer som en fusion af forskellige yoga- og tværfaglige bevægelsesstile, der har til formål at afdække kroppens fantastiske væv på en holistisk anatomisk måde. Dette skaber et rum for skelnen og udforskning, hvilket fremmer en dybere forståelse af kroppens evner og fremmer generel trivsel og sjov.

Ved at opfordre andre til at bevæge sig mere, også på en legende måde med den nysgerrighed, som børn har, ønsker jeg at stimulere evnen til at deltage i bevægelses- og mobilitetsøvelser hvor som helst og når som helst. Jeg udfordrer individer til at udforske ukendte områder af bevægelse og lægger vægt på vigtigheden af sund aldring og livslang læring.

Jeg har altid været i kontakt med forskellige bevægelsesformer i mine unge år i Tyskland, og da jeg flyttede til Danmark i 2009, mødte jeg Louise som yogalærer og senere også valget for min yoga-uddannelse i 2013 hos Yogaliving. Siden da har jeg videreuddannet mig forskellige steder med forskellige mennesker, der har dedikeret deres liv til at forbedre bevægelse og kombinere det med hverdagen og dens udfordringer. Justering og bevægelse (Katy Bowman), biomekanik (Jules Mitchell), buddhisme og aktivisme (Michael Stone), Roll Model-metoden (Jill Miller), yoga og styrketræning (Laurel Beversdorf) er nogle af de aspekter og fantastiske personer, der inspirerer mig og holder mig på tæerne for aldrig at stoppe med at udforske bevægelse og livet.

Back To Top
Search