Det er en daglig glæde for mig at have fundet yogaen som en måde at have det godt i min krop og mit sind. Den glæde vil jeg gerne give videre til andre, og det er mit udgangspunkt for at undervise i yoga.
Jeg var aldrig en haj til idræt i skolen, jeg har aldrig haft en sport, der virkelig begejstrede mig, og tidligere havde jeg skavanker og smerter pga. stillesidende arbejde, violinspil og manglende opmærksomhed på mine vaner.

Ved et tilfælde fandt jeg yogaen i et fitness-center, hvor jeg prøvede at komme i form, efter jeg havde født mit andet barn. Det føltes fra starten helt rigtigt for mig, og det blev starten på en lang række forskellige yogaoplevelser. Jeg er taknemmelig for dem alle, i de mange år der er gået, har jeg set hvor mange forskellige mennesker, der har gavn af at lave yoga.
Undervejs fandt jeg Yogaliving og Louises yogauddannelse, som jeg færddiggjorde i 2019 sammen med et helt hold skønne yoga-kvinder.

Siden har jeg undervist et ugentligt hold i Bagsværd, samtidig med at jeg er vikar hos Yogaliving og for nylig også er begyndt at undervise i Vangede. Jeg prøver at formidle øvelserne på en let forståelig måde, og det er min intention at give deltagerne på mine hold lyst til at arbejde med deres krop og deres vejrtrækning. Det er altid muligt at få det lidt bedre – den optimisme vil jeg gerne give videre, også til dem, som har ondt det ene eller det andet sted, eller som føler sig pressede af “performance kulturen” i mange andre former for bevægelse. I yogaen konkurrerer vi ikke med hinanden, det ser jeg som en stor gave til alle os, der dyrker yoga.

Jeg nyder at undervise yoga, og jeg forsøger hele tiden at lære nyt, blandt andet har jeg taget kurser hos Simon Krohn og Michael Bjerrum. Jeg deltager ofte som elev på forskellige yogahold og suger til mig af viden og erfaring – som jeg gør mit bedste for at omsætte i min egen undervisning.

Back To Top
Search