Forårsretreat i Tisvildeleje

Weekenden den 21.–23. maj 2021

(Pga. coronanedlunkningen er dette retreat flyttet til septemberretreatet den 10-12. september)

Tag en weekend ud af kalenderen til selvforkælelse på et yogaretreat med Louise Fjendbo. Denne weekend er en vitaminindsprøjtning til din krop og dit nervesystems vedligeholdelseskonto.

Denne weekend giver dig en kropslig vækkelse. Du får brugt din krop på måder, der virker som vitaminer for din krop. Du bliver bygget op i styrke, smidighed og restituering.

Louises undervisning bygger på 20 års erfaring inden for yoga, alignment og biomekanik. Hun tager udgangspunkt i yogaen, men bruger også sin viden som bevægelseskonsulent til at fylde de huller ud, som yogaen mangler, så din krop både bliver styrket og smidiggjort.

Hensigten med retreatet er ikke, at du skal blive god til yoga, men at din krop får sin optimale funktionalitet tilbage. Din krop vil blive styrket og mobiliseret på en måde, som bygger op og reparerer. Og så får du samtidig en masse viden om, hvordan du via god bevægelse i hverdagen kan sætte ekstra år ind på din krops vedligeholdelseskonto.

Yogaundervisningen vil blive suppleret med bindevævsmassage med Therapy Balls. Boldene er specielt udviklede til at løsne bindevæv både i de yderste lag i huden og dybere inde i muskler og led. Boldene er et perfekt supplement til yogaen, når ømme muskler skal løsnes og skader repareres. Og massagen har en afspændende effekt på nervesystemet.

Retreatet henvender sig til elever, der har erfaring med yoga eller fysisk træning eller/og har gået på Louises hold.

Om Stuebjerggård

Stuebjerggård refugium ligger i det historiske Tisvildeleje i smukke omgivelser med egen indgang til Tisvilde Hegn og gåafstand til stranden.

Refugiet henvender sig primært til kunstnere, forskere og forfattere, der har brug for arbejdsro i kortere eller længere perioder, men kan også bruges af virksomheder eller organisationer som ramme for møder eller kursusophold.

divider-lotus

Louise Fjendbo

Underviser – Louise Fjendbo Jørgensen

Louise har ca. 20 års erfaring som yogalærer og har de sidste 10 år specialiseret sig inden for yogaterapi, alignment og kroppens biomekanik. Ud over at undervise i yoga arbejder hun som bevægelseskonsulent, hvor hun træner mennesker, der har skader. Louise er i sin undervisning især kendt for sin viden om alignment, hensigtsmæssig bevægelse og yogaterapi.

Louise er forfatter til flere bøger om yoga. Den seneste hedder: “Yoga – Øvelser i at leve livet”.

Praktisk

Sted

Stuebjerggård
Stuebjerg Allé 19
3220 Tisvildeleje

https://www.stuebjerggaard.dk

Tlf.: 20413324

Pris

Enkeltværelse: 3.900,- kr.

Dobbeltværelse for 2 personer: 7.000,- kr.

Når du køber et dobbeltværelse, køber du retreat til 2 personer.

Priserne er inkl. 2 overnatninger, fuld forplejning, og yogaundervisning.

Medbring sengelinned og håndklæder.

Vi tilbyder nu også retreat uden forplejning og overnatning.

Sov og spis hjemme: 1800,- kr.

Ønsker du at spise med, kan du tilkøbe det for 375,-kr. pr. dag.

Giv besked på info@yogaliving.dk hvor mange dage og personer I deltager til måltiderne.

Spørgsmål

Hvad skal vi spise?

Maden på retreatet er antiinflammatorisk. Det betyder, at du vil få masser af friske salater og grøntsager samt lidt kylling og fisk. Er du vegetar eller veganer eller har allergier, vælger du de ting du kan tåle og går uden om den mad, du ikke kan tåle. Udvalget er mangfoldigt og du skal nok blive mæt. Der er glutenfri brød og grød til morgenmad og masser af muligheder for at undgå mælk, gluten osv.

Har du særlige ønsker til maden, kan du kontakte os og betale for eventuel ekstra service. Eller du kan selv medbringe mad, som er særlig vigtig for dig. Der er adgang til køleskab i spisesalen, hvor du kan stille din mad.

Har du spørgsmål til retreatet så skriv gerne en mail til Louise på: info@yogaliving.dk

Yogaretreat med Louise Fjendbo

Program

Fredag den 21. maj

Kl. 15-16: Ankomst og forfriskning
Kl. 16-18.00: Undervisning
Kl. 19.00: Middag

Lørdag den 22. maj

Kl. 8-9: Morgenmad
Kl. 9.15-11.15: Undervisning
Kl. 12-13: Frokost

PAUSE

Kl. 14.30: Kaffe/the/forfriskning
Kl. 15.30-17.30: Undervisning
Kl. 19: Aftensmad

Søndag den 23. maj

Kl. 8-9: Morgenmad
Kl. 9.15-12.00: Undervisning
Kl 12-13: Frokost
Kl. 14.00: Kaffe og afgang

Husk at

Tilmeldinger til Yogalivings retreats er bindende og betalingen kan ikke refunderes. Du kan ikke flytte din tilmelding til et andet arrangement eller bytte beløbet til andre produkter hos Yogaliving.

Hvis du bliver syg eller fortryder tilmeldingen, er du dog velkommen til at give din plads til en anden, men du kan ikke få pengene retur.

Hvis du aflyser eller giver din plads til en anden, skal du give Yogaliving besked om dette på info@yogaliving.dk.

Hvis Yogaliving aflyser arrangementet, får du det fulde beløb tilbage.

Du skal selv medbringe egen yogamåtte.

Back To Top
Search