skip to Main Content

Moonchild Yogamåtte – Navy Blue XL

750,00 kr.

Moonchilds yogamåtte giver dig et fast greb og yder blød støtte. Fremstillet af naturgummi blandet med vegansk venligt PU-læder.

2 på lager

Varenummer (SKU): YL-278 Kategori:

Beskrivelse

Moonchild yogamåtte XL er ekstra lang og ekstra bred. “Stay Grounded Yoga Mat” – er designet med den perfekte balance mellem at give dig et fast greb og yde blød støtte. Naturgummi blandet med vegansk venligt PU-læder og med en overfladestruktur, der understøtter din balance – selv i de mest svedige yogatimer.

Måtten vejer 2,6 kg, og den 5 mm tykke måtte giver dine hofter og led den støtte, du har brug for. Midterlinjen og ikoniske månefaser er indgraveret i overfladen for at hjælpe dig med alignment.

Fremstillet af naturgummi, fri for PVC eller andre skadelige stoffer.

Gummimogamåtter er 99% latexfrie og sikre for de fleste mennesker med latexoverfølsomhed. I tilfælde af en meget alvorlig allergi frarådes kontakt med måtten.

Materiale: Naturlig gummi + PU-læder yogamåtte

Størrelse: 200 x 66 cm x 5 mm

Plejeinstruktioner

På grund af de absorberende (og hygiejniske) materialer, kan det forekomme, at hudens naturlige olier pletter overfladen på måtten. Prøv at undgå at bruge måtten, hvis du lige har smurt dig ind i creme eller olie. Dog falmer denne slags mærker ofte gradvist med tiden eller efter rengøring.

Om Moonchild Yoga Wear

Moonchild Yoga Wear er et eksklusivt dansk athleisure brand, som blev grundlagt i Aarhus i 2015. Moonchilds kollektioner af yogatøj og loungewear inspireres af lyset og farverne i vores skandinaviske natur – blandet med smuk og feminin minimalisme.

Yogatøjet er designet af kvinder for kvinder og produceres etisk og ansvarligt med omhyggeligt udvalgte materialer for at skabe smukt yogatøj uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Moonchild Yoga Wear arbejder sammen med Women for Women International for at støtte kvindelige krigsofte og hjælper dem med at genopbygge deres liv gennem et 12-måneders træningsprogram, der gør dem i stand til at starte deres egen virksomhed.

Yderligere information

Vægt 2,3 kg
Størrelse 183 × 61 × 0,4 cm

Du kunne også være interesseret i...

Back To Top
Search

Må jeg skrive til dig? Få dyrebar viden om bevægelse og biomekanik, gode tilbud og nyheder fra studiet - direkte i din indbakke. 

Nyhedsbrev