Forårsretreat på Hesede Hovedgård

Den 15. – 17. marts 2024

Giv din krop og dit sind den ultimative omsorgsgave.

Det hyggeligste retreat

På dette retreat vil du blive forkælet i hyggelige rammer på Hesede Hovedgård. Du kan slappe af, blive ladet op og sænke skuldrene i dit yndlings slasketøj. Du får tid til at læse bøger, gå ture og komme helt ned i kroppen med lækker frigørende alignment-yoga. Vi er en lille gruppe på max 13 deltagere og vi har stedet for os selv.

Træningen vil være en blanding af styrkende og afspændende øvelser, som virker reparerende, opbyggende og forløsende for krop og sind.

Alle vores sessions afsluttes med dyb bindevævsmassage med massagebolde og dybdeafspænding.

Gården vi bor på tilhører Gisselfeld kloster og ligger på kanten af Hesede skov med skønne vandreruter og en masse smukke attraktioner i området, som du kan gå på opdagelse i.

Huset er indrettet charmerende og stilfuldt med herregårdsstemning og kunst. Vores gæstfrie værter bor selv på gården og vil varte os op med sund og lækker mad.

Hesede Hovedgård

Hesede Hovedgård 1
4690 Haslev

https://hesedehovedgaard.dk/

Tlf.: 27 21 12 33

divider-lotus

Praktisk

Medbring

Medbring følgende yogaudstyr:

Yogamåtte, tæppe, 1 yogablok, 3 sæt Therapy Balls fra Jill Miller (S,M,L).

Hvis du mangler udstyr, kan du give besked til Louise og låne (skriv til: info@yogaliving.dk)

Du kan købe al udstyr her:Webshop | Yogaliving – Yoga på Frederiksberg 

Pris

Enkeltværelse: 5.450,- kr.

Dobbeltværelse for 2 pers.: 9.100,- kr.

Når du køber et dobbeltværelse køber du retreat til 2 personer.

Priserne er inkl. 2 overnatninger, fuld forplejning, og træningssessions.

Maden

Opholdet er med fuld pension, og maden er med masser af grønt og lidt kylling og fisk. Og så vidt muligt økologisk og lokal.

Man er velkommen til at benytte 1. salens thekøkken og lave sig en kop te/kaffe undervejs i weekenden – tag selv yndlingsteen med.

Har du allergier er du også velkommen til at supplere med særlig mad, som du ønsker. Køkkenet laver ikke speciel mad til allergikere.

Ønsker du at drikke vin til maden, kan den købes på stedet.

Har du spørgsmål til retreatet, så skriv gerne en mail til Louise på: info@yogaliving.dk

 

Program

Fredag

Kl. 15-16: Ankomst og forfriskning

Kl. 16.30-18.30: Undervisning

Kl. 19.00: Middag

Lørdag

Kl. 8-10: Undervisning

Kl. 10-11: Morgenmad

Kl. 13.30: Frokost

Kl. 16-18: Undervisning

Kl. 19: Middag

Søndag

Kl. 8-10: Undervisning

Kl. 10-12: Brunch, udtjekning og farvel

Underviser

Louise Fjendbo Jørgensen

Louise Fjendbo Jørgensen har undervist i Alignmentyoga siden 2003. Ud over at undervise faste hold i Yogaliving på fuld tid og afholde yogaretreats driver hun også yogastudiet, Yogaliving. Hun skriver om yoga i bøger, artikler og blogs. Louise har desuden udannet yogalærere på sin 200-timers Yogalæreruddannelse siden 2010.

Louise har udviklet en skole inden for træning som hun kalder Alignmentræning. Det er en form for funktionel yoga med fokus på alignment og optimal bevægelse. Træningen giver optimal styrke og smidighed via alsidig bevægelse og viden om stabilitet og høj kvalitet i alle bevægelser. Alignmenttræning udspringer fra yoga og videnskaben om hensigtsmæssig bevægelse (Biomekanikken). Træningsformen tager højde for alle de skavanker, som menneskekroppen får gennem livet, hvad enten det er sportsskader eller problematikker, som opstår ved stillesiddende arbejde.

Hun har selv flere yogalæreruddannelser bag sig og har de sidste 15 år primært videreuddannet sig i alignment, kroppens biomekanik og hensigtsmæssig bevægelse og funktionel mobilitet (primært hos Jordan Bloom og Katy Bowman). Hun bruger sin viden om bevægelse i sin undervisning på hold og enetimer (som Træningsterapeut) med især sportsfolk og folk med ryg-, nakke-, hofte- knæ- og skulderskader.

Louise er desuden cand.mag. fra RUC og har en baggrund i kommunikationsbranchen, men har undervist i yoga og som Træningsterapeut på fuld tid siden 2006.

Husk at

Tilmeldinger til Yogalivings retreats er bindende og betalingen kan ikke refunderes. Du kan ikke flytte din tilmelding til et andet arrangement eller bytte beløbet til andre produkter hos Yogaliving.

Hvis du bliver syg eller fortryder tilmeldingen, er du dog velkommen til at give din plads til en anden, men du kan ikke få pengene retur.

Hvis du aflyser eller giver din plads til en anden, skal du give Yogaliving besked om dette på info@yogaliving.dk.

Hvis Yogaliving aflyser arrangementet, får du det fulde beløb tilbage eller mulighed for at flytte din plads til et andet arrangement.

Du skal selv medbringe eget yogaudstyr samt håndklæde.

Back To Top
Search