Forårsretreat på Hesede Hovedgård

Den 24. – 26. marts 2023

Tag en weekend ud af kalenderen til selvforkælelse og giv dig selv den ultimative omsorgsgave.

Det hyggeligste yogaretreat

På dette retreat vil du blive forkælet i hyggelige rammer på Hesede Hovedgård. Du kan slappe af, blive ladet op og sænke skuldrene i dit yndlings slasketøj. Du får tid til at læse bøger, gå ture og komme helt ned i kroppen med lækker frigørende alignment-yoga. Vi er en lille gruppe på max 13 deltagere og vi har stedet for os selv.

Yogaundervisningen vil være en blanding af styrkende og afspændende øvelser, som virker reparerende, opbyggende og forløsende for krop og sind.

Alle vores sessions afsluttes med dyb bindevævsmassage med massagebolde og dybdeafspænding.

Gården vi bor på tilhører Gisselfeld kloster og ligger på kanten af Hesede skov med skønne vandreruter og en masse smukke attraktioner i området, som du kan gå på opdagelse i.

Huset er indrettet charmerende og stilfuldt med herregårdsstemning og kunst. Vores gæstfrie værter bor selv på gården og vil varte os op med sund og lækker mad.

Attraktioner i området

Lige ved siden af Hesede Hovedgård ligger en lille hyggelig gårdbutik “Veras Verden”, som sælger design, kunsthåndværk, brugskunst og interiør. Den er bestemt et besøg værd.

Er du til en aktiv tur ligger Danmarks største klatrepark “Camp Adventure” i nærheden med sit kendte, smukke, snoede tårn, som giver en storslået naturoplevelse.

En af områdets hovedattraktioner er selvfølgelig Gisselfeld Kloster, som er en af Danmarks bedst bevarede renæssanceborge med en smuk slotspark og omkringliggende naturperler.

Om Hesede Hovedgård

Hesede Hovedgård tilhører Gisselfeld kloster og ligger midt i Gisselfefeld skov med vandreruter og en masse smukke attraktioner i området, som du kan gå på opdagelse i. Huset er indrettet charmerende og stilfuldt med herregårdsstemning og kunst. Vores værter bor selv på gården og vil varte os op med hjemmelavet, sund og lækker mad.

Maden er primært vegetarisk og økologisk.

divider-lotus

Louise Fjendbo

Underviser – Louise Fjendbo Jørgensen

Louise har ca. 20 års erfaring som yogalærer og har de sidste 10 år specialiseret sig inden for Alignment og biomekanik. Ud over at undervise i yoga, arbejder hun som bevægelseskonsulent, hvor hun genoptræner mennesker, der har skader og smerter. Louise er i sin undervisning især kendt for sin store viden om intelligent træning og hensigtsmæssig bevægelse (alignment). Hun bruger bevægelse og sin viden om kvalitetstræning til at reparere skader og hjælpe sine elever til bedre bevægelighed og styrke. Hun har udviklet sin egen træningsform – Alignmentyoga – på baggrund af hendes lange erfaring og viden om Biomekanik. Hendes yogaform er både effektivt styrkende og optimalt mobiliserende og afspændende. Hun anvender massagebolde og foamrollers til dyb bindevævsmassage i slutningen af alle sine timer.

Louise er forfatter til flere bøger om yoga. Den seneste hedder: “Yoga – Øvelser i at leve livet”.

Praktisk

Sted

Hesede Hovedgård
Hesede Hovedgård 1
4690 Haslev

https://hesedehovedgaard.dk/

Tlf.: 27 21 12 33

Pris

Enkeltværelse: 5.350,- kr.

Dobbeltværelse for 2 pers.: 8.900,- kr.

Når du køber et dobbeltværelse køber du retreat til 2 personer.

Priserne er inkl. 2 overnatninger, fuld forplejning, og yogaundervisning.

Medbring følgende yogaudstyr:

Yogamåtte, tæppe, 1 yogablok, 3 sæt Therapy Balls fra Jill Miller (S,M,L).

Hvis du mangler udstyr, kan du give besked til Louise og låne (skriv til: info@yogaliving.dk)

Du kan købe al udstyr her:Webshop | Yogaliving – Yoga på Frederiksberg 

Maden

Opholdet er med fuld pension, og maden er med masser af grønt og lidt kylling og fisk. og så vidt muligt økologisk og lokal.

Man er velkommen til at benytte 1. salens thekøkken og lave sig en kop te/kaffe undervejs i weekenden – tag selv yndlingsteen med.

Har du spørgsmål til retreatet, så skriv gerne en mail til Louise på: info@yogaliving.dk

Program

Fredag

Kl. 15-16: Ankomst og forfriskning

Kl. 16.30-18.30: Undervisning

Kl. 19.00: Middag

Lørdag

Kl. 8-10: Undervisning

Kl. 10-11: Morgenmad

Kl. 13.30: Frokost

Kl. 16-18: Undervisning

Kl. 19: Middag

Søndag

Kl. 8-10: Undervisning

Kl. 10-12: Brunch, udtjekning og farvel

Husk at

Tilmeldinger til Yogalivings retreats er bindende og betalingen kan ikke refunderes. Du kan ikke flytte din tilmelding til et andet arrangement eller bytte beløbet til andre produkter hos Yogaliving.

Hvis du bliver syg eller fortryder tilmeldingen, er du dog velkommen til at give din plads til en anden, men du kan ikke få pengene retur.

Hvis du aflyser eller giver din plads til en anden, skal du give Yogaliving besked om dette på info@yogaliving.dk.

Hvis Yogaliving aflyser arrangementet, får du det fulde beløb tilbage eller mulighed for at flytte din plads til et andet arrangement.

Du skal selv medbringe eget yogaudstyr samt håndklæde.

Back To Top
Search