Forårsretreat hos Seeds of Life (aflyst)

Den 5. – 7. maj 2023

Giv din krop og dit sind den ultimative omsorgsgave.

Luksus for sjælen

Dette øko-yoga-retreat er for dig, der gerne vil gå barfodet i græsset, dyrke stilheden og suge til dig af naturens opladende forårsenergi. Det er for dig, der gerne vil gourmet-inspireres til at spise sundt og vegansk. Og det er for dig der gerne vil helt ned i kroppen og blive genstartet.

Yogaundervisningen vil være en blanding af styrkende og afspændende øvelser, som virker reparerende, opbyggende og forløsende for krop og sind. Alle sessions afsluttes med dyb bindevævsmassage med massagebolde og dybdeafspænding.

I pauserne mellem yogaen og om aftenen har du masser af tid til at nyde naturen, gå i sauna, bade i havet eller dase i solen på en af de mange terrasser.

Her skal vi bo

Vi bor på Seeds of Life, som er beliggende i Dronningemølle 500 meter fra havet og omgivet af masser af skøn natur.

Seeds of Life er oprindeligt et gammelt sommerhus beliggende på en stor naturgrund, som igennem tiden er blevet bygget om til et øko-retreat med masser af plads, store terrasser, annekser og bålpladser som omkranser hovedhuset og det nybyggede yogarum. Vi bor i små 2-personers annekser som ligger rundt om hovedhuset. Der findes IKKE enkeltværelse på Seeds of Life. Stedet hylder simple-living og princippet om less is more.

Vores vært Siigurd, der bor på stedet, vil varte os op med lækker, inspirerende, vegansk, økologisk og hjemmelavet mad primært fra Seeds of Lifes egen have.

Stedet har sauna og vildmarksbad, så medbring badetøj og ekstra håndklæde.

Om Seeds of Life

Seeds of Life er luksus for sjælen og prøver ikke at være et moderne kursuscenter. Det er et autentisk helle, hvor stilheden, langsomheden og sjælen kan folde sig ud, og man kan give slip og nyde at være sig selv i et nærende fællesskab. Stedet hylder simple living og princippet om; less is more.

divider-lotus

Louise Fjendbo

Underviser – Louise Fjendbo Jørgensen

Louise har ca. 20 års erfaring som yogalærer og har de sidste 10 år specialiseret sig inden for Bodyalignment. Ud over at undervise i yoga, arbejder hun som bevægelseskonsulent, hvor hun genoptræner mennesker, der har skader og smerter. Louise er i sin undervisning især kendt for sin store viden om intelligent træning og hensigtsmæssig bevægelse (alignment). Hun bruger bevægelse og sin viden om kvalitetstræning til at reparere skader og hjælpe sine elever til bedre bevægelighed og styrke. Hendes yogaform er både effektivt styrkende og optimalt mobiliserende og afspændende. Hun anvender massagebolde og foamrollers til dyb bindevævsmassage i slutningen af alle sine timer.

Louise er forfatter til flere bøger om yoga. Den seneste hedder: “Yoga – Øvelser i at leve livet”.

Praktisk

Sted

Seeds of Life

Poppel Allé 25, 3120 Dronningmølle

www.seedsoflife.dk

Tlf.: 51 52 02 38

Pris

Delt dobbeltværelse: 4.495,- kr. pr. person

Prisen er inkl. 2 overnatninger, fuld forplejning, yogaundervisning samt sauna og Vildmarksbad.

Vær opmærksom på, at hvis du booker en plads alene, vil du komme til at bo sammen med en af de andre deltagere i et anneks med to enkeltsenge. Hvis du ønsker eget enkeltværelse, kan du i stedet vælge vores retreat på Hesede Hovedgaard.

Der er Yogaudstyr på stedet, men du skal selv medbringe 3 sæt Therapy Balls fra Jill Miller (S,M,L).

Hvis du mangler bolde, kan du give besked til Louise og låne (skriv til: info@yogaliving.dk)

Du kan også købe massagebolde her:Webshop | Yogaliving – Yoga på Frederiksberg 

Håndklæder og sengelinned er ikke inkluderet i prisen.

Maden

Hvad skal vi spise?

Maden på retreatet er vegansk, økologisk og hjemmelavet primært fra Seeds of Lifes egen have.

Du vil få serveret en bevidst vibrerende kost, der understøtter yogaens healende arbejde. Den gastronomiske inspiration kommer særligt fra det japanske, nordiske og indiske køkken.

 

Program

Fredag

Kl. 15-16: Ankomst og forfriskning

Kl. 16.30-18.30: Undervisning

Kl. 19.00: Middag

Lørdag

Kl. 8-10: Undervisning

Kl. 10-11: Morgenmad

Kl. 13.30: Frokost

Kl. 16-18: Undervisning

Kl. 19: Middag

Søndag

Kl. 8-10: Undervisning

Kl. 10-12: Brunch, udtjekning og farvel

Husk at

Tilmeldinger til Yogalivings retreats er bindende og betalingen kan ikke refunderes. Du kan ikke flytte din tilmelding til et andet arrangement eller bytte beløbet til andre produkter hos Yogaliving.

Hvis du bliver syg eller fortryder tilmeldingen, er du dog velkommen til at give din plads til en anden, men du kan ikke få pengene retur.

Hvis du aflyser eller giver din plads til en anden, skal du give Yogaliving besked om dette på info@yogaliving.dk.

Hvis Yogaliving aflyser arrangementet, får du det fulde beløb tilbage eller mulighed for at flytte din plads til et andet arrangement.

Du skal selv medbringe eget yogaudstyr samt håndklæde.

Back To Top
Search