Tilbud

Tune Up Fitness massagebolde – Pakke med 3 sæt

Original price was: 1.000,00 kr..Current price is: 850,00 kr..

Køb alle tre sæt bolde og spar 15% på den samlede pris.

Tune Up Fitness massageboldene er helt unikke. De har både en dyb cirkulerende effekt på bindevævet/muskler og en mobiliserende effekt på leddene. Boldene bruges til afsluttende massage i de fleste af Louise Fjendbos yogatimer.

Bemærk! Købet af denne pakke kan ikke kombineres med andre rabatter og fordele.

OBS! De mindste bolde fås i lilla, lysegrøn og lyseblå. Man kan ikke selv vælge farve.

12 på lager

Varenummer (SKU): YL-142 Kategori:

Beskrivelse

Jill Millers effektive massagebolde bruges over hele verden af topatleter og kontormus til at forebygge og fjerne skader. Boldene har både en dyb cirkulerende effekt på bindevævet/muskler og en mobiliserende effekt på leddene.

Boldene er de fast bestanddel på langt de fleste af holdene i Yogaliving. Vi har boldene til fri afbenyttelse på vores hold, men nu kan du også købe dem til hjemmebrug. Vi har lavet et super godt tilbud til dig:

Køb alle tre sæt bolde og spar 15% på den samlede pris. Normalpris kr. 1.000,-. Du får dem til kr. 850,-.

Bemærk! Købet af denne pakke kan ikke kombineres med andre rabatter og fordele.

OBS! De mindste bolde fås i lilla, grøn og lyseblå. Man kan ikke selv vælge farve.

Massagebolde – On-demand smertelindring

De unikke massageterapibolde lavet af en speciel gummi, der griber fat i din hud, massere flere lag af muskler, massere vedhæftninger og spændinger og giver en dyb bindevævsmassage.

Gripeteksturen i Tune Up massageterapibolde giver dig mulighed for præcist og målrette at massere en række ømmer områder og smerter i hele din krop. Boldmassagen kan hjælpe med at lindre nakke- og skulderspændinger, ischias og nedre rygsmerter, stive hofter, TMJ, hovedpine, Plantar Fasciitis og meget mere.

Med Tune Up massageterapiboldene giver du dig selv muligheden for at nyde en massages gavnlig virkning på daglig basis. Massagebolde hjælper ikke kun med at lindre smerter, men de kan også hjælpe med at lindre stress og spænding i hele din krop, sammen med forbedret kropsholdning, øget cirkulation og hurtigere muskelrestitutionstid.

Uanset om du er løber, cyklist, CrossFitter, yoga-entusiast, hyppig rejsende eller småbørnsmor, kan du drage fordel af forbedret mobilitet, ydeevne og skadesforebyggelse

Tune Up massagebolde er fremragende til brug i motionscenter, hjemme på stuegulvet eller på rejse, Yoga Tune Up massageterapi er din bærbare løsning til smertelindring. De 2 bolde kommer i et net er ca. 6,3 cm i diameter, boldene er lette og kompakte, de kan medbringes og bruges hvor og når som helst du har brug for stress og smertelindring on-demand.

Du kunne også være interesseret i...

Back To Top
Search