Tune Up Fitness massagebolde, små i net

250,00 kr.

Jill Millers effektive massagebolde bruges over hele verden af topatleter og kontormus til at forebygge og fjerne skader. Boldene har både en dyb cirkulerende effekt på bindevævet/muskler og en mobiliserende effekt på leddene.

25 på lager

Varenummer (SKU): YL-014 Kategori:

Beskrivelse

ON-DEMAND SMERTELINDRING: Unikke massageterapibolde lavet af en speciel type gummi, der griber fat i din hud, massere flere lag af muskler, massere vedhæftninger og spændinger og giver en dyb bindevævsmassage.

Gribeteksturen i Tune up massageterapibolde giver dig mulighed for præcist og målrette at massere en række ømme områder og smerter i hele din krop. Boldmassagen kan hjælpe med at lindre nakke- og skulderspændinger, ischias og nedre rygsmerter, stive hofter, TMJ, hovedpine, Plantar Fasciitis og meget mere.

Med Tune Up-massageterapiboldene giver du dig selv muligheden for at nyde en massages gavnlig virkning på daglig basis. Massagebolde hjælper ikke kun med at lindre smerter, men de kan også hjælpe med at lindre stress og spænding i hele din krop, sammen med forbedret kropsholdning, øget cirkulation og hurtigere muskelrestitutionstid.

Uanset om du er løber, cyklist, CrossFitter, yoga-entusiast, hyppig rejsende eller småbørnsmor, kan du drage fordel af forbedret mobilitet, ydeevne og skadesforebyggelse

Tune Up massagebolde er fremragende til brug i motionscenter, hjemme på stuegulvet eller på rejse, Yoga Tune Up massageterapi er din bærbare løsning til smertelindring. De 2 bolde kommer i et net er ca. 6,3 cm i diameter, boldene er lette og kompakte, de kan medbringes og bruges hvor og når som helst du har brug for stress og smertelindring on-demand.

Denne størrelse bolde er særlig velegnet til at massere de små facetled i øvre ryg, nakken, kæbemuskulaturen og fødderne.

Læs mere på Tune Up Fitness’ hjemmeside >

 

Du kunne også være interesseret i...

Back To Top
Search