Moonchild Seamless Leggings – Juniper

550,00 kr.

Bløde, sømløse leggings fremstillet med fokus på komfort, design og bæredygtighed.

Hvis du er mellem størrelser, anbefaler vi at gå en størrelse op.

Varenummer (SKU): YL-368 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Disse leggings har en kropsnær pasform, der fremhæver dine kurver og giver enestående komfort under enhver bevægelse. Det højtaljede design giver tilstrækkelig dækning og støtte, så du kan bevæge dig med selvtillid og lethed gennem dine yogaflows.

De er fremstillet af genanvendte materialer, så ved at vælge disse sømløse leggings bidrager du til at minimere dit miljømæssige fodspor, samtidig med at du ser fantastisk ud.

De sømløse leggings er meget bløde, og da de er strikket, kan de være lidt gennemsigtige i visse stillinger. Så vi anbefaler altid at huske dette og bære undertøj i passende stil og farve for at holde dig dækket.

Hvis du er mellem størrelser, anbefaler vi at gå en størrelse op.

  • 93% Genanvendt Polyamid, 7% Elastan
  • Bløde sømløse leggings i Rip-design
  • Moonchild-navn strikket i linningen
  • Lavet med kærlighed i Tyrkiet
Om Moonchild Yoga Wear

Moonchild Yoga Wear er et eksklusivt dansk athleisure brand, som blev grundlagt i Aarhus i 2015. Moonchilds kollektioner af yogatøj og yogaudstyr inspireres af lyset og farverne i vores skandinaviske natur – blandet med smuk og feminin minimalisme.

Yogatøjet og yogaudstyret er designet af kvinder for kvinder og produceres etisk og ansvarligt med omhyggeligt udvalgte materialer for at skabe smukke yogavarer uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Moonchild Yoga Wear arbejder sammen med Women for Women International for at støtte kvindelige krigsofte og hjælper dem med at genopbygge deres liv gennem et 12-måneders træningsprogram, der gør dem i stand til at starte deres egen virksomhed.

Yderligere information

Størrelse

Small, Medium, Large

Du kunne også være interesseret i...

Back To Top
Search