“Yoga på stuegulvet” af Louise Fjendbo

199,00 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): YL-230 Kategori:

Beskrivelse

YOGA PÅ STUEGULVET, som her udkommer i en ny og forbedret udgave, er en træningsbog med skånsomme øvelser, som styrker musklerne, og giver mere fleksibilitet i kroppen. Øvelserne er for begyndere og let øvede med grundig instruktion. Bag i bogen finder du seks yogaprogrammer, som du kan lave derhjemme, samt en cd med to indtalte programmer.

Fra bogens bagside:

Yoga er både et kraftfuldt og livsbekræftende redskab.

Kraftfuldt, fordi den styrker kroppen som ingen anden træningsform og giver os en unik kropsbevidsthed. Yoga giver os samtidig mental styrke, så vi kan håndtere modstand og udvikle os, når vi møder udfordringer i livet.

Livsbekræftende, fordi den åbner vores øjne for, at vi bevæger os rundt i en vidunderlig verden – selv når vi ikke ser det. Livet bliver mere intenst, når vi praktiserer yoga; det gør os i stand til at se dybere ind i os selv, og vi opnår ro i sindet og et liv i balance.

Yoga er for alle mennesker i alle aldre uanset fysisk form. Den kan praktiseres over alt: på stranden, på græsplænen, på kontoret, på hotelværelset, på stuegulvet – kun fantasien sætter grænser.

I en verden, hvor alt helst skal gå hurtigt, kan yogaen hjælpe os med at leve mere i nuet, så tanker og travlhed ikke løber af med os. Yoga forener krop og sind og gør det nemmere for os at være hundrede procent til stede i alt, hvad vi gør.

 

Om Louise Fjendbo

Louise Fjendbo Jørgensen har praktiseret yoga siden 2000 og undervist siden 2004. Ud over flere yogalæreruddannelser er Louise uddannet cand.mag. og indehaver af yogastudiet Yogaliving, hvor hun underviser på fuld tid. Desuden fungerer hun som yogaskribent i magasinet ”I form”. Endelig holder Louise yoga-retreats i Danmark og udlandet, uddanner yogalærere hos Yogaliving og underviser i yoga på virksomheder.

Back To Top
Search