Bog: Nærmere noget

299,00 kr.

“Nærmere noget” er en introduktion til de filosofiske tanker, der ligger til grund for yogatraditionen.

2 på lager

Varenummer (SKU): YL-007 Kategori:

Beskrivelse

Yoga bliver ofte forbundet med smidighed, sundhed og stresshåndtering, men de fleste har alligevel en fornemmelse af, at yoga er langt mere og dybere end det. Men hvad er dette dybere lag? Og hvordan kan yogastillinger og meditationsøvelser have eksistentiel betydning?

Nærmere noget er en introduktion til de filosofiske tanker, der ligger til grund for yogatraditionen. Filosofien tager udgangspunkt i menneskets evige uro og viser dig en vej til indsigt og fred. Vejen fører dybt ind i dig selv. Det handler bestemt ikke kun om velvære, og du må regne med at få rokket din selvopfattelse godt og grundigt.

Du behøver hverken dyrke yoga eller tro på reinkarnation for at kunne genkende dig selv i tankerne. Den indiske visdom foldes ud på en måde, som kan kobles direkte til vores moderne vestlige liv og samtidig er tro mod den oprindelige filosofi.

Bogen er skrevet af Simon Krohn, som er yogalærer og cand.mag. i filosofi.

Om Simon:
Simon Krohn (født 1975) er uddannet yogalærer, og som den første i landet blev han certificeret på det højeste niveau indenfor Yoga Alliance. Han er cand.mag. i filosofi med fokus på indisk filosofi og studerede blandt andet et år på Banaras Hindu University i Indien. Simon er efteruddannet i kropsterapi og har deltaget i flere sundhedsvidenskabelige forskningsprojekter både som testperson og som konsulent. Simon har undervist yoga og meditation i mere end 10 år og er en af landets mest efterspurgte yogalærere.

***** 5 stjerner i Politiken: “Bogen er skrevet med et glimt i øjet, er fuld af humor, og der er ikke noget frelst over den.” skriver Prof. Svend Brinkmann i Politiken lørdag d. 11. maj 2013

Back To Top
Search