Yogaliving og Covid-19

Her får du et overblik over dine muligheder for at træne og dyrke yoga med Yogaliving, mens studiet er lukket ned.

 

Yogaliving LIVE

Vi sender live undervisning hver dag fra Frederiksberg 

Yogaliving LIVE

Nu kan du følge de daglige undervisningshold uanset hvor i landet, du er i … i sommerhuset, på kontoret eller hjemme i stuen. Alle kan være med!

Du tilmelder dig i holdplanen med klippekort, prøvetime eller abonnement og får tilsendt et link 5-10 minutter før holdet starter. Se holdplanen her >

Det er super nemt at deltage. Du skal bare downloade appen Zoom og oprette en profil, så er du på, når du trykker på det tilsendte link.

Alle hold fra Yogaliving LIVE er gratis tilgængelige for Yogalivings abonnenter og kan efterfølgende streames så du kan få undervisning når det passer dig. Alle film ligger tilgængeligt i din profil, hvis du er abonnent.

Se arkivet her >

 

 


Udendørs træning i Søndermarken

Få et vildt endorfin-kick hver dag

Der er udendørs træning hver morgen i Søndermarken for 9 deltagere. Vi holder afstand og passer på hinanden.

Vi mødes til holdstart ved Springvandet ved Cisterne i Søndermarken. Intet udstyr er nødvendigt, men tag tøj på til vejret. Træningen lægger vægt på varme, styrkende øvelser, funktionel mobilitet, konditionstræning og stræk.

Træningen varer ca. 75 min. Og jeg lover dig at denne træning er det vildeste endorfin-kick, som gør dig glad i låget, stærk og smidig.

Husk at tilmelde dig i holdplanen. Men da der kun er plads til 9 på holdet så tilmeld dig kun, hvis du kommer. Der er rift om pladserne, så tag ikke en plads, hvis du ikke vil bruge den.

Udendørs træning med Yogaliving


Louises træningsprogrammer

Træn online med Louise

Køb film og øvelsesark i webshoppen

Hvis du vil træne på et tidspunkt, du selv vælger, kan du købe mine små træningsfilm.

De helt nye træningsfilm er netop kommet til salg i vores nye webshop. Filmene er lækkert produceret og indeholder grundig og sikker instruktion – som du kender det fra studiet. Filmene kan købes enkeltvis eller sammen med et træningsark, hvor øvelserne beskrives med billeder og tekst.

Køb film og træningsark her >


Enetimer

Det er igen muligt at komme til enetimer i studiet.

Book i holdplanen, hvis du vil have en enetime med Louise, Cecilie eller Sam. Vi giver enetimer mandag til fredag fra formiddag til eftermiddag.

Book enetime i holdplanen her >


Gratis film 

På min kanal på Vimeo ligger der også 13 små træningsfilm, som du kan se og hente helt gratis.

Se alle filmene her >


Uddannelse og workshops

Hvis du er elev på vores yogalæreruddannelse eller har tilmeldt dig en workshop eller et retreat, kontakter jeg dig direkte i løbet af den kommende tid.

Hvis du har spørgsmål til workshops og uddannelse, er du velkommen til at kontakte Louise på info@yogaliving.dk.

Til forsiden af yogaliving.dk >

Back To Top
Search