Ingen undervisning i studiet – kom til yoga udenfor!

I Yogaliving følger vi myndigheders anvisninger i forbindelse med Covid-19 udbruddet. Det betyder, at al undervisning i studiet er aflyst og tidligst genoptages den 14. april 2020.

Vi har ringet til myndighedernes fælles hotline, og har fået grønt lys til at undervise udenfor – så længe vi ikke er flere end 10 personer samlet, inkl. mig som underviser.

Alle hold i holdplanen (også enetimer) foregår derfor udenfor indtil den 14 april.

Der er i den kommende tid en begrænsning på max 9 tilmeldte pr. hold og al undervisning gennemføres udendørs i Søndermarken på Amfiscenen ved søen.

Praktisk info

Vi mødes til holdstart ved Springvandet ved Cisterne i Søndermarken. Intet udstyr er nødvendigt. Men hav godt med tøj på og vanter, der kan bruges på jorden. Træningen lægger vægt på varme, styrkende øvelser, funktionel mobilitet, konditionstræning og stræk.

Træningen varer ca 60 min. Og jeg lover dig at denne træning er det vildeste endorfin-kick, som gør dig glad i låget, stærk og smidig.

Husk at tilmelde dig i holdplanen. Jeg gennemfører timerne, uanset om der kommer 1 eller 9 personer!

Udendørs træning med Yogaliving

Træn med mig online

Hvis du er i karantæne eller bare helst vil holde dig indendøre indtil Danmark bliver sig selv igen, kan du træne online med mig.

Træn online med LouiseHelt nye træningsfilm

Mine helt nye træningsfilm er netop kommet til salg i vores nye webshop. Filmene er lækkert produceret og indeholder grundig og sikker instruktion – som du kender det fra studiet. Filmene kan købes enkeltvis eller sammen med et træningsark, hvor øvelserne beskrives med billeder og tekst. Køb film og træningsark her >

Gratis film 

På min kanal på Vimeo ligger der 13 små træningsfilm, som du kan se og hente helt gratis. Se alle filmene her >

Uddannelse og workshops

Hvis du er elev på vores yogalæreruddannelse eller har tilmeldt dig en workshop eller et retreat, kontakter jeg dig direkte i løbet af den kommende tid.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte mig på info@yogaliving.dk. Forvent lidt længere svartid end normalt, da jeg i denne tid er både skolelærer for mine to drenge og yogastudie-ejer 🙂

Pas godt på jer selv derude!

Kærlig hilsen Louise

 

Til forsiden af yogaliving.dk >