Funktionel træning i Søndermarken

Udendørs, funktionel træning i Søndermarken

Som medlem af Yogaliving KLUB har du fri adgang til vores udendørstræning i Søndermarken – og i godt vejr indimellem på Kalvebod Brygge, hvor der er havdyp til de friske efter træningen.

Du kan også deltage i udendørstræningen ved at bruge klippekort. 

Udendørstræningen fokuserer på styrke og mobilitetstræning. Du får det vildeste endorfin-sus!

 

Mødested:

Som udgangspunkt foregår træningen i Søndermarken. Vi mødes ved Springvandet i Søndermarken og går til et passende sted.

Hvis undervisningen flyttes til Kalvebod Brygge får man besked, hvis man er tilmeldt i holdplanen. Her mødes vi ved Bølgen på Kalvebod Brygge.

Tilmeld dig her: https://yogaliving.dk/holdplan/

Holdet aflyses ved dårligt vejr senest en time før holdstart. Tilmeld dig i god tid, så du får besked, hvis vi aflyser eller flytter sted.

 

Det skal du medbringe:

Kom i tøj der passer til vejret, og som du kan bevæge dig i. Hav evt. hue og vanter og en ekstra jakke med, når det er koldt. Tag også gerne en gammel yogamåtte eller et liggeunderlag med.

 

Der er udendørstræning 2 gange om ugen, og træningen tager ca. 75 min.

Se tiderne og meld dig til i holdplanen her >

Hvad er funktionel træning?

Funktionel træning bliver i disse år mere og mere populært, men i virkeligheden er det den ældste form for træning, der findes: Et liv med en krop i varieret bevægelse.

Funktionel træning er bevægelser udført ved en relativt høj intensitet, og er baseret på de funktionelle bevægelser i livet – løb, hop, løft, skub, træk og kast.

Udendørs, funktionel træning med Yogaliving forbedrer din krops funktionalitet på alle planer med effektiv grundtræning. Fokus er på styrke og mobilitetstræning og vi kommer gennem hele kroppen: Hofter/ben, arme/skuldre, mave/ryg.

Træningen indeholder elementer fra kardiotræning og vi afslutter med stræk fra yogaen.

Back To Top
Search