Træningsprogrammer til dig der vil træne hjemme

Kunne du tænke dig at praktisere Louises unikke yogaform online?
– Så har du her en mulighed.

Ved at trykke på nedenstående købsknapper kan du købe enten træningsprogrammer med tekst og billede, som du kan printe ud. Eller du kan købe film med grundig instruktion og levende billeder.

God fornøjelse.

Træningsprogram for fødder og tæer

Det her lille program kan give dig mere bevægelighed og styrke i dine fødder. Og måske også lidt mere omtanke på hvad du udsætter dine fødder for og hvad det har af konsekvenser for resten af din krop når du går for lidt og i dårligt fodtøj.

Køb træningsvideo Køb træningspapir

Et stærkt fundament

Når balancen bliver dårligere, er det fordi vi ikke bruger vores fødder og ben særlig meget i det daglige. Mangel på balance er mangel på styrke i vores fødder, ben og baller. 25% af antallet af muskler sidder i vores fødder.

Det her korte program vil udfordre dig intenst og øvelserne er utroligt effektive for mobile hofter og et stærkt fundament.

Køb træningsvideo Køb træningspapir

Program for stive lægge

Når lægmusklerne altid trækker sig sammen, når du går, bliver de med årene meget stive. Når det sker, påvirker det din gang. Kroppen har brug for at dine fødder, ankler, lægge hofter osv. hele vejen op igennem kroppen kan samarbejde om at gøre bevægelsen. Hvis dine lægge er stive kan dette samarbejde ikke lade sig gøre. Resten af kroppen bliver tvunget til at bevæge sig mere – og alt for meget.

Køb træningsvideo Køb træningspapir

Program for hoften

Disse øvelser kan du lave hver dag for at genoptræne og vedligeholde god hoftemobilitet.

Køb træningsvideo Køb træningspapir

Program for håndled og fingre

Dette program er for alle der har fået slidgigt, skader ellerbare mindre bevægelighed og styrke i hænder og håndled. Hvad enten det kommer af sportsskader, yoga, malerarbejde, havearbejde eller kontorarbejde.

Gentag disse øvelser hver eller hver anden dag og du vil få din bevægelighed tilbage og smerterne vil med stor sandsynlighed fortage sig.

Køb træningsvideo Køb træningspapir

Program for mave og lænd

Stiv lænd og slap mave hænger desværre ofte sammen. Det giver lændesmerter, slidgigt og et utal af rygproblemer, når mavemusklerne ikke stabiliserer lænden i dine daglige bevægelser.

Dette program kombinerer på en helt unik måde både virkelig effektiv mavetræning med smidiggørelse af den stive lænd. Lav dem hver anden dag og oplev at du hurtigt bliver bygget op.

Køb træningsvideo Køb træningspapir

Program for nakke og skuldre

Hvis du har ondt i nakken, så er det en god ide at træne dine arme og øvre ryg kombineret med mobilisering af skulderleddet. Dette program hjælper på den problemstilling, at din nakkes position er belastet af, at dine skuldre falder frem. Det er musklerne i øvre ryg og omkring dine skulderblade, der skal holde dine skuldre på plads og stabilisere din nakke. Så i dette program skal vi styrke musklerne omkring skulderbladene og mobilisere dine skuldre.

Køb træningsvideo Køb træningspapir

Program for ryg, mave og skuldre

Et stillesiddende liv er hårdt for skuldre, nakke og ryg.

Skuldrene ruller mere og mere frem i takt med at brystryggen – altså den øverste del af ryggen bliver mere og mere svag og dermed rund. Det sker, fordi vi sidder let foroverbøjet og arbejder foran kroppen. Samtidig gør de mange timer på stolen, at vores mavemuskulatur bliver svag og det giver problemer for ryggen, fordi den ikke bliver stabiliseret fra forsiden. Derfor skal vi nu lave øvelser, som både træner skuldrene på plads og styrker brystryggen og maven. Gentag dem hver anden dag. Så får din ryg og dine skuldre det meget bedre.

Køb træningsvideo Køb træningspapir

Program mod iskassmerter

A have ischiassmerter er desværre meget almindeligt. Det opleves ofte hos gravide, ældre eller unge, som sidder for meget enten på kontorstolen eller i bilen. Ischiassmerter mærkes som regel som en stikkende smerte i ballen, som stråler ned i benet eller i lænden. Ischiasnerven er kroppens længste nerve, som strækker sig fra din hæl til kraniekant. Men som regel mærker du mest smerten i ballen eller lænden, fordi det er her nerven sidder i klemme pga. for lidt bevægelse.

Det program jeg har lavet her er et program med nogle stræk, der her-og-nu løsner nerven og som derfor får smerten til at gå væk. Men jeg vil anbefale dig at kombinere disse stræk med nogle af mine hofte/balle og ryg træningsprogrammer. Og selvfølgelig at komme ud at gå ca. 10.000 skridt hver dag.

Hvis du ikke kan lave øvelse nr 3. så bare spring den over og lav de andre.

Køb træningsvideo Køb træningspapir

Styrke i mave og arme

Dette program kombinerer mavetræning med træning af dine arme/skuldre. Når kernen er svag, har vi tendens til at kompensere for meget i lænden, når armene skal over hovedet og bagud. Det betyder at mange af os har en uheldig kombination af for stive skuldre (i fleksion) og for lidt styrke i maven. Og den kombination skader lænd og skuldre. Det kan du “genoptræne” i dette program.

Køb træningsvideo Køb træningspapir

Træning af baller og hofter

Der er en sammenhæng mellem knæproblemer og manglende styrke i dine baller og hofter. Hvis dine baller er slappe, så er dine knæ ustabile og mere udsat for skader og slid, når du bevæger dig. Hvis dine hofter samtidig er stive, så tvinger dine hofteled dine knæ til at bevæge sig i retninger, som de ikke er beregnet til. Med andre ord: Hvis du vil gøre noget godt for dine knæ, så styrk dine baller og smidiggør dine hofteled.

Køb træningsvideo Køb træningspapir
Back To Top
Search