Jeg kan kun anbefale Louises Alignment yogauddannelse. Mit syn på yoga er fundamentalt blevet ændret med denne uddannelse. Jeg har fået en meget større bevidsthed om intentionen bag stillingerne, hvordan yoga kan understøtte kroppens hensigtsmæssige bevægemønstre, og hvordan Alignment-yoga kan reparere og forebygge skader.

Louises undervisning er kendetegnet ved stor viden, grundighed og en dejlig og befriende ‘cut the crap’ tilgang. Der er fokus på hensigten/formålet med stillinger, og hvordan man undgår de skader yogaen kan bibringe, hvis egoet tager over. Det handler ikke om at se godt ud til ‘instagram’ men om at bygge kroppen op med den styrke og fleksibilitet, der sikrer at vores kroppe kan fungere bedst muligt længst muligt.

Nøgleordene for Alignment-yoga hos Louise er grundighed, dyb forståelse for kroppens bevægeapparat.

Det har været et meget 
proffessionelt, veltilrettelagt forløb baseret på Louises mange års erfaring som yogalærer samt på relevant evidens indenfor bl.a. biomekanik. Sidstnævnte var afgørende for mit valg af uddannelsen, og uddannelsen mere end levede op til mine forventninger på dette område.

Jeg har kæmpe respekt for Louises viden og erfaring. Hun er super skarp og dygtig, grundig, to-the-point – kombineret med en dejlig positiv energi og humor. 
 
 
Malene, uddannet 2022
Back To Top
Search