Skab et arbejdsliv uden kontorskader

Lyder det for godt til at være sandt?

Det vil jeg gerne bevise, at det ikke er. Jeg har udviklet en unik træningsform, som sikkert og effektivt fjerner de skavanker, som man får af et arbejdsliv på kontorstolen.

Og jeg har udviklet en online platform, hvor du og dine kolleger bliver guidet sikkert og trygt gennem opbyggelige, effektive programmer. Det vil jeg gerne tilbyde dig og din arbejdsplads.

For tænk hvis dit arbejdsliv var der, hvor du blev bygget op og ikke slidt ned! Tænk hvis din arbejdsdag ikke kun handlede om at præstere og give. Men også var der, du blev ladet op og fik ny energi.

I gamle dage blev man nedslidt, fordi man havde et fysisk, krævende arbejde. I dag er stolen vores farligste arbejdsredskab. At sidde stille i 8 timer gør os ikke bare syge, men også deprimerede og ineffektive. Så har du lyst til at skabe en sund arbejdsplads, så skal dine medarbejdere prøve Alignment-træning.

Alignment-træning er en unik, livsforlængende træningsform, der kultiverer grundlaget for livskvalitet. 

Den giver:

En funktionel og intelligent krop med optimal balance mellem styrke og mobilitet

Færre skader og smerter – Mere velvære

Mentalt overskud og bedre koncentration

Et balanceret nervesystem

Sundt bindevæv og bedre restituering

Det siger fagfolk og virksomhedskunder om min træningsform:

Jeg valgte at tage min yogalæreruddannelse hos Louise fra Yogaliving, og jeg har aldrig fortrudt. Louise har en viden og forståelse for bevægelser og sammenhæng mellem alle kroppens led. I sin undervisning og guidning af Alignment-yoga sikrer hun kvalitet og træning, der genoptræner og forebygger skader. Louises undervisning er altid med et stort nærvær og et glimt i øjet. 
Rikke Walsøe, Fysioterapeut
Hos Louise Fjendbo i Yogaliving møder du en forståelse for kroppen, skademekanismer og forebyggelse heraf på yderst højt niveau. Louise har endvidere et sjældent nærvær og engagement. Hun formår at favne hver enkelt på sine hold, og arbejder altid mod at lære klienter at kunne hjælpe sig selv.
Julie Jacobsen, Kiropraktor
Efter utallige skader vendte jeg for et års tid siden tilbage til Louises træning efter nogle års pause. Da jeg startede igen, var jeg temmelig smadret og følte mig svag, men med det samme kunne jeg mærke, hvordan det hurtigt gik fremad, og jeg blev stærkere. Nu har jeg genoptaget min tennis, mit løb og de lande vandreture med stor glæde og uden skader. Jeg ved, at det skyldes Louises intelligente og grundige træningsform, at jeg har fået mine kræfter, styrke og smidighed igen på en funktionel måde. Det er altid en fornøjelse at træne hos Louise, og jeg glæder mig hver gang til hendes gode og kloge selskab.
Ulla Heurlin, Investor (56 år)

Hvad er Alignment-træning?

Min træningsform er en grundig, rolig og effektiv træningsform, som sørger for, at alle bevægelser laves uden overbelastning og med alignment, dvs. uden kompensation men derimod med korrekt muskelaktivering.

Alle kan være med og alle vil blive udfordret på hver deres niveau.

Det er en effektiv og enkel træningsform, som lægger vægt på, at succes og effektivitet ikke handler om, at vi skal løbe hurtigere og træne hårdere. Det handler i stedet om at arbejde mere intelligent, hensigtsmæssigt og balanceret.

Alignment-træning bygger på videnskabelig viden om, hvad kroppen har brug for, for at kunne præstere bedre og fungere optimalt. Og ikke hvad vi ultimativt kan presse den til.

Træningen er relevant for, den aktive sportsudøver, som har brug for bedre balance mellem styrke og mobilitet og skadesforebyggende træning.

Træningen er også relevant for den inaktive, som ønsker at tilegne sig glæden ved bevægelse og en sundere livsstil uden kontorskader og stress.

Her kan du se et eksempel på træningsformen

Videoerne er også en del af Yogalivings store online arkiv med trænings-videoer, som din virksomhed kan få adgang til.

divider-lotus

Underviser – Louise Fjendbo Jørgensen

Louise FjendboJeg har gennem de sidste 20 år som yogalærer og alignment-træner udviklet en træningsform, som er målrettet alle de skavanker medarbejdere udvikler gennem livet på en stol og ved en computer.

De mennesker der kommer til mig, er slidt op efter et liv på en stol. De har skavanker, smerter og måske også sportsskader. De har brug for, at få styrket helt specifikke muskelgrupper, at få bedre bevægelighed og bedre restituering.

Mange af dem har prøvet træningsformer, som ikke har virket. De har brug fort at blive guidet med høj kvalitet, så de ikke kompenserer og får skader af træningen.

Min træning kan ikke sammenlignes med almindelig yoga eller styrketræning. Den skal prøves og mærkes! Det er en træningsform der giver en mærkbar effekt på kort tid.

Min træningsform anbefales af kiropraktorer og fysioterapeuter.

Jeg kan tilbyde din virksomhed følgende pakker, som I kan plukke fra:

Et stort videoarkiv med grundigt instruerede videoer for alle niveauer, som reparerer ryg, skuldre, museskader, stive hofter, knæskader osv. Medarbejderne kan tilgå arkivet hjemmefra på dage, hvor de arbejder hjemme. Eller de kan deltage på Livestreaming på hold i vores holdplan hele ugen.

Pris

Kontakt mig på mail info@yogaliving.dk eller telefon + 45 22 74 60 54.

Med enetimer kan medarbejderne booke alignment-konsultationer med individuel træning og afspænding.

 

Pris

Du er velkommen til at kontakte mig på mail info@yogaliving.dk eller telefon + 45 22 74 60 54.

Er din virksomhed interesseret i en anderledes form for teambuilding, så er et yogaretreat måske noget for jer.

Et yogaretreat er oplagt for en mindre gruppe medarbejdere, som gerne vil kombinere arbejdsrelevant undervisning og møder med en rolig form for træning, som både styrker og afspænder kroppen.

Retreatet foregår i smukke rolige rammer, som vi finder frem til i fællesskab alt efter økonomi og behov. Maden er sund og energigivende. Der vil være mulighed for sauna, havbad og tid til at være i naturen.

Undervisningen vil være i Alignment-yoga, som er tilpasset alle niveauer, og som efterlader kroppen styrket, fri og afspændt. Der vil også være fokus på dybdeafspænding, massage (med bolde og foamrollers), meditation og åndedrætsøvelser.

Programmet lægges efter jeres behov, så der også er plads til fagligt indhold, som er relevant for jer som team.

Pris

Du er velkommen til at kontakte mig på mail info@yogaliving.dk eller telefon + 45 22 74 60 54.

Fysisk træning med Louise på arbejdspladsen eller i yogastudiet på Frederiksberg kan foregå ved:

1. Træning med Louise på arbejdspladsen: Louise underviser på arbejdspladsen som supplement til onlinetræningen en gang om ugen eller på månedsbasis. Her er det muligt for medarbejderne at stille spørgsmål, få “hands-on-vejledning” og blive bedre indført i alignment-træningens teknikker.

2. Fri adgang til træning i Louises yogastudie på Frederiksberg: Medarbejderne kan booke og træne i Louises hyggelige yogastudie på Frederiksberg, Yogaliving på alle hold, hele ugen. Her får medarbejderne den fulde opmærksomhed og effekt. Louise kan justere og hjælpe den enkelte til at lave øvelserne korrekt.

 

Enten på ugentlig eller månedsbasis,

Pris

Kontakt mig på mail info@yogaliving.dk eller telefon + 45 22 74 60 54

Ønsker I at jeg skal hjælpe med udvikling af medarbejdernes velfærd på strategisk niveau i din virksomhed kan jeg også hjælpe med at designe den.

Pris

Du er velkommen til at kontakte mig på mail info@yogaliving.dk eller telefon + 45 22 74 60 54.

Du er velkommen til at kontakte mig og få et tilbud via kontaktformularen her




    Back To Top
    Search