skip to Main Content
Tilbud

Moonchild Supernova Leggings – Blue Clay

350,00 kr.

Lækre, bløde leggings, der følger dine bevægelser. Den høje talje og den innovative kilekonstruktion giver optimal komfort i alle størrelser.

Ryd
Varenummer (SKU): YL-218 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Moonchild Supernova Leggings er lavet i et materiale, der indeholder genbrugsfibre, Q-NOVA®, som er en miljømæssigt bæredygtig genanvendt nylon fremstillet af genbrugsmaterialer.

Det ultrabløde stof er utroligt let og designet, så de følger dine bevægelser. Den høje talje og den innovative kilekonstruktion giver optimal komfort i alle størrelser.

De lækre, sømløse leggings er lette og bløde – vi er overbeviste om, at det bliver dine nye yndlings-yogabukser.

Materiale: 60% genanvendt PA Q-Nova, 30% PA, 10% EL

Designet i Danmark – Fremstillet i Portugal.

Om Moonchild Yoga Wear

Moonchild Yoga Wear er et eksklusivt dansk athleisure brand, som blev grundlagt i Aarhus i 2015. Moonchilds kollektioner af yogatøj og loungewear inspireres af lyset og farverne i vores skandinaviske natur, blandet med smuk og feminin minimalisme.

Yogatøjet er designet af kvinder for kvinder og produceres etisk og ansvarligt, med omhyggeligt udvalgte materialer, for at skabe smukt yogatøj, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Moonchild Yoga Wear arbejder sammen med Women for Women International for at støtte kvindelige krigsofte,og hjælper dem med genopbygge deres liv gennem et 12-måneders træningsprogram, der gør dem i stand til at starte deres egen virksomhed.

Yderligere information

Størrelse

Small, Medium, Large

Back To Top
Search

Må jeg skrive til dig? Få dyrebar viden om bevægelse og biomekanik, gode tilbud og nyheder fra studiet - direkte i din indbakke. 

Nyhedsbrev