fbpx
skip to Main Content
Tilbud

Moonchild Seamless Leggings 7/8 – Aura Blue

325,00 kr.

Moonchild Seamless Leggings i 7/8 længde. Det ultrabløde stof er utroligt let og designet til at følge dine bevægelser, uanset asana.

Ryd
Varenummer (SKU): YL-208 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Moonchild Seamless Leggings 7/8 stopper lidt over anklerne. Det ultrabløde stof er utroligt let og designet til at følge dine bevægelser, uanset asana. 

Høj talje med en lækker, bred elastikkant, der er vævet ind i stoffet.

Materiale: 93% Polyamid / 7% Elasthan

Designet i Danmark – Fremstillet i Portugal

Om Moonchild Yoga Wear

Moonchild Yoga Wear er et eksklusivt dansk athleisure brand, som blev grundlagt i Aarhus i 2015. Moonchilds kollektioner af yogatøj og loungewear inspireres af lyset og farverne i vores skandinaviske natur, blandet med smuk og feminin minimalisme.

Yogatøjet er designet af kvinder for kvinder og produceres etisk og ansvarligt, med omhyggeligt udvalgte materialer, for at skabe smukt yogatøj, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Moonchild Yoga Wear arbejder sammen med Women for Women International for at støtte kvindelige krigsofte,og hjælper dem med genopbygge deres liv gennem et 12-måneders træningsprogram, der gør dem i stand til at starte deres egen virksomhed.

Yderligere information

Størrelse

Small, Medium, Large

Du kunne også være interesseret i...

Back To Top
Search

Må jeg skrive til dig? Få dyrebar viden om bevægelse og biomekanik, gode tilbud og nyheder fra studiet - direkte i din indbakke. 

Nyhedsbrev