skip to Main Content

Moonchild Printed Leggings – New Elements

700,00 kr.

Moonchild Printed Leggings er fremstillet i et tyndt, åndbart og hurtigttørrende materiale, der sikrer frihed og komfort i alle bevægelser. Modellen har mellem-høj talje og fuld benlængde.

Varenummer (SKU): YL-280 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Moonchild Printed Leggings er fremstillet af OEKO-TEX certificeret italiensk materiale som er tyndt, åndbart og hurtigttørrende, hvilket giver dig fuld frihed og komfort i alle bevægelser.

Modellen har mellem-høj talje og fuld benlængde.

Materiale: 86% Polyester 14% Elastane
OEKO-TEX Certified italiensk materiale
Designet in Denmark – Lavet med kærlighed i EU

Om Moonchild Yoga Wear

Moonchild Yoga Wear er et eksklusivt dansk athleisure brand, som blev grundlagt i Aarhus i 2015. Moonchilds kollektioner af yogatøj og loungewear inspireres af lyset og farverne i vores skandinaviske natur blandet med smuk og feminin minimalisme.

Yogatøjet er designet af kvinder for kvinder og produceres etisk og ansvarligt med omhyggeligt udvalgte materialer for at skabe smukt yogatøj uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Moonchild Yoga Wear arbejder sammen med Women for Women International for at støtte kvindelige krigsofte og hjælper dem med genopbygge deres liv gennem et 12-måneders træningsprogram, der gør dem i stand til at starte deres egen virksomhed.

Yderligere information

Størrelse

X-Small, Small, Medium, Large

Du kunne også være interesseret i...

Back To Top
Search

Må jeg skrive til dig? Få dyrebar viden om bevægelse og biomekanik, gode tilbud og nyheder fra studiet - direkte i din indbakke. 

Nyhedsbrev