fbpx
skip to Main Content
Tilbud

Moonchild MY flow tank – Hvid

200,00 kr.

Moonchilds lækre tanktop giver dig den perfekte kombination af komfort, stil og funktionalitet. Tanktoppen er lavet af et hurtigtørrende letvægtsstof fremstillet 100% af genanvendt stof.

 

Ryd
Varenummer (SKU): YL-209 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Moonchild MY flow tank giver dig den perfekte kombination af komfort, stil og funktionalitet. Tanktoppen er lavet af et hurtigtørrende letvægtsstof fremstillet 100% af genanvendt stof.

Toppen har en draperet silhuet og er stor i størrelsen, så hvis du ligger mellem to størrelser eller er i tvivl, anbefaler vi, at du går en størrelse ned.

Materiale: 100% genanvendt PA

Designet i Danmark – Fremstillet i Portugal.

Om Moonchild Yoga Wear

Moonchild Yoga Wear er et eksklusivt dansk athleisure brand, som blev grundlagt i Aarhus i 2015. Moonchilds kollektioner af yogatøj og loungewear inspireres af lyset og farverne i vores skandinaviske natur, blandet med smuk og feminin minimalisme.

Yogatøjet er designet af kvinder for kvinder og produceres etisk og ansvarligt, med omhyggeligt udvalgte materialer, for at skabe smukt yogatøj, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Moonchild Yoga Wear arbejder sammen med Women for Women International for at støtte kvindelige krigsofre og hjælper dem med genopbygge deres liv gennem et 12-måneders træningsprogram, der gør dem i stand til at starte deres egen virksomhed.

Yderligere information

Størrelse

Small, Medium, Large

Du kunne også være interesseret i...

Back To Top
Search

Må jeg skrive til dig? Få dyrebar viden om bevægelse og biomekanik, gode tilbud og nyheder fra studiet - direkte i din indbakke. 

Nyhedsbrev